Publikováno Červenec 7, 20214 r zdar lidi, ví někdo sakra k čemu je to záhadné tlačítko nalevo volantu pod palubovkou? v návodu není , na netu milion spekulací , máte někdo něco přesnějšího než že tím zapínáte taxametr, vypínáte sledovací zařízení, zapínáte alarm nebo přivoláváte obyvatelé planety ZARTA? dík.
Červenec 7, 20214 r Autor momentálně nemám k dispozici, je to kolébkový kulatý spínač malý cca 1,2 cm v průměru víc nic. když natáhnu levou ruku pod palubovku pod zapínání světel tak tam je, schovaný
Červenec 7, 20214 r Tak to je celkem typický pro přepínání soukromých a služebních jízd, co mám tak v okolí.
Červenec 8, 20214 r Podľa popisu sa jedná o dorobené tlačidlo. Ak chceš mať istotu, na čo slúži, máš dve možnosti: 1) kontaktovať predchádzajúceho majiteľa, 2) odcvaknúť kábliky vedúce k tlačidlu a máš istotu, že neslúži na nič. Ja mám v aute 6 takých prepínačov, prepínač pod volantom mi vypína podsvietenie nôh. Ďalšie dva prepínače čakajú na montáž, len som im ešte nevymyslel funkciu. Už teraz ľutujem budúceho majiteľa auta.
Červenec 14, 20214 r Na 100 % je to přepínání soukromých a služebních jízd. Taková auta v sobě navíc často mají dodatečně umístěný GPS senzor, který majiteli / zaměstnavateli hlásí polohu vozu.
Červenec 14, 20214 r Autor Tak tlačítko je aktivní když ho zapnu, šel jsem dál po kabelu a nic, tak sem rozebral boční kryt od palubovky a našel tam zapnutou šedou krabičku napojenou přímo na počítač. vypadá to na tu knihu s gps, otázka lidi, má s tím někdo zkušenosti? dá se ta krabička nějak přeinstalovat abych to měl sám pro sebe do mobilu a pro nikoho jiného, když mi lohnou auto abych ho našel? nebo nějak natvrdo odpojit, protože aby to člověk odpojil a vytáhl potřebuje bud znát odpojení nebo hooodně zručnosti abych to vůbec z tama dostal ale nevím když to odpojím jestli se nic nestane. vede k tomu konektor s tunou drátů a dráty sou rovnou napojené na přípojku od diagnostiky auta.
Červenec 14, 20214 r Vyber ju von a pozri oznacenie. Bez toho ti len predosly majitel povie ako sa k datam dostat. Ak sa vobec da. Bez oznacenia je to len hadanie, ako aj to, na co prepinac sluzil (to uz ale vyriesene mas)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.