Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim mam na alu kolech takove cervene prouzky dokola a potrebuji je sundat ale kdyz to odlepuji tak bud tam zustava lepidlo anebo se samolepky trhaji a jdou po kouskach potrebuji se zeptat cim to sundat ? Diky

Čau, lepidlo dostaneš dolů buď nějakým odstraňovačem asfaltu, já třeba použil na sundání emblému Carpro TarX, který jsem měl na odstranění asfaltových teček z laku. Jen pozor, aby to fakt bylo i na lepidlo, některé dokážou sundat jen asfalt. Možná i líh nebo technický benzín, ale nevím, jak je to vhodný na alu. Zkusil bych taky opatrně nahřát tu samolepku, pak by to mohlo jít líp.

• 4 měsíce později...

Čau kluci, na odstranění nálepek je nejlepší odstraňovač nálepek :) Nedávno jsem byl na kukačku v ACTION a viděl jsem tam podobný odstraňovač za třetinu ceny co jsem kupoval v Hornbachu, ale fungovalo to perfektně. Rozpustí to lepidlo a pak se to jen setře. Jinak samolepku sundáš i mechanicky gumovým kotoučem na vrtačku, ale to už je drahá sranda. https://www.rezana.cz/jak-sundat-samolepku-z-auta

20210618_192903.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.