Ruff Ryder Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Chci koupit nové komponentní repro do předních dveří,může mi někdo napsat které by byli nejlepší? Děkuji.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
All_01 Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Napiš aspoň jakou máš představu o ceně a jestli to budeš honit rádiem nebo zesilovačem případně jakým. Takhle se tu budou objevovat i repráky za desítky tisíc a možná zbytečně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruff Ryder Vloženo 15. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 Hraju z pioneera a predni repra chci dat na 4kanalovy zesilovac + vyhybky. Chtel bych nejakou vyssi tridu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 Tak jestli nam das jeste info jakej to bude zesik aby bylo jasny jak maj byt ty repra dimenzovany ;-) ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 ...JBL GTO607 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 ...Infinity REF6010CS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RyVeS Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 Co poslouchas za hudbu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavka TDI Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 zdravím, jak se správně zapojují tyto komponenty. Nechal jsem si instalovat rádio v servisu, mám komponentní repro od MB Quarz, a když jsem přijel pro auto, tak mi podali tuto vyhýbku se slovy, že jim zbyla. Špatně to prý hrálo. Tak mi tam dali nějaké vyhýbky od výrobce rádia (SONY), moc se mi to ale nezdá. Sice to hraje slušně, ale říkám si "Svůj k svému...!!!!" Rád bych tam instaloval zase původní vyhybku, ale nevím jak na to. Můžete mi někdo popsat jak na to, zapojení, schéma a pod? Nevím hlavně, jak dvě komponentní repro zapojit do jedné vyhybky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 (editace) zdravím,jak se správně zapojují tyto komponenty. Nechal jsem si instalovat rádio v servisu, mám komponentní repro od MB Quarz, a když jsem přijel pro auto, tak mi podali tuto vyhýbku se slovy, že jim zbyla. Špatně to prý hrálo. Tak mi tam dali nějaké vyhýbky od výrobce rádia (SONY), moc se mi to ale nezdá. Sice to hraje slušně, ale říkám si "Svůj k svému...!!!!" Rád bych tam instaloval zase původní vyhybku, ale nevím jak na to. Můžete mi někdo popsat jak na to, zapojení, schéma a pod? Nevím hlavně, jak dvě komponentní repro zapojit do jedné vyhybky. No na te vyhybce by to snad mohlo byt i napsane. +- na vyskac +- na "stredobas" dole ve dverich +- do radia pripadne zesilovace A jedna vyhybka bude v jednech dverich a druha ve druhych. A trosku nechapu jak jim mohla zbyt jen jedna Editováno: 23. Listopad 2006, autor: MichalF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 ...no tak takový komentář od těch co dělají instalace je dost nemístný Reproduktory jsou od výrobce nastaveny tak aby vyhybka a repro byl jeden systém, který by měl pokrývat ideální kmitočtové pásmo tak aby mezi dělícími frekvencemi nevznikla tzv. "díra". Dát jejich vyhybky pryč a nahradit je jinými je dost...... neobvyklé (hledám slušný výraz) Zapoj podle Michalova návodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 ....Michale....co to tam máš za upozornění?Co jsi provedl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 (editace) ....Michale....co to tam máš za upozornění?Co jsi provedl? Neprovedl sem nic :-) To mam za odmenu od mistnich spravcu fora ;-) A tady jeste nejakej obrazek na kterym je videt ta vyhybka a jak sem rikal je na ni celkem jasne napsano jak to zapojit : IN - vstup W - woofer T - tweeter Editováno: 23. Listopad 2006, autor: MichalF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavka TDI Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 to znamená, že musí být tyto vyhýbky vždy dvě ????? Mám tedy tu druhou pořád někde v autě. Pak je mi to jasné, nechápal jsem princip zapojení s jednou vyhýbkou...... Mistry, kteří mi to zapojovali nechám bez komentáže, ale bylo to u SONY-instalací na Kolbenově v P9. A byla tam s tím , žena, já musím přes den vydělávat tintily. TAK ASI PROTO. Jinak ta výstraha se u mne objevila také a nevím proč a nač atd......tak neřeším. Možná to má nějakou souvislot se SPAMem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 Jinak ta výstraha se u mne objevila také a nevím proč a nač atd......tak neřeším. Možná to má nějakou souvislot se SPAMem. Pokus mas 0% tak to neres pokud mas jine cislo tak klikni na ty procenta a napise ti to od koho to mas a zaco ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruff Ryder Vloženo 25. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 A co treba rockford fosgate anebo alpine? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 RF ano, ale je to jiná cenová relace.To samé platí u ///Alpine.Dobře hrají ty JBL (na hoře) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruff Ryder Vloženo 26. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 A kdybych chtel vyssi tridu jako je Rockford anebo alpine tak ktere by jsi mi doporucil? Vim ze tam nepasuji vsechny repra protoze jsou pry dvere uzke,takze nesmi byt repro moc hluboke.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 ...o hloubku ani nejde, ale brání tam rožek u stahovačky.Dá se popřípadě ohnout nebo odstřihnout, ale ne moc protože je tam ještě stahovačka.Kompa od RF a Alpine jsou v podobné ceně tzn. okolo 5000,- Alpine mají označení SPS-171A a stojí 5490,- mohu dodat za 4990,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruff Ryder Vloženo 26. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 A jaky maji vykon RMS? A co ty RF? Jaky model by jsi doporucil? A jeste by me zajimalo co davas za repra do combajnu. VVidel jsem oval 6x4 od groun zero s vykonem 60W RMS to je docela dost na takove prcky. Zajimalo by me jestli se daji poridit jeste nejake lepsi a vykonejsi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 ...RockfordFosgate mají označení P162S.Aktuální ceník nemám, ale jejich cena byla 4990,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 Ty Alpine mají 50RMS a 250W max.Do combi se používají repro 4x6.O výkonu to moc u takových repro není protože plocha membrány je natolik malá, že je to spíše jako doplněk zvukové kulisy.Já používám JBL GTO6427e (1490,-) ty mají 120W max.Co se týče doporučení tak ty Alpine hrají dobře, ale použil bych na ně zesilovač aby došlo k jejich řádnému vybuzení (mají malou citlivost) S RF kompo bohužel nemám zkušenost, ale koaxiální hrají velmi dobře a co teprve woofery Pokud ale neuvažuješ o zesilovači tak by postačily repro v nižší cenové hladině myslím okolo 3000-3500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruff Ryder Vloženo 26. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 Vypadaji moc dobre ale zajima me hodne vykon! Ty alpine maji jen 50w RMS,to je docela malo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 ...třeba infinity REF6010 které jsou nyní za akční cenu 2990,- (3790,-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruff Ryder Vloženo 26. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 Zesilovace chci koupit. Jeden 4kanalovy uz mam ale chci ho prodat protoze mi je asi na nic. Ma 500watu vykon,nevis o nekom kdo by mel zajem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruff Ryder Vloženo 26. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 To je skvela cena ale myslim ze je lepsi priplatit a koupit uz neco poradneho ne? Ja nevim... Jsem v aute zavreny porad a porad posloucham nahlas hudbu - Hip-hop takze potrebuju aby to hodne busilo:o) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.