cross Vloženo 22. Únor 2023 Sdílet Vloženo 22. Únor 2023 @HammanStačí ti VIN i od sportline verze? To má kámoš a elektrický kufr má. Zkusil bych VIN zjistit, resp. někde ti ho tu už posílal, ale to se mi nechce dohledávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 22. Únor 2023 Sdílet Vloženo 22. Únor 2023 Kluci je mi Vás líto, je vidět že komunikace zákazník vs. dealer někde vázne a čekat 19 měsíců na auto je hrůza. @Hamman: el víko tam bylo: TMBAJ7NX7MY048442 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 22. Únor 2023 Sdílet Vloženo 22. Únor 2023 Nasel jsem si to crossovo v pm a je to tam, i u toho co jsi poslal ty ted kacere.. naopak Pedro tam má velký prd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 22. Únor 2023 Sdílet Vloženo 22. Únor 2023 Díky všem za VIN a za následné prověření. Mám další argument směrem ke kompenzaci, když to podělal dealer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 22. Únor 2023 Sdílet Vloženo 22. Únor 2023 Zkus schvalne nevytahovat to hned, ze to vis.. dost me zajima jestli se dealer nezacne vymlouvat na skodovku 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 22. Únor 2023 Sdílet Vloženo 22. Únor 2023 ok, nechám si to v zásobníku, když se začne vymlouvat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 22. Únor 2023 Sdílet Vloženo 22. Únor 2023 A tys to teda zaplatil, jo? Resp. měl jsi to započítáno v ceně. Za mě to blbost není, nejraději bych si to dal taky, ale už se mi nechtělo utrácet. Jakmile neseš basu piva nebo dvě, pod autem mokrá špinavá silnice, tak se to fakt hodí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 22. Únor 2023 Sdílet Vloženo 22. Únor 2023 Zatím mám zaplacenou jen zálohu a fakturu má posílat v dohledné době. Ta by už neměla obsahovat chybějící objednanou výbavu a tím pádem o to ponížená. Promyslel jsem to a budu vzhledem k tomuhle pochybení + frustrace z prodlužování dodání jak výrobce tak i následně dealer žádat 2 garančky zdarma nebo minimálně plná nádrž + 1 garančka. Výbava je to sice "jen" za 13600 Kč před slevou, ale kašlu na to. Pokud mi daj nějakou kravinu, tak o mě přijdou na údržbu (na tom budou tratit ještě víc) + na ně budu kydat špínu (pravdu), kde jen to půjde... Co myslíte k tomu, co žádám? Nikdy jsem s tím auto neměl a dá se bez toho žít, ale jak zmiňuješ - jsou tu situace, kdy by se to hodilo a proto jsem si to objednal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 22. Únor 2023 Sdílet Vloženo 22. Únor 2023 Já myslím, že to delaerovi bude u řiti. V nádrži dostaneš 5 litrů, abys dojel na benzínku. Co je to za dealera? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 22. Únor 2023 Sdílet Vloženo 22. Únor 2023 Netusim, jak je to tam udelany a jak se to lisi vs auta, kde to neni, ale muzes zkusit at ti to tam dodelaji a kdyby to nevyslo, tak bych chtel normalne ty penize, ktere to stalo, zpet.. zadny nahrady, tvrdej cash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 22. Únor 2023 Sdílet Vloženo 22. Únor 2023 (editace) ono by to nemělo být ani zaplacené. Tu kompenzaci myslím nad rámec, resp. taková sleva že to podělali a nedodají, co jsem chtěl a čekal na to 18 měsíců. Auto Jarov v Praze. Údajně největší obchodní dům s autama v ČR (tvrdí to o sobě) a naivně jsem věřil, že tomu budou odpovídat zkušenosti. Editováno: 22. Únor 2023, autor: Pedro32 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 22. Únor 2023 Sdílet Vloženo 22. Únor 2023 No na dodělání elektrického kufru se ptal známej u karoqa v autorizáku a řekli mu, že by to nedělají, že by to bylo extrémně náročné a drahé. Nicméně pár předělávek už jsem viděl. Je to ale škoda, el. kufr je dobrá věc, ale pokud ji doteď nemáš, tak to asi takova hruza nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 22. Únor 2023 Sdílet Vloženo 22. Únor 2023 Navíc bych se bál, že si to tam zase nechaj na další měsíce. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 22. Únor 2023 Sdílet Vloženo 22. Únor 2023 Jen to tam pošli ... potřebuju čipy na svoje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek 13 Vloženo 22. Únor 2023 Sdílet Vloženo 22. Únor 2023 před 12 hodinami, Hamman napsal: Jsme pod 2500 a já ještě nic @Zdenek 13 se asi dřív oběsil z toho čekání, protože doteď neodpověděl :D Omlouvam se, jsem na horach, tak jsem offline. Mockrat dekuji za super zpravu! ...uz bylo nacase 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 23. Únor 2023 Sdílet Vloženo 23. Únor 2023 Citovat Stejně jako tento týden i ten příští vypadá z pohledu výroby velmi pozitivně. Zrušených směn avizuje firma Škoda minimum. I když samozřejmě nadále platí, že situace je turbulentní a může se změnit. Prozatím nejsou na 9. kalendářní týden plánovány v MB I žádné zrušené směny. Pojede se plnou rychlostí na tři směny. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 23. Únor 2023 Sdílet Vloženo 23. Únor 2023 před 22 hodinami, Hamman napsal: Zkus schvalne nevytahovat to hned, ze to vis.. dost me zajima jestli se dealer nezacne vymlouvat na skodovku Tak se k tomu postavili docela dobře. Je jasný, že budu mít nižší cenu o tu nedodanou výbavu + jako kompenzaci dostanu slevu 10 tis. Kč. Kdo za to může nikdo neví. Neříkají, že za to vyloženě může výrobce, ale ve svých objednávkách to prý mají zadané, ale chyba mohla vzniknout i někde u nich u nějakého přeťukávání objednávky další osobou nebo tak něco. Takže asi fér tvrzení. Jak jsem ale před časem psal, tak se prý čas od času setkávají s tím, že jim ta auta nechodí tak, jak naobjednali. Nedávno prý třeba řešili i to, že byla jiná barva... Moc nechápu, jak se tohle v dnešní době může stávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 23. Únor 2023 Sdílet Vloženo 23. Únor 2023 Tak to je fajn, fer jednani a dohoda To s tou barvou je divny, neni mozny aby se barva lisila od objednavky (robot neni barvoslepej), mozny je jedine ze byla chyba v objednavce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy1 Vloženo 23. Únor 2023 Sdílet Vloženo 23. Únor 2023 Paráda tak aspoň sleva,aspoň že měli koule a nevykrucovali se z toho. Teď ještě aby šla přepnout navigace mezi budíky nebo na celý kokpit, myslím že to taky nějaký čas nešlo kvůli čipům, ale kolegové zde budou o tom vědět více. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 23. Únor 2023 Sdílet Vloženo 23. Únor 2023 Jo to asi jo, raději bych měl ten elektrický kufr, ale s kompenzací jsem spokojený. Spíš jsem čekal, že mi nabídnou nějakou kravinu a já to z nich budu dolovat. Za mě tedy OK jednání a postavili se k tomu čelem. O problémech s přepínáním toho zobrazení jsem neslyšel... Řeknu ti za týden (snad). :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 23. Únor 2023 Sdílet Vloženo 23. Únor 2023 2000 a já pořád nic, teď kdo má stále nekomplet je tragéd :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pinacle Vloženo 23. Únor 2023 Sdílet Vloženo 23. Únor 2023 @HammanTo musí být také na palici, ostatním dáváš informace a sám čekáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 23. Únor 2023 Sdílet Vloženo 23. Únor 2023 Tak já jinou O4 mám, takže mi to nevadí, jen teď už jsem takovej napnutej, když ty počty jsou jaký jsou a já pořád nic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 23. Únor 2023 Sdílet Vloženo 23. Únor 2023 (editace) @Hamman Třeba to dotáhneš do TOP 10 :-D Editováno: 23. Únor 2023, autor: Rapid1.0 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pinacle Vloženo 23. Únor 2023 Sdílet Vloženo 23. Únor 2023 Tak já jezdím autem manželky, Karoqa jsem prodal na podzim, tak mi to až tak nevadí. Ale stejně ta nevědomost je hrozná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.