mischicka Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 Přesně tak. Teď si tu čtu staré SM a tam je foto jak někdo dal na auto takhle parkujícímu cedulku, že je kokot že parkuje přes čáry ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 Přesně tak. Teď si tu čtu staré SM a tam je foto jak někdo dal na auto takhle parkujícímu cedulku, že je kokot že parkuje přes čáry ... Nenaděláš nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 No uvidíme kdy ho rozstřelí... Také jsem dříve mluvil jako ty. Ale ono je to vše i trochu jinak. Představ si, že máš prachy, máš dost peněz, vlastně hodně. A máš spokojenej život, rodina ti klape, práce je koníčkem a sportáky se ti líbí a může si koupit na který pak ukážeš. No a tak si koupíš a jezdíš, no a když na to máš, tak jezdíš rychleji, než li je zdrávo, no a tak se stane, že uděláš chybu, no a je to. No a když se podíváš na pány piloty F1, rallye a já nevím kde, každej udělá chybu a tak chybu udělal i Marešák no. Asi tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 Každý udělá chybu, i já jsem boural a to jsem si myslel, že nikdy, jen jsem narážel na to, že se spekulovalo i o tom zda nebyl pod vlivem a o dalších okolnostech. Dokud si ničí jen svoje auta a nikoho nezabíjí, je mi to buřt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 Ale nevíš kolikrát zaparkuješ mezi auta a oni odjedou a seš tam jak (cenzura) uprostřed bo voni stáli jak kokoti. Vzhledem k tomu že když jsem tam přijel tak tam ještě onen "umělec nebyl a byly tam 2 místa volný tak se ho asi zastáváte zbytečně ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 .. dejte pokoj s tema jebkama americkejma. ... jeliste v tom nekdy ? podvozek nepouzitelnej stejne tak brzdy ....a vzhledem ke spotrebe neadekvatni vykon ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 Autos od Spacemana.... Jj Jarova karka je husta.. Tusim 7,0 Diesel rikal..?Ale taky to umi solidne upalovat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 .. dejte pokoj s tema jebkama americkejma. ... jeliste v tom nekdy ? podvozek nepouzitelnej stejne tak brzdy ....a vzhledem ke spotrebe neadekvatni vykon ... Mel sem tu cest s corvette, camarem a s viperem a jako nevim, ale co mame my jsou oproti tomu slapaci auticka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 jj, jel jsem 3 corvette a nevím co z evropských aut umí stejně ukázat co je výkon a když srovnám spotřebu corvette a třeba M5 tak corvette v běžnym provozu jezdí za mín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 zboznuju auta ktery sou volepeny a voplastovany vsim moznym ale kola nemaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Hnus no ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Hmmm to se mi na prvni pohled libi !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 zboznuju auta ktery sou volepeny a voplastovany vsim moznym ale kola nemaj Třeba jen na STK jak Bobík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Hmmm to se mi na prvni pohled libi !!! jako jsou to moc pekny auti, nechal bych si libit fakt dobry, sem to tam oblejla ale byly nastosovany deset isel od sebe...vsechny DE znacky K(nalekpka)GA XXX X vevnitr je to taky pekny, jen by me zajimalo co to...nevsim sem si ze by tu byl nejakej product training Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 .. dejte pokoj s tema jebkama americkejma. ... jeliste v tom nekdy ? podvozek nepouzitelnej stejne tak brzdy ....a vzhledem ke spotrebe neadekvatni vykon ... Moje řeč měl jsem tu čest.... spotřeba podle mě není tak nejhorší ale musím uznat že to má styl! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Hmmm to se mi na prvni pohled libi !!! bacha, je to Ford, to není nic pro tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Ford jo, ale ne na Skodaforu Me pristi auto je S-Max Titanum! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 bacha, je to Ford, to není nic pro tebe Kdybys vic cetl, tak bys videl, ze mam krom octule i forda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Ford jo, ale ne na Skodaforu Me pristi auto je S-Max Titanum! Jo tak S-Max se mi taky líbí, ale to je už přes baňku, a to už nevím, nevím, jestli projde ve Švýcarsku. Ale taky je to můj favorit. Ale nešel bych do Titania, oproti Ghia Plus to už nemá nic moc navíc a to chromové provedení se mi nelíbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Kdybys vic cetl, tak bys videl, ze mam krom octule i forda a jakýho? to jsem tedy nečetl. No vidíš a já mimo forda taky Octu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 No a mix z Ecce Homo... Paráda, úplně nádherně se Ti podařilo zachytit atmosféru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Hoši, tak toho Superba ze třetí řady od spodu řídí příslušník fóra f.andrys Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Paráda, úplně nádherně se Ti podařilo zachytit atmosféru Když jsem sám a nikdo mi neremcá, že mi to zase trvá, tak to jde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 nieco z irska ta hlaska na skle !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Něco pro Vitta, nebo je to přímo sám prezident v přestrojení? Prdlačky, to je náš zelinář. Dříve býval přímo u čáry. Viz níže je jeho mladší dcera v zeleném triku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky