gregori Vloženo 8. Listopad 2006 Vloženo 8. Listopad 2006 Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s tímto shopem? Objednal jsem si tam Goodyear UG7 a zatím žádná odezva. Ani jedno telefonní číslo není bráno a tak si říkám, jestli si nemám gumy raději objednat jinde... Citovat
jiri26 Vloženo 8. Listopad 2006 Vloženo 8. Listopad 2006 Ahoj, neznám....ale koupil jsem pneu na www.dobrepneu.cz a jsem max. spokojenej. Večer jsem jim volal, poslal objednávku mailem a druhý den u mě v 10 h. zvonila zásilková služba. Jinak UG 7 195/65/R15 u nich za 1910,- a po registraci ještě sleva. Jirka Citovat
jiri26 Vloženo 8. Listopad 2006 Vloženo 8. Listopad 2006 ...jo a dopravné je zdarma při koupi 4 ks. Citovat
Hany Vloženo 8. Listopad 2006 Vloženo 8. Listopad 2006 Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s tímto shopem? Objednal jsem si tam Goodyear UG7 a zatím žádná odezva. Ani jedno telefonní číslo není bráno a tak si říkám, jestli si nemám gumy raději objednat jinde... No, mne potesili v Pneuobchod.cz, objednal jsem gumy a disky na osobni odber, oni jestli je chci prezout, ze za rohem je servis a udelaji to gratis Jsem moc spokojen. Citovat
Jenda TDI Vloženo 9. Listopad 2006 Vloženo 9. Listopad 2006 Cau, ja bral UG7 na octu na www.dobrepneu.cz objednal jsem je rano v patek a v pondeli jsem je dostal, cena za 4ks byla 7200,- vc. dopravy. Uz jsou na aute a bez problemu. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.