xmenadis Vloženo 4. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2021 Zdravím všechny, taťka má Octavii II FL a delší dobu pokukuje po nějakém chytrém rádiu. Měli byste na nějaké doporučení? Existuje nějaké, které by umělo rovnou i Android Auto, nebo je to mimo originální rádia pasé? Aktuálně tam má Swing. Co to vůbec obnáší taková výměna? Stačí přepojit, nebo je to složitější? Předem díky všem za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomdlouhan Vloženo 4. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2021 Ahoj. Řešení samozřejmě je . Radio z dridem je spousta záleží co máš za představu a jestli chceš knoflíky nebo celodotek. Ohledně funkci spolehlivě zvládá WiFi přes mobil hansfree přehrávání z flash videa muzika umí až 1 TB USB HDD. Já osobně propagují a doporučuju 9 palců bez knoflíků nemá mechaniku montáž zvládne i laik. Knoflíky mají DVD tudíž krabice za panelem je větší někdy je problém z dráty . RAM 4 Gb ulozsk 64 a DSP na zvuku je samozrejmost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenadis Vloženo 15. Srpen 2021 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2021 @TomdlouhanAhoj, úplně jsem na to zapomněl. Já každopádně sháním ne rádio s Androidem, ale rádio, které podporuje Android Auto / Mirror Link, což už je trochu složitější... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomdlouhan Vloženo 16. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2021 CZK 4,528.56 28%OFF | Isudar Auto Radio Android 10 For VW/Golf/POLO/Passat/Skoda/Fabia/Octavia/Seat/Leon Car Multimedia Video Player GPS DSP Carplay https://a.aliexpress.com/_mMjo3Dp Zkusil bych toto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.