marek8953 Vloženo 4. Únor 2021 Sdílet Vloženo 4. Únor 2021 Ahojte , už 2x sa mi stalo to že mi sám od seba resetoval čas aj trip .Nemá niekto s tým nejakú skúsenosť a radu čo tomu je . Jedná sa o Kamiq 1,5 7dsg a prví krát sa to stalo po poslednej aktualizácií a o týždeň zase . Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvit Vloženo 4. Únor 2021 Sdílet Vloženo 4. Únor 2021 Zdar, mě se taky dvakrát resetnul čas a místo mapy se přeplo na dojezd na palubovce . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek8953 Vloženo 4. Únor 2021 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2021 A ešte sa to opakuje ?Alebo už nie ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvit Vloženo 4. Únor 2021 Sdílet Vloženo 4. Únor 2021 No ted nevím jsem marod tak auto nejezdí ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirdako Vloženo 15. Únor 2021 Sdílet Vloženo 15. Únor 2021 Mně se stalo to samé. Když jsem to řešil v servisu, tak mně ukázali v manuálu zmínku o auto resetu při cca 10k. Mně se to sice stalo při cca 13k a následně po pár dalších stovkách km, ale už jsem to neřešil.. Celkové km se ale neresetovaly.. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 15. Únor 2021 Sdílet Vloženo 15. Únor 2021 Pre inšpiráciu: https://forum.skodahome.cz/topic/126687-palubní-pc-se-nuluje-sám/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Bugár Vloženo 21. Březen 2021 Sdílet Vloženo 21. Březen 2021 aj mne sa resetovali jazdne udaje a to som nemal ani 4 tisic km... podla mna je to len skrz to, ze auto je zapojene online, sa to aktualizuje, aj ta appka vo fooone a robi si to, co chce... aj dnes sa vo fooone aktualizovala appka MyŠKODA a je uplne spomalena... najviacej ma serinka, ze zmenila nazov vozidla na Môj Kamiq, ktory sa mi ani kusok nepaci, chcem ho zmenit a zatial nejde... naco je pod nazvom Škoda Kamiq este napisane Môj Kamiq, nebolo lepsie, ked tam bol napisany typ motora, prevdovka a vybava? uz aby sa to dalo zmenit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.