keras Vloženo 24. Březen 2021 Sdílet Vloženo 24. Březen 2021 Neřešil někdo jak zapolohovat loketku výš? Pro mě je docela nízko a nemá aretace jak mám třeba na S2. Nebo to tam je a nevšiml jsem si. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Gladstone Šafrata Vloženo 28. Březen 2021 Sdílet Vloženo 28. Březen 2021 Bohužel to nejde. Také mi to vadí, dostal jsem Scalu jako služebák, předtím jsem měl trojkovou Fabii, kde to šlo hezky zaaretovat a je to docela nezvyk, ta opěrka je hrozně nízko oproti třeba té Fabii. Já to vyřešil svépomocí, pomocí 3D tiskárny jsem si vytiskl speciální zarážku, kterou si někdo k tomuto účelu vytvořil. https://www.thingiverse.com/thing:4525815 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thejohndoe Vloženo 28. Březen 2021 Sdílet Vloženo 28. Březen 2021 Já kdybych chtěl podkládat opěrku tak bych tu podpěrku připevnil k té pohyblivé části. Tohle ne nevzhledné. A kdybych už to připevňoval k té pohyblivé opěrce, tak bych ta asi oboustrannou páskou připevnil (případně vruty přišrouboval) kostičku nějakého gumového materiálu. Za chvíli hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 29. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2021 (editace) no guma může pružit☹️ ono celkově čím víc k pantu se to podloží, tím více to může pružit. Ono to zase o tolik nahoru nechce, takže tam moc velká díra nebude. Mě se ten nápad s tou tiskárnou líbí. Edit: Ta vzpěra by nebyla vůbec vidět co jsem se teď díval. Obzvlášť když je loketka vysunutá dopředu tak jak jí mám já 😉 Editováno: 29. Březen 2021, autor: keras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thejohndoe Vloženo 29. Březen 2021 Sdílet Vloženo 29. Březen 2021 Moje pracovní verze, která v zásadě funguje je tvrdý obalový materiál přilepený oboustrankou. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 29. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2021 sparťanské řešení 🤣🤣🤣 hlavně, že jsi psal, že to z té 3D tiskárny je nevzhledné 🤣🤣🤣 no nic, dobré... Zajímalo by mě na co jsou ty zářezy zespoda v té odklopné části? TP se tam nevejde🤔 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thejohndoe Vloženo 29. Březen 2021 Sdílet Vloženo 29. Březen 2021 (editace) To jen abych odhadl výšku, místo toho se tam nechá přilepit cokoliv hranatého 🤣🤣🤣 A asi bych tam dal tankovací kartu nebo vizitku. Editováno: 29. Březen 2021, autor: thejohndoe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misonovi80 Vloženo 27. Březen 2022 Sdílet Vloženo 27. Březen 2022 Ahojte, tak som realizoval 3d tlačou 4cm výška. Prichytené obojstrannou lepiacou páskou. Je to OK. 1 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marskama Vloženo 27. Březen 2022 Sdílet Vloženo 27. Březen 2022 No vypadá naprosto luxusně 👏👏👏. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozakm Vloženo 28. Březen 2022 Sdílet Vloženo 28. Březen 2022 Pěkné. Příště zkus ještě zapnout Fuzzy skin a bude to k nerozeznání od toho hrubého plastu pod tím ;) https://help.prusa3d.com/cs/article/fuzzy-skin_246186/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardhouse.trip Vloženo 26. Duben 2022 Sdílet Vloženo 26. Duben 2022 @misonovi80 Tak to je luxus. A co posuv? Nedrhne ti to nějak? Mohl by jsi jich vytisknout víc a dát to třeba na bazar? Já si to klidně koupím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Znedlob Vloženo 27. Duben 2022 Sdílet Vloženo 27. Duben 2022 Můžu jich par vytisknout. Na mě je ta nejmenší výška velká. Musel jsem to poupravit na 10 mm. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardhouse.trip Vloženo 27. Duben 2022 Sdílet Vloženo 27. Duben 2022 Misonovi80 psal o výšce 4 cm... Ze čtyř centimetrů jen na jeden? To bude taky docela nízko, si myslím. Šlo by vytisknout ty 4 cm? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Znedlob Vloženo 28. Duben 2022 Sdílet Vloženo 28. Duben 2022 Já ty lokty potřebuji mít ve stejné výšce s opěrkou na dveřích. Takhle je to cca akorát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misonovi80 Vloženo 8. Květen 2022 Sdílet Vloženo 8. Květen 2022 (editace) Ahojte, odstupom času nadstavec super žiadny problém. 3D tlač som neriešil ja, realizoval som cez firmu za 24€. 4cm pre mňa akurát som cca 185cm výška, ale to si vie každý vyskúšať nejakým podložením. Editováno: 8. Květen 2022, autor: misonovi80 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hejo Vloženo 9. Květen 2022 Sdílet Vloženo 9. Květen 2022 @misonovi80 Ak sa dá, daj foto a kontakt na firmu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardhouse.trip Vloženo 9. Květen 2022 Sdílet Vloženo 9. Květen 2022 Jak to vypádá s tím 3D tiskem, @Znedlob? Bude něco k prodeji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Znedlob Vloženo 9. Květen 2022 Sdílet Vloženo 9. Květen 2022 Pokud bude zájem a řeknete si jakou chcete výšku, není problém. https://www.thingiverse.com/thing:4525815 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubo22 Vloženo 19. Květen 2022 Sdílet Vloženo 19. Květen 2022 Od dnes pouzivam aj ja. Mam 3 cm. A takto mi to vyhovuje. Len to chce trochu zvyku. Ale na dialnici je to "odlozenie ruky" prirodzenejsie. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adarko Vloženo 19. Květen 2022 Sdílet Vloženo 19. Květen 2022 Ahojte, ja som sa už sťažoval tu na dtto problém v Kamiqu. Vôbec si neviem predstaviť ako môže niekto takto odfláknuť posedenie vodiča. Pravá ruka je absolútne mimo akýchkoľvek ukazovateľov prirodzenosti. Autora tejto neopierky a schvaľujúceho v Škodovke by som za trest nechal cestovať s touto neopierkou aspoň 1000 km a potom by som im siahol na prémie. Priznávam, že pri objednávaní auta som túto vec prehliadol. Ja som si tam vrazil dubový kus dreva s nalepeným sametovým poťahom. Darmo sa tu budú krútiť, že vodič má mať ruky na volante, ale to je naozaj cez čiaru, taká hlúposť a pokazí mi vždy deň. Škoda. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 20. Květen 2022 Sdílet Vloženo 20. Květen 2022 Nevím jaký mas posez, ale mě treba vůbec nevadí a docela vyhovuje. Mam 182cm a sedavam spis nízko. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 20. Květen 2022 Sdílet Vloženo 20. Květen 2022 Tá opierka by mohla byť vyššie, či nastaviteľná. A je aj dosť úzka. Ja tam mám tvrdenú penu nalepenú lepiacou páskou už asi 2. rok, no toto je elegantnejšie ako to 3d tlačou vyriešil kolega. Ten posed je slabý. Ale ani nie tak tá opierka, no skôr to, že volant sa nedá dostatočne vytiahnuť a potom treba sedadlo dopredšie, či kolmejší posed a nájsť dobrú polohu je o to ťažšie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubo22 Vloženo 23. Květen 2022 Sdílet Vloženo 23. Květen 2022 Myslel som, že tú opierku nechám len tak, položenú, ale po týždni musím povedať, že ju tam treba prilepiť, ako má kolega vyššie.. Ak človek pravidelne vyberá a vkladá veci do stredovej opierky, tak to stále padne. Ináč som si na to pekne zvykol, musím povedať, že pravá ruka teraz oddychuje v pohodlnejšej a pre mňa prirodzenejšej polohe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 28. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2022 (editace) Kolega si kúpil 3d tlačiareň a pri jeho výtvoroch som si spomenul na lakťovú opierku :) Editováno: 28. Červenec 2022, autor: csabac 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardhouse.trip Vloženo 28. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2022 Já to objednával ze Škoda Scala Club CZ/SK za 250,- a přibalili mi k tomu oboustrannou lepící pásku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.