mirda1234 Vloženo 15. leden 2021 Sdílet Vloženo 15. leden 2021 Dobrý den, nezkoušel už tu někdo rozsvítit na OC 4 ambition zadní potkávací světla v 5tých dveřích? Vím, že u některých Superbů 3 před FL, šlo dokodovat, aby při potkávacích světlech svítil i proužek na pátých dveřích, třeba to jde i na OC 4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ran9 Vloženo 16. leden 2021 Sdílet Vloženo 16. leden 2021 Taky mi nejdou a je to hrozná škoda ale koukal jsem a vypadá to že tam úplně chybí moduly s led. Máme ještě Scalu a tam jsou vidět a všechno svítí včetně dynamických led alá Audi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manduss Vloženo 2. Březen 2021 Sdílet Vloženo 2. Březen 2021 Já myslel, že je to chyba někde ve dveřích nebo v kabelech. Ono to záleží na výbavě? Nám svítí jen světla v blatnících, ale to prodažení do pátých dveří ne. V pátých dveřích se rozsvítí jen mlhovka. https://youtu.be/Ikq0-0GUMwg?t=414 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wazi Vloženo 2. Březen 2021 Sdílet Vloženo 2. Březen 2021 Ano - u "sociálních" výbav nesvítí část světel na kufru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Vloženo 2. Březen 2021 Sdílet Vloženo 2. Březen 2021 Myslím, že nesvítí ani u “Style”. Musí to být světla “Top LED zadní světla” a ta jsou i pro Style například v paketu Style Plus. Ono u těch standardních také svítí pouze jedna “couvačka” Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emil-Z Vloženo 14. Březen 2021 Sdílet Vloženo 14. Březen 2021 Proč světla za příplatek, když chci mít normálně 2 couvačky? 🤦♂️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 24. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2021 (editace) Emil-Z: Vcera som zistil - a dost ma to sokovalo, ze zakladne svetla maju naozaj len jedno cuvacie svetlo (vedla hmlovky). V pravom svetle dokonca ani nie su LED moduly. Usetrili jeden kablik a 4 ledky... Editováno: 24. Listopad 2021, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 24. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2021 Jj šetŕit se musí. Proto kamera u tohoto modelu postrádá smysl. Mají to i jiné škodovky. Tak svítí tlumené Tlumené a brzdy Jo světlo jen na ozdobu, někam jsem dával fotky rozborky 😀. Jeden kabel, diody x 300, 400tis aut … Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelInsi Vloženo 24. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2021 Už sa to tu písalo - u VW group socky nemajú nárok na bezpečnosť. Dosť smutné... Chápem že za svetelnú show vnútri auta si musíš priplatiť, že za kontrolku niečoho si musíš priplatiť ale vonkajšie osvetlenie ktoré prispieva k bezpečnosti majiteľa socky ale aj všetkých okolo je trapas. 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 25. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2021 před 18 hodinami, Jan R. napsal: Jo světlo jen na ozdobu, někam jsem dával fotky rozborky 😀. To by ma celkom zaujimalo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 25. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2021 (editace) Žádný kabel, konektor. Editováno: 25. Listopad 2021, autor: Jan R. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 25. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2021 Takze to vidim tak, ze by trebalo objednat celu tuto cast z anglickej verzie a dotiahnut kablik k hmlovke a cuvacke ;-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 29. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2021 DENNÍ SVÍCENÍ - řešil jste někdo nastavení trvalého zapnutí zadních světel i při denním svícení? NEmá s tím servis problém? Je to jen otázka nějakého on/off při připojené diagnostice, nebo větší zásah? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 29. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2021 Už si to tu nechali zapínat. Jen diagnostický proces. Když má vpředu Matrix nebo doplacena TOP led vzadu budou svítit i na kufru, jinak jen boky jako u mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 29. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2021 spíš mi šlo o to, jak se stavět v servise k času na tento zásah a vidím, že je to otázka jen několika minut, což mě těší. ... s přicházejícím sněžením a plýskanicema v kombinaci s bílým lakem mého auta mi to příjde více než vhodné ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 29. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2021 No tak za sněžení a plyskanic máš především normálně svítit potkávacíma světlama, ne jen denním svícením... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 29. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2021 (editace) já osobně si to samože hlídám, jen nechci spoléhat a co chvíli kontrolovat jestli to stejně vyhodnotilo i auto. Vzhledem k tomu, kolik aut potkávám JEN na denních, budu mít lepší pocit, že já vždy vzadu svítím Editováno: 29. Listopad 2021, autor: Zzzzz 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 29. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2021 Já jsem to sem někam vkládal, ten senzor fakt citlivý. Takové to polozataženo i přes den světla sám zapne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 29. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2021 před 4 minutami, Jan R. napsal: Já jsem to sem někam vkládal, ten senzor fakt citlivý. Takové to polozataženo i přes den světla sám zapne. ono to zapíná často, ale fakt bych nerad nějakou návštěvu zezadu. když se dívám na jiná bílá auta, jsou to celkem "mimikry". Něco jiného je Tvá modrá, ta je vidět snáz. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 29. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2021 Jj. Ono je to spíš o náhodě. Člověk může svítit, jak chce a přiřítí se spěchající obchoďák nebo zfetovaný … Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 30. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2021 před 23 hodinami, Zzzzz napsal: ono to zapíná často, ale fakt bych nerad nějakou návštěvu zezadu. když se dívám na jiná bílá auta, jsou to celkem "mimikry". Něco jiného je Tvá modrá, ta je vidět snáz. Teď třeba zataženo a seply se sami, stěrače nezapnuty nemám dešťák Ona ta modrá taky moc není vidět a světla tedy jen aby se neřeklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 30. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2021 před 10 minutami, Jan R. napsal: Teď třeba zataženo a seply se sami, stěrače nezapnuty nemám dešťák Ona ta modrá taky moc není vidět a světla tedy jen aby se neřeklo já mám "TOP led", takže to bude širší, včetně pátých dveří 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cometh Vloženo 6. Březen 2023 Sdílet Vloženo 6. Březen 2023 (editace) V 30. 11. 2021 na 14:08, Zzzzz napsal: Trochu bych tema zadniho parkovaciho svetla ozivil. Mame Octavii liftback ve vybave Ambition se zakladnimi led svetly, kterou jsme si dovezli z Nemecka. Vyrobena byla v prvni pulce roku 2020. Nechali jsme si v autorizovanem servisu vyjet vybavu dle VIN, kde je uvedeno, ze ma zpetna svetla na obou stranach. Presto vsak sviti pouze leve. Pohledove vypadaji svetla na leve a prave strane stejne. Tak nevim, co si o tom myslet... Editováno: 6. Březen 2023, autor: Cometh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 11. Březen 2023 Sdílet Vloženo 11. Březen 2023 @Comethbude to chyba ve výpisu. Základní světla umí zpátečku jen na jedné straně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelInsi Vloženo 11. Březen 2023 Sdílet Vloženo 11. Březen 2023 Toto nepoznám, ale v jednom z mojich predchádzajúcich áut bolo všetko v svetlách nachystané len tam nebola žiarovka. Tá bola len od vyššej výbavy :) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.