cross Vloženo 10. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2023 @JohnyT87A tys měl přesně určený týden 41? Já mám rozmezí 3 týdnů. Pak dej vědět, jestli to dodrželi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2xk Vloženo 10. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2023 Zdravím, ja objednaval v 02/2023 a posledni info je vyroba v tydnech 7.-9. 2024. Liftback style, matrix plus a asist jizda 2.5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radmen Vloženo 10. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2023 V 20. 7. 2023 na 14:34, Radmen napsal: Já jsem objednával (1.5 TSI DSG Liftback Style snad se vším co šlo kromě DCC) před lednovým "zdražením" - 18.1.2023, bylo mi slíbeno dodání na konci roku, konkrétněji výroba 46.-48. týden (druhá půlka listopadu), před týdnem jsem se ptal znovu a kupodivu posun na 39.-41. týden (přelom září/říjen). Před 2 týdny jsem se dotazoval znovu, posunutý termín nevyšel, ale auto už je prý zaplánované na 43. týden, (teoreticky by za 2 týdny mohlo být na světě), což vychází od objednání na nějakých 9,5 měsíce. Tak snad to klapne. Už se těším, ale je to takový blbý termín skrz zimní pneu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyT87 Vloženo 10. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2023 Hele, měl jsem původně v plánu od dealera 42.týden, ale poprosil jsem o zrychlení, což se povedlo na 41.týden, dřívější termíny už měli výrobu uzavřenou. Podotýkám že dealer auto objednával v 01/22. Dám vědět jestli to klapne tento týden. Auto mám firemní přes operák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 11. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2023 (editace) Tak ten posun bude podle mě spíš náhoda. Za tu dobu, co to tu řeším, tak dealer na to nemá žádné páky. Možná může dodatečně usilovat o doplnění výbavy, když už je auto zaplánované (kolega to tak měl), ale že by měnil termín, to asi ne. Leda, kdyby přehodil nějaké jiné auto za druhé - ale to mi připadá taky jako nesmysl, aby tohle dělal kvůli jednomu týdnu. @Radmen Já mám aktuální termín 42. - 44. týden, takže též mi to vychází "blbě" na ty gumy. Editováno: 16. Říjen 2023, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 16. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2023 Pánové, tady není téma o gumách. Komentáře promazány. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyT87 Vloženo 16. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2023 Tak dnes info z naší dopravy, po ověření u dealera termín výroby v 41.týdnu se nekonal. Snad 42. tj. teď, už tomu moc nevěřím. Zase výmluvy na Slovinsko. Ať se na to vykašlou a sdělují to naplacato. Né možná, snad, uvidíme, s jistotou…🤣 Všichni co čekáte, pevné nervy. Nejde o život, ale chceme svojí hračku, že. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyT87 Vloženo 18. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2023 Tak borci, Scout je na světě. Nyní se čeká na svoz dealerovi a na konci 10/23 by mělo být k odběru. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 18. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2023 Tak to gratuluju Dealera máš kde? Mně dealer řekl, že se v případě změny termínu ozve a zatím nic nepsal, tak asi stále "platí" termín 42. - 44. Podle posledního odboráře zase zrychlili výrobu - jen jsem se nedočetl, jestli kvůli výpadku Slovinského dílu tlačí nějakou Čínu. Každopádně budu přikupovat raději záruku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyT87 Vloženo 18. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2023 před 5 minutami, cross napsal: Tak to gratuluju Dealera máš kde? Mně dealer řekl, že se v případě změny termínu ozve a zatím nic nepsal, tak asi stále "platí" termín 42. - 44. Podle posledního odboráře zase zrychlili výrobu - jen jsem se nedočetl, jestli kvůli výpadku Slovinského dílu tlačí nějakou Čínu. Každopádně budu přikupovat raději záruku. Dealer je z Prahy 9, jsem v jiné situaci, služební přes operák, takže to nemá smysl řešit. Ty kupuješ soukro, takže tam tě chápu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 18. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2023 @JohnyT87 příspěvek přímo nad sebou se necituje, viz pravidla fóra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyT87 Vloženo 27. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2023 Auto už mám od pondělí u dealera, nyní se bude čekat 14dni na leasingovou než to přihlásí apod., to je natahování pánové. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radmen Vloženo 2. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2023 Tak mi dnes přišel mail, že auto je vyrobené a čeká se na převoz. 🎉 Úplně původní termín byl myslím 46. týden, poslední slibovaný 43. (minulý) týden. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 2. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2023 A kdy jsi objednával? Já se dotazoval na začátku týdne, prý by se mělo vyrobit tento týden (mám už asi dva měsíce termín 42-44KT), ale zatím nic a ani nečekám, že to bude tento týden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radmen Vloženo 2. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2023 Objednával jsem 18.1.2023, 1.5 e-tec liftback. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyT87 Vloženo 3. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2023 před 17 hodinami, cross napsal: A kdy jsi objednával? Já se dotazoval na začátku týdne, prý by se mělo vyrobit tento týden (mám už asi dva měsíce termín 42-44KT), ale zatím nic a ani nečekám, že to bude tento Ahoj, ty stále nic? To už se musí zlomit. Já jedu Scouta přebrat v pondělí k dealerovi. Tak potom přihodím nějakou fotku, když se zadaří. Klidný víkend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 3. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2023 před 18 hodinami, Radmen napsal: Objednával jsem 18.1.2023, 1.5 e-tec liftback. Jo pardon, mohl jsem se podívat o pár příspěvků výš @JohnyT87 Nikdo se mi neozval, ale tak týden 44 končí až v neděli, že ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radmen Vloženo 6. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2023 Auto už mám na salónu, zbývá nějaká ta administrativa + doručení pneu, aby mi to rovnou přezuli. Už tam měly být, ale zpoždění 😞 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 6. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2023 Tak u mě stále nevyrobeno, termín byl minulý týden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 7. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2023 @cross Koukám, že stále nic moc nového. 😫 Máš nějaký nový termín nebo se počítá s výrobou každým dnem? Já jsem včera vyzvedával auto z prvního servisu, tak je pro info, co tě čeká - výměna oleje při 15 tis. km + filtry + pylový filtr a dezinfekce klimy vyšlo na 9 250 Kč. Ještě jsem tam měl nějaké reklamace, tak to tam stálo týden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 7. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2023 (editace) Mně už je blbé se zase dotazovat dealera. Poslední info mám z minulého úterý, že se to má vyrobit minulý týden. Nicméně teď potřebuju řešit to, aby mi to nakonec hodili na zimní gumy - ale disky chci koupit jinde. Původně jsem uvažoval, že si gumy koupím sám a přezuju si to až u sebe. Ale kvůli tomu, že nevím kdy to vůbec bude nechci skončit tak, že budu mít doma gumy a stejně budu muset přezout i u nich. Jinak mám předplacené servisní prohlídky - jen nevím, co vše je součástí. A už se ani moc netěším, jsem frustrovaný - včera jsem se díval už na jinou značku na skladovky, kdybych chtěl zrušit objednávku Editováno: 7. Listopad 2023, autor: cross Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 7. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2023 Jasný no, zimáky - další náklad... To se vždycky musí sejít tak, aby to auto po finanční stránce člověka bolelo co nejvíc. Tyjo, tak to bys byl střelec, kdybys po (plácnu) 18 měsících a pár dnů před výrobou řekl, že už došla trpělivost a že to nechceš. Věřím, že by to jako naschvál druhý den bylo hotový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyT87 Vloženo 7. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2023 Zdar borci, tak já už od pondělí vrkám se Scoutem. Zatím nebyl moc čas to prolétla, mám toho v práci moc časově. Držím palce, ať už to máte taky doma a na nejdéle do Vánoc 2023. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nocturnal1 Vloženo 7. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2023 Dobré pneumatiky, lepivé 😉. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenycek Vloženo 8. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2023 před 23 hodinami, Pedro32 napsal: ... Tyjo, tak to bys byl střelec, kdybys po (plácnu) 18 měsících a pár dnů před výrobou řekl, že už došla trpělivost a že to nechceš. Věřím, že by to jako naschvál druhý den bylo hotový. Prodejce by byl rád. Obratem by ho prodal za vyšší cenu 🙂 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.