Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 10 měsíců později...
Vloženo

dal sem si tu praci a v rychlosti sem namaloval vzperu a dosel sem ji i zmerit

tento rozmer ma vzpera pri plnem otevreni,... tudiz tak jak je kapota na max otevrena ;)

post-58977-0-21684800-1400254784_thumb.p

Vloženo

Ne neni,.... mel sem kapotu div vyvracenou a vzpera se uz nehla.

Facko neni Fabie !

jinak jeste dodam ze obrazek viz. vyse je plynova vzpera co se prodava nomalne na FI predni kapotu z OBautodily.cz ;)

• o 2 roky později...
Vloženo

Hm, tak jedna vzpěra od OBautodíly mi po dvou letech vytekla :(

njn, holt čínskej šunt, navíc na tom není jediná informace, jaká tam je síla atp.

Ale podařilo se mi sehnat delší plynovou vzpěru než je u kufru a pokusil jsem se o něco podobného jako dělal baraba13 tady:

(tohle vkládání odkazů na příspěvky je nějaké čudné...)

Jen jsem použil, ty součástky, co byly u těch vzpěr od OBautodíly, nic jsem nevyráběl :)

Tím že mám delší vzpěru, nemusel jsem nic vrtat a přišrouboval jsem ten kulový šroub místo toho vzdálenějšího, co drží blatník.

Ale vzpěra o tloušťce 20 mm se mi tam nevešla, když jsem zavřel kapotu, byla "vyboulená", zvednutá oproti blatníku.

Nemáte někdo zkušenosti s touhle "tlustou" vzpěrou?

Zatím přemýšlím, že bych si nechal vyrobit dlouhé vzpěry, ale stejně hubené jako ty od OBautodíly

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...