Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Kluci je mi Vás líto, je vidět že komunikace zákazník vs. dealer někde vázne a čekat 19 měsíců na auto je hrůza.

@Hamman: el víko tam bylo: TMBAJ7NX7MY048442

Vloženo

A tys to teda zaplatil, jo? Resp. měl jsi to započítáno v ceně.

Za mě to blbost není, nejraději bych si to dal taky, ale už se mi nechtělo utrácet. Jakmile neseš basu piva nebo dvě, pod autem mokrá špinavá silnice, tak se to fakt hodí.

Vloženo

Zatím mám zaplacenou jen zálohu a fakturu má posílat v dohledné době. Ta by už neměla obsahovat chybějící objednanou výbavu a tím pádem o to ponížená.

Promyslel jsem to a budu vzhledem k tomuhle pochybení + frustrace z prodlužování dodání jak výrobce tak i následně dealer žádat 2 garančky zdarma nebo minimálně plná nádrž + 1 garančka. Výbava je to sice "jen" za 13600 Kč před slevou, ale kašlu na to. Pokud mi daj nějakou kravinu, tak o mě přijdou na údržbu (na tom budou tratit ještě víc) + na ně budu kydat špínu (pravdu), kde jen to půjde... Co myslíte k tomu, co žádám?

Nikdy jsem s tím auto neměl a dá se bez toho žít, ale jak zmiňuješ - jsou tu situace, kdy by se to hodilo a proto jsem si to objednal.

Vloženo

Netusim, jak je to tam udelany a jak se to lisi vs auta, kde to neni, ale muzes zkusit at ti to tam dodelaji a kdyby to nevyslo, tak bych chtel normalne ty penize, ktere to stalo, zpet.. zadny nahrady, tvrdej cash

Vloženo (editace)

ono by to nemělo být ani zaplacené. Tu kompenzaci myslím nad rámec, resp. taková sleva že to podělali a nedodají, co jsem chtěl a čekal na to 18 měsíců.

Auto Jarov v Praze. Údajně největší obchodní dům s autama v ČR (tvrdí to o sobě) a naivně jsem věřil, že tomu budou odpovídat zkušenosti.

Editováno: , autor: Pedro32
Vloženo

No na dodělání elektrického kufru se ptal známej u karoqa v autorizáku a řekli mu, že by to nedělají, že by to bylo extrémně náročné a drahé. Nicméně pár předělávek už jsem viděl. Je to ale škoda, el. kufr je dobrá věc, ale pokud ji doteď nemáš, tak to asi takova hruza nebude.

Vloženo
před 12 hodinami, Hamman napsal:

Jsme pod 2500 a já ještě nic

@Zdenek 13 se asi dřív oběsil z toho čekání, protože doteď neodpověděl :D

Omlouvam se, jsem na horach, tak jsem offline. Mockrat dekuji za super zpravu!

...uz bylo nacase

• Líbí se mi 1
  • Pozitivní 1
Vloženo
Citovat

Stejně jako tento týden i ten příští vypadá z pohledu výroby velmi pozitivně. Zrušených směn avizuje firma Škoda minimum. I když samozřejmě nadále platí, že situace je turbulentní a může se změnit. Prozatím nejsou na 9. kalendářní týden plánovány v MB I žádné zrušené směny. Pojede se plnou rychlostí na tři směny.

Vloženo
před 22 hodinami, Hamman napsal:

Zkus schvalne nevytahovat to hned, ze to vis.. dost me zajima jestli se dealer nezacne vymlouvat na skodovku

Tak se k tomu postavili docela dobře. Je jasný, že budu mít nižší cenu o tu nedodanou výbavu + jako kompenzaci dostanu slevu 10 tis. Kč. Kdo za to může nikdo neví. Neříkají, že za to vyloženě může výrobce, ale ve svých objednávkách to prý mají zadané, ale chyba mohla vzniknout i někde u nich u nějakého přeťukávání objednávky další osobou nebo tak něco. Takže asi fér tvrzení.

Jak jsem ale před časem psal, tak se prý čas od času setkávají s tím, že jim ta auta nechodí tak, jak naobjednali. Nedávno prý třeba řešili i to, že byla jiná barva... Moc nechápu, jak se tohle v dnešní době může stávat.

Vloženo

Tak to je fajn, fer jednani a dohoda

To s tou barvou je divny, neni mozny aby se barva lisila od objednavky (robot neni barvoslepej), mozny je jedine ze byla chyba v objednavce

Vloženo

Paráda tak aspoň sleva,aspoň že měli koule a nevykrucovali se z toho. Teď ještě aby šla přepnout navigace mezi budíky nebo na celý kokpit, myslím že to taky nějaký čas nešlo kvůli čipům, ale kolegové zde budou o tom vědět více.

Vloženo

Jo to asi jo, raději bych měl ten elektrický kufr, ale s kompenzací jsem spokojený. Spíš jsem čekal, že mi nabídnou nějakou kravinu a já to z nich budu dolovat. Za mě tedy OK jednání a postavili se k tomu čelem.

O problémech s přepínáním toho zobrazení jsem neslyšel... Řeknu ti za týden (snad). :D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...