vittorio Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 konecne to vypada jak auto trochu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Smarja pano, takovy vobludy se leknu pri kazdym pruseru v depu http://auto.idnes.cz/super-2000-skoda-uz-t...56_automoto_fdv U nové fabky mám pocit, že soudruzi z SRN moc přemýšleli, aby byla roztomile hnusná, no a pro mne je jen hnusná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Az na ni budou reklamy bude OK ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 U nové fabky mám pocit, že soudruzi z SRN moc přemýšleli, aby byla roztomile hnusná, no a pro mne je jen hnusná... Taky tak nejak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 konecne to vypada jak auto trochu Si chtěl napsat, že to má podobný kola jako tvoje raketa, ne? Je to děsný, pro mne je to MINI Cooper se světly Fábky. I tu střechu hodili na bílo MINI Cooper se mi líbí, tohle ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Tenhle ten styl rozšíření auta už tady byl cca před 25 lety např. R5, VAZ 2107 dokonce i Audi Quatro. Mně se nebude líbit i když ji polepí čímkoliv. Honza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 A mě se líbí a to moc, náhodou je to krásná motokára. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 vcera v brne To jsi asi zmastil, protože ten forman, co jsi vlastně chtěl fotit, tak ti na druhé foto úplně chybí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Další z TX.. je to možné.. kolik tam mají aut! :-) Jestlipak i tyto fotečky budeou někde jinde na netu No a nějakou Texasanku nemáš, sakra! Třeba v MINI (sukni a ne Cooperu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 No a nějakou Texasanku nemáš, sakra! Třeba v MINI (sukni a ne Cooperu) Myslím, že zrovna Texasanky ani vidět nechceš, prt. právě v Texasu velikost XXL získává ten správný rozměr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 No ten rozměr XXL je všude.. ale jednu bych měl. Je to MISS USA českého původu - celkem sympaťačka (na jejich poměry) Dokonce v kroji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 U nas tomu rikame zaclona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 To jsi asi zmastil, protože ten forman, co jsi vlastně chtěl fotit, tak ti na druhé foto úplně chybí... mas pravdu,vubec me to nenapadlo,a je tam videt jen auto nejakyho chudaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 vcera v brne ...že by někdo, kdo si zatočil kolem štěstí u Mountfieldu a vyhrál? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 mas pravdu,vubec me to nenapadlo,a je tam videt jen auto nejakyho chudaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 mas pravdu,vubec me to nenapadlo,a je tam videt jen auto nejakyho chudaka No právě, vem si jak dlouho na to šetčil /na toho Formana/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 ...že by někdo, kdo si zatočil kolem štěstí u Mountfieldu a vyhrál? asi nee..,, todle neni cadilac ,ale jinak moc pekny Chrysler 300C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 dneska prede mnou... a za mnou taky favorit, jsem myslel, ze tam maj hnizdo Ale idu v zavese ako na okruhu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 husťárna značky Espace Jo tuhle příšeru jsem kdysi vlastnil taky, pak co jsem zjistil, že po odmontování tapecu dveří, koukám přímo na vnější laminátový panel s absencí jakékoliv výztuhy, šel okamžitě do světa. A koupil jsem americký tank Voyager (ještě ten s čumákem) jo byl to Plymounth. Vozil jsem dvě děcka s kočárky na to je to ideální velikost auta. I na těch fotkách je vidět, že tam ty dveře opravdu nic nemaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 nj tenhle starsi espace nemel ten bocni naraz nejlepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Jo tuhle příšeru jsem kdysi vlastnil taky, pak co jsem zjistil, že po odmontování tapecu dveří, koukám přímo na vnější laminátový panel s absencí jakékoliv výztuhy, šel okamžitě do světa. A koupil jsem americký tank Voyager (ještě ten s čumákem) jo byl to Plymounth. Vozil jsem dvě děcka s kočárky na to je to ideální velikost auta. I na těch fotkách je vidět, že tam ty dveře opravdu nic nemaj Až na to,že Voyager vyšel z nárazovejch testů jako jedno z nejhorších aut. Pocit bezpečí je v něm pouhopouhou iluzí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 tak jak pravil luda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 (editace) niekto sa tesi aj s hovna parking skoda, skoda trochu inac Editováno: 16. Únor 2008, autor: houmr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 ro vypada jako ze si bydlel ve francii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky