Martab Vloženo 12. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2021 Díky, zkusím se na to podívat a někdy vyzkouším na autě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukkii Vloženo 30. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2021 V 12. 8. 2021 na 21:03, mich41v4294 napsal: Skúsim to spísať, ale išiel som podľa návodov na Arteon/Tiguan, a čo nesedelo (celý A5 - kvôli novšej kamere) som prešiel celý long coding a aktivoval všetko čo s pACC súviselo. V menu sa zobrazuje ale nerobí vôbec nič. (Karoq MY21, A5 kamera 2Q0). Čo som čítal, tak na aktiváciu rozpoznávania značiek na tejto kamere je treba Odin. U 2Q kamer je čtení značek SwaP - je tedy nutno aktivovat online. Jinak funkce čtení značek je pro pACC naprosto klíčová, tak jako pro Travel Assist - to je i důvod, proč u FL nelze čtení značek jednoduše "dokodovat v A5". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 30. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2021 Pro pACC je také nutné mít správný radar, který novější vozy už mají (MMR1.5Evo) a aktivovat k tomu příslušný SWaP. pACC funguje také s 3Q0 kamerou úplně v pohodě (jen pro info). Osobně mám pACC aktivní i s nastavováním tolerance, jako to má např. AUDI a používám to prakticky pořád, podle mě díky tomu to ACC má o dost větší využití. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mich41v4294 Vloženo 30. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2021 Super ďakujem, aj som si myslel že to bude SWaP. Radar by to malo mať správny čo som pozeral, keďže ACC to malo od výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 4. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2021 asi nikdo nemá návod přes vcds? děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 4. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2021 K aktivaci pACC je potřeba minimálně ODIS nebo VCP, VCDS na to nestačí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukkii Vloženo 6. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2021 Je to tak. pACC je optimální (ekonomická) cesta i pro někoho, kdo má z výroby pouze GRA/FA a chtěl by ACC- zde se aktivace SwaP logicky nabízí. Celý úkon mi u posledního Kodiaqu trval cca 2 hodiny. Nicméně, k možnosti "tolerance" je třeba uvést, že se zobrazí pouze na MIB2.5... . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkepeni Vloženo 29. leden 2022 Sdílet Vloženo 29. leden 2022 pondelok mi menia acc na zaruku. 99800km. vraj vadny kus. poslednu dobu dost blbne a pise ze nema vyhlad a samovolne sa vypina. mam 06/2018 model. menili aj inym, co som sa pytal v servise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David93 Vloženo 6. Březen 2022 Sdílet Vloženo 6. Březen 2022 Zdravím, vlastním Karoqa rok 2021 s Amundsenem a zajímalo by mne, jestli se dá adaptivní tempomat nějakým způsobem přepnout na základní tempomat? Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 9. Březen 2022 Sdílet Vloženo 9. Březen 2022 A proč? Nespokojen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlbx Vloženo 18. Březen 2022 Sdílet Vloženo 18. Březen 2022 V 6. 3. 2022 na 22:30, David93 napsal: Zdravím, vlastním Karoqa rok 2021 s Amundsenem a zajímalo by mne, jestli se dá adaptivní tempomat nějakým způsobem přepnout na základní tempomat? Děkuji za odpověď. Ospravedlnujem sa za foto nieje to Karoq je to sice jeho starsia koncernova sestra s ktorej Karoq vychadza Ateca ale to co pises je mozne,v menu asistenti si zvolis co chces ACC alebo normalny tempomat alebo obmedzovac,vyhoda je ak je radar pokrity snehom tak tempomat je funkcny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 18. Březen 2022 Sdílet Vloženo 18. Březen 2022 By default sa to neda. Da sa to jedine dokodovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 18. Březen 2022 Sdílet Vloženo 18. Březen 2022 Chápu správně ze se da dokódovat ze by se ACC dal přepnout na klasický “hloupý” tempomat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 18. Březen 2022 Sdílet Vloženo 18. Březen 2022 (editace) Asi to bude asi aj zalezit na HW komponentoch. Editováno: 18. Březen 2022, autor: deto 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 18. Březen 2022 Sdílet Vloženo 18. Březen 2022 Super, víme jaký je postup? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlbx Vloženo 18. Březen 2022 Sdílet Vloženo 18. Březen 2022 Tuto funkciu je mozne dokodovat v adr 13 hw 2Q ako je napisane vyzsie tato funkcia nieje difoltna. LC adr 13 Byte 24 bit 4 cruise control mode aktiv. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baracudakb Vloženo 18. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2022 Snad se trefím, ale neumíte někdo z pACC udělat zcela obyčejný, neadaptivní tempomat? Ale zachovat lane assist. Manželka není schopna si zvyknout :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigo Vloženo 14. leden 2023 Sdílet Vloženo 14. leden 2023 Prosím o radu. MR 2021 ACC během roku několikrát při použití bezdůvodně spadne do nouzového provozu ( závada ACC -max.1000 ot.) Musel jsem zastavit - vypnu zapalování-znovu nastartovat a pokračuje bez chyby. Je to zatraceně nepříjemné třeba při jízdě na dálnici! Počasí nemá vliv (stalo se i při krásném slunném dni). Vozidlo přede mnou nemá vliv (stalo se i při volné silnici). Rychlost nemá vliv (stalo se i při 80 i 150km/h) Vůbec nechápu co se mu děje?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigo Vloženo 8. Únor 2023 Sdílet Vloženo 8. Únor 2023 Tak po konzultaci v servisu aktualizován SW. Uvidíme.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guppy Vloženo 11. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2023 Ahoj, chci se zeptat. Mám pACC, aktivuji tempomat, přepnu se z Travel Assist pouze do funkce adaptivního, ne prediktivního tempomatu, nastavím rychlost 56 a na nejbližší značce rychlosti za křižovatkou se mi automaticky nastaví tempomat na rovných 50, takže přibrzdí. Jako kdyby tam furt byl ten TA. Dělá to někomu také? Dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 11. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2023 pACC funguje i bez TA pokud si vybavuji správně. Ale aspoň u MR20 mění rychlost jen když dojde ke změně ( na 50 člověk nastaví 53 a ta tam je do té doby než se dovolená rychlost změní z 50 na něco jiného, nezáleží kolik křižovatek, nebo značek se mine, pokud nedochází ke změně rychlostního limitu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guppy Vloženo 11. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2023 No právě. TA mění rychlost aktuálně dle značek a navigace, ale pokud aktivuji pouze pACC, tak by měl držet nastavený limit bez ohledu na ostatní. Tady mi připadá, že obě funkce reagují jako TA. Zkusím vypnout sledování značek, jestli se to potvrdí. Pak to ale vypadá na nějaký bug v SW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 11. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2023 (editace) ACC - adaptivní tempomat, drží nastavenou rychlost + vzdálenost pACC - stejně jako ACC + nastavuje rychlost dle značek a profilu trasy TA - kombinace pACC/ACC + adaptivní LA Editováno: 11. Prosinec 2023, autor: Martab 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 11. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2023 TA moze byt jak kombinacia pACC + adaptivny LA tak ACC + adaptivny LA. Rezim ACC (ACC vs pACC) sa nastavuje zvlast v nastaveni ACC a nasledne v tomto rezime funguje bez TA, tak s TA. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guppy Vloženo 14. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2023 Martab. Díky, já si neuvědomil, že pACC se chová podle značek, jako TA.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.