CeresCeres Vloženo 4. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2021 Zdravím, Mám už 7 měsíců 4. octavii a poslední dobou jsem vypozoroval takové kovové klepání z oblasti převodovky. Nejvíce to jde slyšet při jízdě po kostkované cestě, klidně jenom 10km/h na dvojku. Byl jsem s tím jednou v servisu, ale problém se nám v tu dobu nepodařilo vyvolat, teď to už jde ale slyšet kdykoliv, když přejedu nerovnost na silnici, nebo když prostě jenom jedu trochu pomaleji. Ve větší rychlosti nad 70km/h to už splývá a nejde to slyšet vůbec. Nemá někdo tušení, co by to mohlo být ? Jestli to je opravdu převodovka, nebo něco jiného. Přikládám nahrávku z auta, kdy jsem jel právě po kostkované cestě 10-15km/h. Je to nahrané na telefon, proto je potřeba si to opravdu zesílit, v autě to jde ale slyšet o dost víc. Na řízení samo o sobě to nemá žádný vliv, ale zní to děsivě a určitě to není normální. https://www.youtube.com/watch?v=CuoOkhcMjXM&ab_channel=Ceres Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 7. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2021 Jedině zkusit jiný servis. Manuální mění často, ale DSG … Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.