Pinacle Vloženo 18. Únor 2023 Sdílet Vloženo 18. Únor 2023 Vítej v klubu.... Třeba se to časem zlepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 18. Únor 2023 Sdílet Vloženo 18. Únor 2023 @Zdenek 13 ty muzes zacit slavit 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pinacle Vloženo 19. Únor 2023 Sdílet Vloženo 19. Únor 2023 (editace) Schválně jsem si srovnal konfigurátory v různých zemích. Nejlepší nabídku motorů Škoda Octavia RS mají v Anglii, Němci také více a u nás jen jeden motor v nabídce. Na Čechy se kašle. Editováno: 19. Únor 2023, autor: Pinacle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 20. Únor 2023 Sdílet Vloženo 20. Únor 2023 Aktualny status u mna: od vyroby cca 9 pracovnych dni a auto bolo u predajcu. Avsak s poskrabanymi dverami pri preprave… Cize aktualne sa caka na striekanie pred odovzdanim… Stalo sa niekomu nieco take? Ma SA na to nejaky guideline? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 20. Únor 2023 Sdílet Vloženo 20. Únor 2023 No asi bych si vyžádal kompletní dokumentaci co se dělalo, protože při prodeji pak když by někdo chodil s měřičem tloušťky laku tak by mohl mít problém že je na dveřích tlustší vrstva. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 20. Únor 2023 Sdílet Vloženo 20. Únor 2023 On 2/18/2023 at 4:07 PM, trixen said: Postupne som prečítal celé toto vlákno - je to teda masaker s tými dodacími lehotami. Ja akurát oslavujem rok čakania - objednané 02/22. Pôvodne díler spomínal 03-05/23 čiže na čakanie som bol pripravený. Najnovšie posunul odhad na 09/23 čo by bolo tých 19 mesiacov, ako to zrejme chodí v týchto týždňoch. Len som zvedavý koľkokrát dôjde ešte k posunu vzhľadom na skúsenosti ostatných tu :D No tak paráda, jseš v půlce čekání 😆 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenadis Vloženo 20. Únor 2023 Sdílet Vloženo 20. Únor 2023 Před hodinou, JirikHL napsal: No asi bych si vyžádal kompletní dokumentaci co se dělalo, protože při prodeji pak když by někdo chodil s měřičem tloušťky laku tak by mohl mít problém že je na dveřích tlustší vrstva. To záleží. Když mi opravili O3 po té nehodě a vyměnili dveře, tak tloušťka laku po změření odpovídala +- originálu (samotného mě to překvapilo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 20. Únor 2023 Sdílet Vloženo 20. Únor 2023 před 4 hodinami, patrikcevela napsal: Aktualny status u mna: od vyroby cca 9 pracovnych dni a auto bolo u predajcu. Avsak s poskrabanymi dverami pri preprave… Tak to je k zlosti. :/ jak psal@JirikHL - taky bych si vzal papír o tom, že něco takového proběhlo. Aby tě to nedohnalo při prodeji. Jak dlouho to u nich bude na opravě? Já jsem kdysi u svého rapida řešil vandalismus (vzali mi klíčem celý bok auta) a stříkali mi to v rámci havar. pojištění. Barvu trefili perfektně, že by to člověk nepoznal (bílá candy). Jak dlouho to tam bylo, to už si nepamatuju. Ale asi kolem 2 týdnů. Když jsem to prodával, tak mi tam ten silnější lak objevili. :D Ale měl jsem papír o opravě vč. policejního protokolu, kterým jsem prokázal, že to nebyla bouračka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 20. Únor 2023 Sdílet Vloženo 20. Únor 2023 No, aktualne to vyzera ze to bude trvat cca 7 pracovnych dni. Snazim sa to stiahnut na co najmenej, lebo mam objednanu aplikaciu ppf folie a keramiky. S keramikou sa vsak asi budem musiet na cas rozlucit aby vytvrdol lak… zaroven dufam ze budu striekat len dvere, lebo ak budu striekat aj blatnik (do rozstreku…) tak aj foliu musim posunut a tym padom auto bude stat v garazi, lebo cesty su aktualne viac strk ako asfalt… v kazdom pripade to je trochu na palicu, pretoze by som rad nacerpal uver pred tym ako poskocia sadzby zas hore. Takze tento tyzden bude hodne telefonovania a spekulovania… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 21. Únor 2023 Sdílet Vloženo 21. Únor 2023 A úvěr si nemůžeš sjednat? Já si ho sjednal už loni v červnu a auto bude příští rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 21. Únor 2023 Sdílet Vloženo 21. Únor 2023 pri tom, ako aktualne lietaju uroky do toho nik nechce ist na dlhsie ako na 7 dni V kazdom pripade, uz sme trochen offtopic. Podstatne je, ze uz vidime svetielko na konci tunela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 22. Únor 2023 Sdílet Vloženo 22. Únor 2023 Jsme pod 2500 a já ještě nic @Zdenek 13 se asi dřív oběsil z toho čekání, protože doteď neodpověděl :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 22. Únor 2023 Sdílet Vloženo 22. Únor 2023 @HammanTak snad už budeš mít taky kliku. :) Ale tak ty jsi psal, že na to moc nespěcháš, ne? To já mám po dokončení 9. 2. a všech průtazích předávání v pondělí 27. Snad teda... Ta komunikace s dealerem nic moc. :D Něco slíbí a pak se po 2 dnech musím se vším připomínat atp. Dneska jdu už zařizovat pojistku, tak doufám, že mi necukne s termínem. :D To je taky možný.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 22. Únor 2023 Sdílet Vloženo 22. Únor 2023 Nene, ja byl rad, ze se to zpozdilo, ted budu rad, kdyz to stihnou do 14.3... musím na výměnu oleje s tím, co mám teď a hlavně teď už bych jim i řekl, ať mi to nedávají na zimákách a odpadlo by mi jedno přezouvání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 22. Únor 2023 Sdílet Vloženo 22. Únor 2023 jo tak to chápu, nějak podobně jsem přemýšlel i při prodeji svého Rapida, kde jsem to předával s tím, že musí měnit olej (což ovšem u ojetin bývá dobrým zvykem i tak). Ale náklad dalších cca 5k za olej u auta, které dáváš pryč, prostě nechceš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 22. Únor 2023 Sdílet Vloženo 22. Únor 2023 Vaše starosti bych chtěl mít! :D @Pedro32 Na ojetině si máš vyměnit olej sám a vyjde tě to s filtrama na 15 stovek :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 22. Únor 2023 Sdílet Vloženo 22. Únor 2023 (editace) Oni by s tim asi delali i prvni servisku, mam najeto 22 nebo 23 tisíc Editováno: 22. Únor 2023, autor: Hamman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 22. Únor 2023 Sdílet Vloženo 22. Únor 2023 @crossaž si jako já odškrtneš 18 měsíců, tak jistě budeš mít podobné starosti. :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lionmar Vloženo 22. Únor 2023 Sdílet Vloženo 22. Únor 2023 Jojo, až bude čekat od 7.6.2021 jako já 😊 a informace je: ve výrobě nekomplet 🤣. To je informace z minulého týdne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 22. Únor 2023 Sdílet Vloženo 22. Únor 2023 (editace) Tak teď hovor od dealera.... Teď mě už fakt naštvali. Další 2 komplikace: - auto vyložili na nějakém centrálním skladu dealera a nemají to u autosalonu, takže předání až ve čtvrtek za týden. - Dle nějaké kontroly z papírů vs. má objednávka zjistil, že mi tam neudělali elektrické otevírání kufru. Sice blbost, ale chtěl jsem to. Každopádně v případě, že to tam není, budu řešit nějakou kompenzaci, že to zas pos**li Editováno: 22. Únor 2023, autor: Pedro32 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 22. Únor 2023 Sdílet Vloženo 22. Únor 2023 @lionmarmi posli do pm vin @Pedro32podle vypisu dilu pro vin tam ani bejt nemelo, dealer ti bude tvrdit, ze na to zapomneli urcite, jestli mas nekoho kdo to ma, dej mi jeho vin, treba je to pojmenovany nejak blbe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 22. Únor 2023 Sdílet Vloženo 22. Únor 2023 No to podělali nejspíš u dealera... Pamatuju si, že jsme to elektrické otevírání kufru přidávali ještě nad rámec toho, s čím jsem přišel z konfigurátoru (nebyl jsem si jistý, jestli to není v rámci stupně výbavy). VIN od někoho, kdo má tuhle výbavu, bohužel nemám/neznám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 22. Únor 2023 Sdílet Vloženo 22. Únor 2023 (editace) Fakt mám sto chutí po těch všech komplikacích říct, ať si to nechaj, vrátěj zálohu a že si vyberu skladovku u někoho jiného. Drží mě akorát sleva, kterou mám u tohodle jednoho dealera na auta do výroby (přes zaměstnavatele). :/ Editováno: 22. Únor 2023, autor: Pedro32 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy1 Vloženo 22. Únor 2023 Sdílet Vloženo 22. Únor 2023 @Pedro32ty máš ale smůlu, v tento čas už jsem čekal první foto a zážitky s novým autem. To ti nezávidím a doufám že se to povede rychle vyřešit aby jsi si mohl užívat nový vůz. Držím palce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 22. Únor 2023 Sdílet Vloženo 22. Únor 2023 Díky, snad už tímhle ten soupis špatných zpráv končí... Pokud se najde ještě něco, tak to bude poslední hřebíček do rakve a nechám jim to tam. :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.