Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Olo: Asi mysli ten kousek kovu, kterej se odsune, kdyz zasouvas klic do zamku a naopak zaslepi diru, kdyz klicek vytahnes...

Reseni? Asi jen vymenit vlozku, tedy zamkovou sadu.

Editováno: , autor: Maverick
Vloženo
Olo: Asi mysli ten kousek kovu, kterej se odsune, kdyz zasouvas klic do zamku a naopak zaslepi diru, kdyz klicek vytahnes...

Reseni? Asi jen vymenit vlozku, tedy zamkovou sadu.

Aha, no tak to si může objednat jen tu vložku zámku podle kódů z vysačky, kterou dostal ke klíčům... ;)

Vloženo

já to nedávno ze stejného důvodu vyměnil. Zima je na krku a to ti zaručuju, jak se tam dostane sníh, voda, atd.. bude to zamrzat. Ale je to dost drahá sranda, vyměněj ti jen tu vložku, nemusíš mít ani čísla ke klíčům, napočkání ti tu vložku sestavěj podle klíče. cca hodinka v servisu. Ale nejdříve si zjisti, kolik si řeknou za vložku, za sestavení, atd.. ať tě neokradou jako mě... ;)

Vloženo
já to nedávno ze stejného důvodu vyměnil. Zima je na krku a to ti zaručuju, jak se tam dostane sníh, voda, atd.. bude to zamrzat. Ale je to dost drahá sranda, vyměněj ti jen tu vložku, nemusíš mít ani čísla ke klíčům, napočkání ti tu vložku sestavěj podle klíče. cca hodinka v servisu. Ale nejdříve si zjisti, kolik si řeknou za vložku, za sestavení, atd.. ať tě neokradou jako mě... ;)

Díky, mužeš napsat kolik jsi zaplatil?

Vloženo
Cauky,

vložka u nas na Jarove stoji postavit primo na klic 580,-kč + 100,- práce...

si snad umite vymenit vlozku sami ne? je tam jeden sroubek...

Jaký je postup, musím koupit vložku a pak jí nechat přestavit na origo klíč za /580/. V origo servisu Škoda /podle kodů/dodací lhůta min 14 dní.

Vloženo

To Xavian:

normalne si vezmes klicek a u nas na Jarove (Auto Jarov s.r.o) ti postavim e vlozku primo na klic... pak si vymontujes starou vlozku a namontujes novou.

Toto Dela jen auto jarov co vim... to staveni na klic..

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...