Retro789 Vloženo 13. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2021 13 minutes ago, barnak said: Vďaka neschopnému mamagmentu škodovky na aute nebudeme mat . -sklopné vonkajšie sp. zrkadlá -ambientné osvetlenie -bezklučove odomykanie ,zamykanie Každé objednané auto má škrtnuté z výbavy. Plati to aj pre octavie. Pokial sledujem dostupne auta, tak dealerom chodia auta s vyssou vybavou. Maju tam vsetko a nielen vybava, ale aj cena. Ochvilu active vybava bude top. Kedy mas naplanovanu vyrobu auta alebo uz je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 13. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2021 Tak to bude nejaka zlava ked to v aute nieje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 13. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2021 Nových aut je opäť dosť ? https://www.idnes.cz/auto/zpravodajstvi/dealer-autosalon-sleva-smlouvani-auto-skoda.A211209_160735_automoto_fdv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 20. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2021 To opraví a zákazník o tom ani netuší https://m.autorevue.cz/odstavene-skodovky-dostavaji-pri-transportu-zabrat-nektere-miri-rovnou-do-srotu-jine-na-opravu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Retro789 Vloženo 20. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2021 14 minutes ago, Jan R. said: To opraví a zákazník o tom ani netuší https://m.autorevue.cz/odstavene-skodovky-dostavaji-pri-transportu-zabrat-nektere-miri-rovnou-do-srotu-jine-na-opravu Pri preberani noveho auta bude potrebne si zaplatit technika na obhliadku vozidla :) Urcite by mali znizit cenu auta a uz to, ze tam stoji niekolko mesiacov. Pokial clovek odstupi od zmluvy, tak oni ho predaju s aktualnou cenou a bez zlavy. Aut novych nie je dostatok. Na tom zarabaju a vyuzivaju situaciu. Zakaznik je na poslednom mieste. Len by ma zaujimalo ako bude objednavka riesena pokial musia auto znovu vyrobit. Zase bude clovek cakat dalsich 6 mesiacov alebo rok pokial ju naplanuju do vyroby. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 20. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2021 před 5 hodinami, Jan R. napsal: To opraví a zákazník o tom ani netuší https://m.autorevue.cz/odstavene-skodovky-dostavaji-pri-transportu-zabrat-nektere-miri-rovnou-do-srotu-jine-na-opravu V ŠO č.32 sa píše o 10 tis. vozoch nie 15 tis. ako uvádza článok. Samozřejmě i v době odstávek montážní linky chodí zaměstnanci repasí a výpravny do práce na dodělávání nedokončených vozů a daří se jim to velmi dobře, již se dostali pod 10 tisíc nedokončených vozů a stále jich ubývá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 20. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2021 Teď je 51. týden a co teď vím, chybí radary do Fabii může to zase přibývat. Stále také mohou přibývat auta kvůli Cantonu a panoramatickým kamerám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 20. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2021 Bude potřeba hodně leštěnky a hodin https://img34.rajce.idnes.cz/d3402/17/17176/17176052_ec6d805d56552c530b457dc337604cdd/thumb/Snimekobrazovky2021-12-20v20.45.44.jpg?ver=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 21. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2021 Ta fotka asi nebude z nějaké odstavné plochy. Auto má držáky na SPZ. To mě přijde divné, ale možná se pletu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 30. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2021 Teď zase povodně v Malajsii https://www.autoforum.cz/predstaveni/spatna-zprava-pro-skodu-i-cely-koncern-vw-cipova-krize-se-dal-zhorsi-i-kdyz-se-mel-stat-opak/?fbclid=IwAR0mAcgrCjSzXx71gYL5f-P0aSqnzKeCBVlTnt5Wi-sq5AntcKWBGvg7zc8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 30. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2021 No hlavně že se budou mít na co vymluvit... Jinak taková menší odstavná plocha u D10 u Příšovic (obec Doubrava) po několika měsících kdy byla uplně zaplněná především O IV je aktuálně jak vymetená. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SaHo Vloženo 31. Prosinec 2021 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2021 Neviem, co tym Skoda sleduje ale, ako to uz tu bolo pisane, vydieraju zakaznikov, aby sa zriekli parkovacieho asistenta a elektrickeho rolla (???) a potom predpokladaju dodavku noveho automobilu po cca roku od objednania (objednane 8/2021, predpokladana dodavka 6-9/2022), inak bla bla bla... Cipmi to ale asi nebude, lebo do novej Fabky si parkovaci asistent mozete pokojne objednat aj teraz. To bude opat raz nejaka koncernova politika:)... SKODA pisat dalej:). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 31. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2021 Dobre už bolo. Skončilo "náš zákazník - náš pán". Začína "znásilňovanie" na každom kroku 🤢. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 3. leden 2022 Sdílet Vloženo 3. leden 2022 Hlásím další (již 2x za sebou) zkrácení dodací lhůty na novou Octavii. Za poslední měsíc posunutí předpokládaného výrobního týdne z 18/2022 (2. prosince) na 12/2022 (3. ledna). Ještě na konci září jsem měl informaci 21. týden, takže za poslední 3 měsíce celkem o 9 týdnů, což je docela dost. Tak uvidíme, jestli to začne zase stoupat.. 2 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 3. leden 2022 Sdílet Vloženo 3. leden 2022 V MB mají v plánu do konce ledna dopracovat všechny momentálně odstavené automobily. Takže se to asi pomalu začíná stabilizovat. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 3. leden 2022 Sdílet Vloženo 3. leden 2022 (editace) Zatím očekávání dost mírním. Přeci jen i týden před zahájením výroby se mohu dozvědět další zdržení. Dokud nebude u prodejce, tak je možné všechno. Další vyhořelé / vytopené továrny, vlny Omicronu… Editováno: 3. leden 2022, autor: Rapid1.0 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Přemysl11 Vloženo 3. leden 2022 Sdílet Vloženo 3. leden 2022 I moje situace s dodáním základní OIV active je nic moc, již 3x změněný termín byl z 38kt posunut až na půlku ledna22, poté 26.11. byl sice zkrácen na 50.týden a že do vánoc bude doma. Realita-na konci 50týdne jsem se dotázal kde je -prý ve výrobním procesu a na dotaz co to konkrétně znamená-prý se nemají koho zeptat a do dnešního dne 3.1. se mi nikdo neozval, už si připadám s dotazy na prodejce jak obtížný hmyz.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 3. leden 2022 Sdílet Vloženo 3. leden 2022 Jj měl jsem také. Pak už jsem prodejce neotravoval a čekal jen na fotky. Dle mě upřednostní nasmlouvané operáky, kde jsou penále nebo státní zakázky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobil-man Vloženo 3. leden 2022 Sdílet Vloženo 3. leden 2022 Já dneska viděl u dealera na place s novými auty téměř jistě moji objednávku z poloviny dubna 21. Takže se to skutečně odšpuntovalo (doufám, že si někdo neobjednal stejnou kombinaci výbavy, barvy a kol). Teď to bude znamenat, že se naplní nabídka škoda plus, jak se budou vracet auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelInsi Vloženo 4. leden 2022 Sdílet Vloženo 4. leden 2022 u mňa sa predlžuje a predlžuje. objednávka marec 21, dodávka podľa systému marec 22 ale odhad predajcu podľa iných objednaných áut nie je vôbec optimistický... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barnak Vloženo 5. leden 2022 Sdílet Vloženo 5. leden 2022 V 13. 12. 2021 na 14:41, Retro789 napsal: Pokial sledujem dostupne auta, tak dealerom chodia auta s vyssou vybavou. Maju tam vsetko a nielen vybava, ale aj cena. Ochvilu active vybava bude top. Kedy mas naplanovanu vyrobu auta alebo uz je ? Škrty sú na mojej Scale ale videl som tyka sa to aj iných modelov vyrobených od 48/21 týždňa. Cena šla dole. Výrobný týždeň 3/22. Prvotný 48-52/21. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 5. leden 2022 Sdílet Vloženo 5. leden 2022 Ford někdy prodával Normální Osobáky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smire Vloženo 6. leden 2022 Sdílet Vloženo 6. leden 2022 Mne včera dealer oznámil, že moje auto bolo vyrobené 3.1.2022. Je to octavia 1,5 tsi, liftback, výbava style, rôzne doplňujúce výbavy, style plus, navigačný, ťažné, voľba jazdného profilu, zadný stierač atď. Podpis zmluvy a zaplatenie zálohy 2.6.2021. Podľa vyjadrenia dealera výbava je kompletná, nič sa neredukovalo. Tak čakám, kým ho privezú na predajňu. Platba v hotovosti, žiadny operatívny lízing, žiadne penále. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 6. leden 2022 Sdílet Vloženo 6. leden 2022 Hm. Já objednával v půlce dubna. 2.0 TSI 4x4 132kW, Style, také skoro v plné palbě a pořád nic. Obávám se, že jsem ukecal příliš velkou slevu (je to na firmu 19%). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcianoMLK Vloženo 6. leden 2022 Sdílet Vloženo 6. leden 2022 (editace) Já se přidám, mne včera také volal prodejce auto bylo vyrobeno a do konce týdne nebo začátkem týdne mi ho přivezou. Auto jsem objednával koncem února 2021. Octavia Combi STYLE lava blue. (1.5e-tsi DSG, Asistovaná jízda 2.0, style plus, paket ochrana cestujících)…. Editováno: 6. leden 2022, autor: MarcianoMLK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.