cechp Vloženo 30. leden 2021 Sdílet Vloženo 30. leden 2021 Zdravím Mám v plánu dodělat SoundsSystem a originál HF k rádiu Rhapsody a nikde jsem nenašel jak by mělo vypadat kódování tak aby se to spolu bavilo. Dílenskou příručku jsem prolezl od A do Z ale nikde jsem to nenašel tak jak to mají rozepsané jako u jedničkové Fábie. Předem díky Jo a bude to běhat v jedničkové Fabii .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. leden 2021 Sdílet Vloženo 31. leden 2021 Citovat Jo a bude to běhat v jedničkové Fabii .. A proč je to tedy v sekci Superb I? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cechp Vloženo 31. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2021 (editace) Dal jsem to se protože jde primárně o dily že Superb 1 . Editováno: 31. leden 2021, autor: cechp chybějící písmeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. leden 2021 Sdílet Vloženo 31. leden 2021 Hm, přesouvám do odpovídající sekce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.