Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
konecne to vypada jak auto trochu

Si chtěl napsat, že to má podobný kola jako tvoje raketa, ne? Je to děsný, pro mne je to MINI Cooper se světly Fábky. I tu střechu hodili na bílo :help:

MINI Cooper se mi líbí, tohle ne

Vloženo

Tenhle ten styl rozšíření auta už tady byl cca před 25 lety např. R5, VAZ 2107 dokonce i Audi Quatro. Mně se nebude líbit i když ji polepí čímkoliv. Honza

Vloženo
Další z TX.. je to možné.. kolik tam mají aut! :-) Jestlipak i tyto fotečky budeou někde jinde na netu

No a nějakou Texasanku nemáš, sakra! Třeba v MINI (sukni a ne Cooperu) lol

Vloženo
No a nějakou Texasanku nemáš, sakra! Třeba v MINI (sukni a ne Cooperu) lol

Myslím, že zrovna Texasanky ani vidět nechceš, prt. právě v Texasu velikost XXL získává ten správný rozměr...

Vloženo
To jsi asi zmastil, protože ten forman, co jsi vlastně chtěl fotit, tak ti na druhé foto úplně chybí... :)

mas pravdu,vubec me to nenapadlo,a je tam videt jen auto nejakyho chudaka

Vloženo
mas pravdu,vubec me to nenapadlo,a je tam videt jen auto nejakyho chudaka

No právě, vem si jak dlouho na to šetčil /na toho Formana/ ;)

Vloženo
...že by někdo, kdo si zatočil kolem štěstí u Mountfieldu a vyhrál? :wacko:<_<

asi nee..,, todle neni cadilac ;) ,ale jinak moc pekny Chrysler 300C kol5

Vloženo
husťárna značky Espace

Jo tuhle příšeru jsem kdysi vlastnil taky, pak co jsem zjistil, že po odmontování tapecu dveří, koukám přímo na vnější laminátový panel s absencí jakékoliv výztuhy, šel okamžitě do světa. A koupil jsem americký tank Voyager (ještě ten s čumákem) jo byl to Plymounth. Vozil jsem dvě děcka s kočárky na to je to ideální velikost auta. I na těch fotkách je vidět, že tam ty dveře opravdu nic nemaj :kuk:

Vloženo
Jo tuhle příšeru jsem kdysi vlastnil taky, pak co jsem zjistil, že po odmontování tapecu dveří, koukám přímo na vnější laminátový panel s absencí jakékoliv výztuhy, šel okamžitě do světa. A koupil jsem americký tank Voyager (ještě ten s čumákem) jo byl to Plymounth. Vozil jsem dvě děcka s kočárky na to je to ideální velikost auta. I na těch fotkách je vidět, že tam ty dveře opravdu nic nemaj :kuk:

Až na to,že Voyager vyšel z nárazovejch testů jako jedno z nejhorších aut. Pocit bezpečí je v něm pouhopouhou iluzí.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...