Publikováno Duben 18, 20214 r Neřešil jste už někdo nástěnný držák originál Škoda nabíjecího kabelu 230V? Než začnu něco zbytečně vyrábět... Audi má v příslušenství a výrobci kabelů taky viz. foto, na Škoda jsem nic nenašel...
Září 9, 20213 r Hledal jsem, ale marně. Tak jsem se pustil do vlastní výroby a zbývá už jen nastříkat. Upraveno Září 10, 20213 r od Petr s.a.
Září 27, 20222 r Jenom to tady trochu opráším po roce: "Dočasně" jsem měl nabíjecí kabel smotaný pod stolem a nabíjecí zásuvku položenou v pootevřeném šuplíku což mne trochu iritovalo. Takže jsem zvolil jednoduché řešení - držák zahradní hadice za 52 Kč - viz foto. Nabíječka zatím visí na oku z drátu, než to "oddočasním" Upraveno Září 28, 20222 r od Mira96
Září 29, 20222 r Parádní - díky za námět. Já to mám v garáži volně hozené na stole a je pravda, že ten kabel je dlouhý. Auto od zásuvky je cca.1m. Jinak mám jiný typ nabíječky (vizuální) - ten typ co máš ty byl u prvních PHEV, já mám :
Září 29, 20222 r Jo jo, nabíječka je podstatně větší a silně pogumovaná. Ale kdyby upadla na zem, tak se jí nic nestane, i když je to takový "prehistorický" typ
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.