Patrik Jaroš Vloženo 11. Březen 2021 Sdílet Vloženo 11. Březen 2021 (editace) Zdravím všechny, prosím o radu. Dnes jsem měnil vzduchový filtr u 1.4 tsi 110 kW. Po výměně jsem si všiml, že PCV ventil je pootočený a vyskočený z drážky ve které byl původně zajištěný plastovým zobáčkem na ventilu. Chtěl jsem ho tedy vrátit zpět do drážky, ale ulomil jsem ten plastový zobáček na PCV ventilu. Chci se zeptat, musím dát nový ventil, nebo můžu jezdit dál. Děkuji Editováno: 11. Březen 2021, autor: Patrik Jaroš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NJcz Vloženo 12. Březen 2021 Sdílet Vloženo 12. Březen 2021 Ahoj, Já jsem si všiml u svého auta, že zobáček je ulomený už když jsem auto kupoval, od té doby jsem najel vic jak 10tis. km a žádný problém jsem nezaznamenal. Originál ventil (04E103175) stojí cca 400 kč, tak není případně problém vyměnit, ale jen kvůli tomu zlomenému zobáčku to nemá smysl, vzhledem k tomu, že není potřeba držet přímo směrování ventilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SROTTY Vloženo 14. Březen 2021 Sdílet Vloženo 14. Březen 2021 Přesně tak. Tak je vidět z fotky, je jedno v jaké poloze ventil je. A funguje i bez zobáčku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.