Janysek Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 Hoši,jak dlouhé jsou ty vzpěry na kapotu?!:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek.me Vloženo 16. Květen 2014 Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 Taky by mne zajímalo jak jsou dlouhý ty od OB autodíly, pasovali by i znějakýho jinýho auta ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 16. Květen 2014 Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 dal sem si tu praci a v rychlosti sem namaloval vzperu a dosel sem ji i zmerit tento rozmer ma vzpera pri plnem otevreni,... tudiz tak jak je kapota na max otevrena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 17. Květen 2014 Sdílet Vloženo 17. Květen 2014 Nechci kecat,ale není ta plynová vzpěra,ikdyž jsou plně otevřené dveře asi ještě 1cm stáhlá? Měnil jsem v dávné minulosti u fáčka a tam jsem určitě měl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 17. Květen 2014 Sdílet Vloženo 17. Květen 2014 Ne neni,.... mel sem kapotu div vyvracenou a vzpera se uz nehla. Facko neni Fabie ! jinak jeste dodam ze obrazek viz. vyse je plynova vzpera co se prodava nomalne na FI predni kapotu z OBautodily.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek.me Vloženo 17. Květen 2014 Sdílet Vloženo 17. Květen 2014 Ok prfektní, přesně to jsem myslel, díky moc ted ještě musim zjistit z jakýho auta z vrakoviště by pasovali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 17. Květen 2014 Sdílet Vloženo 17. Květen 2014 pasovat treba budou, coz o to, hlavne aby meli dostatecnou silu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 17. Květen 2014 Sdílet Vloženo 17. Květen 2014 no a ještě musíš mít ten vinglík už jsem si ji tam také objednal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 15. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2016 Hm, tak jedna vzpěra od OBautodíly mi po dvou letech vytekla njn, holt čínskej šunt, navíc na tom není jediná informace, jaká tam je síla atp. Ale podařilo se mi sehnat delší plynovou vzpěru než je u kufru a pokusil jsem se o něco podobného jako dělal baraba13 tady: (tohle vkládání odkazů na příspěvky je nějaké čudné...) Jen jsem použil, ty součástky, co byly u těch vzpěr od OBautodíly, nic jsem nevyráběl Tím že mám delší vzpěru, nemusel jsem nic vrtat a přišrouboval jsem ten kulový šroub místo toho vzdálenějšího, co drží blatník. Ale vzpěra o tloušťce 20 mm se mi tam nevešla, když jsem zavřel kapotu, byla "vyboulená", zvednutá oproti blatníku. Nemáte někdo zkušenosti s touhle "tlustou" vzpěrou? Zatím přemýšlím, že bych si nechal vyrobit dlouhé vzpěry, ale stejně hubené jako ty od OBautodíly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.