Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

:help: Prosím :help:
  • 2 měsíce později...

zdar pani.

chcem sa opytat ake radia davali do OI r.v.98 podsvietenie pristrojovky je cervene existuje Skoda Symphony aj s cervenym podsvietenim resp. ake original radio tam davali aby to pasovalo s podsvietenim? dakujem

• 2 měsíce později...

Nevíte někod, jak zrušit funnkci nahrávání dopravních zpráv na rádiu Symphony.

Pořád mi tam svítí TP a nemohu se toho zbavit. Chci zkusit, jestli to má vliv na odběr proudu v klidovém stavu.

Díky.

Nikdo nevíte ?

Funkci nahrávání dopravního zpravodajství zrušíš tak, že před vypnutím rádia nebudeš mít zapnutou stanici z předvoleb TP.

Stačí před vypnutím rádia (vytažením klíčku) zmáčknout A/F a rádio nebude nahrávat.

Viz. návod k obsluze (PDF)

Upraveno od wog

• 6 měsíců později...

Potřeboval bych poradit,kamarád koupil OI ,1,9,tdi 81kw,2003 a má tam autoradio Symphony CD.už od začátku co ho má mu nesvítí podsvícení,zkoušeli jsme tam dát Symphony kazetu co jsem měl doma a taky nesvítí.na pin 6 v ISO napětí po rozsvícení jde tak fakt nevim kde je zakopanej pes,svazek k autorádiu je origo nijak nepředěláván

Viz. tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=75414

Jinak rádio znova nakódovat, nebo ještě by to mělo jít přes menu, jak někdo psal v tom odkazu, ale to nevím, vyzkoušené mám to překódování a to funguje ...

ok zkusim nakodovat v mé oktě tam K drát v isu mám,pak dám vědět.jinak dík moc za radu

Upraveno od Gus

ok zkusim nakodovat v mé oktě tam K drát v isu mám,pak dám vědět.jinak dík moc za radu

Tak jsem podle rad nakodoval na kod 00400 a už to svítí :-)) ,ale chci se ještě zeptat jesli někdo nemá plnej vypis kodů co jakej dělá....

Jako něco takovýhohle?

post-6940-1259091581_thumb.jpg

Jako něco takovýhohle?

Jé já jsem trubka :) na VIS se uplně zapoměl že je to tam díky :smich:

• 2 měsíce později...

Dobrý den, jsme tu nový a potřeboval bych poradit. Na O1 mě začalo před týdnem praskat v radiu a zhasne a znovu se zapne. Poradte prosím někdo co s tím :help:

• 11 let později...

Zdravím.  Chtěl bych se zeptat ohledně original rádia symphony v 1 octavii rs. Když si chci radio pořádně zelisit ,tak se po chvilce samo zeslabi a už nejde zesílit. Jediné po vypnutí, zapnutí a po chvíli to udělá to samé . Řešil někdo nějaké odblokování? Díky moc! :) 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.