Hamman Vloženo 13. leden 2022 Sdílet Vloženo 13. leden 2022 (editace) Oproti 1804 úplně jiné odezvy a vyřešilo všechny moje problémy, na nové jsem zatím nepřišel.. předtím se mi i infotainment chvíli zapínal, chvíli trvalo, než začala hrát hudba z BT apod, teď je vše v podstatě moment po nastartování Editováno: 13. leden 2022, autor: Hamman 1 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 13. leden 2022 Sdílet Vloženo 13. leden 2022 @Hamman jaky mas datum vyroby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 13. leden 2022 Sdílet Vloženo 13. leden 2022 Začátek prosince 2021, 1804 tam byla z výroby a nefungovalo ani párování telefonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabik263 Vloženo 13. leden 2022 Sdílet Vloženo 13. leden 2022 Zajímavé, díky za foto. O této verzi jsem snad ještě ani nečetl - že by nějaká úplně nová? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 13. leden 2022 Sdílet Vloženo 13. leden 2022 To je snad první zmínka taky na fóru o verzi 1889. Tak to vypadá na pěkný pokrok! Super... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 13. leden 2022 Sdílet Vloženo 13. leden 2022 Nevím, zda už ji servisy vůbec mají, to se musíte optat, ale pro použití schválená je.. kdyby neměli, tak vydržte :) Chtěl jsem informovat, že je nová, která vám (snad) pomůže. No první zmínka.. teď doufám, že jsem neleaknul něco, co bych neměl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 13. leden 2022 Sdílet Vloženo 13. leden 2022 No aspoň že jsi leaknul zprávu, která po těch dlouhých měsících strastí a nefunkčních palubních systémů konečně udělá z Octy výborné auto a už nebudu stále číst v recenzích "výbroné auto s katastrofálním infotainmentem"... Doufejme, že se to bude u všech chovat jako u tebe :) a neobjeví se nějaké vady později Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 13. leden 2022 Sdílet Vloženo 13. leden 2022 (editace) Zítra/v pondělí se schválně zeptám v servisu, kterou poslední mají dostupnou Editováno: 13. leden 2022, autor: Hamman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 14. leden 2022 Sdílet Vloženo 14. leden 2022 Tak u nás v servise mají verzi 1889 dostupnou od 50. týdne 2021 (13. - 19. prosince) 1 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 14. leden 2022 Sdílet Vloženo 14. leden 2022 Díky. Stále jede bez problémů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik42 Vloženo 14. leden 2022 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2022 před 21 hodinami, Hamman napsal: Zítra/v pondělí se schválně zeptám v servisu, kterou poslední mají dostupnou Zdar pre ktorý MR? Je to navrhnuté? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik42 Vloženo 14. leden 2022 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2022 Právě teď, patrik42 napsal: Zdar pre ktorý MR? Je to navrhnuté?SW1889 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 14. leden 2022 Sdílet Vloženo 14. leden 2022 @patrik42 já mám 2022, ale tak předpokládám, že to půjde všude? to se musíš v servise zeptat, aby se ti podívali podle vin @Rapid1.0jasně, nic jsem neobjevil, jen jsem za odměnu chytil velkej šutr, ale to se softwarem nesouvisí :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobil-man Vloženo 18. leden 2022 Sdílet Vloženo 18. leden 2022 Ahoj, ve svém vlákně k O4 píšu o rychlém a bezproblémovém infotaimentu. Nyní jsem zjistil, že verze 1889 je relativně čerstvá a můžu být rád, že jsem se nesetkal s problémy předchozích jako ostatní beta testeři :). Potvrzuji tedy dosavadní nadšení z verze 1889. Auto je vyrobeno 15.12., dodáno dealerem v lednu. Nevím, zda již bylo se systémem 1889, protože po prvním nastavení mi infotaiment nabídl větší aktualizaci, která se stáhla, nainstalovala a ač mě smazala jako hl. uživatele, po opětovném přihlášení vše šlape na 100 %. Auto mám týden a 800 km. Viz první dojmy ZDE. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 21. leden 2022 Sdílet Vloženo 21. leden 2022 Mam verzi 1889. Vyroba 3.1.2022. Nemam v menu polozku wlan, takze nemuzu rozchodit bezdratove CarPlay. Jinak zatim vse funguje rychle a bez problemu. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakas Vloženo 21. leden 2022 Sdílet Vloženo 21. leden 2022 Jaké máš, prosím Tě, "Číslo zařízení:" ? Uvedeno v informacích o systému nahoře nad číslem verze SW a HW. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabik263 Vloženo 22. leden 2022 Sdílet Vloženo 22. leden 2022 Nebyl by někdo z vás, kdo už verzi 1889 máte, ochotný natočit nějaké krátké video, jak se infotainment chová hned po zapnutí zapalování? Nejvíce by mě ale však zajímala odezva navigace při výběru vhodné trasy (jestli se v té mapě už dá alespoň prsty pohybovat a každou z alternativních tras si nějak projet, aby člověk zjistil, kudy by ho daná trasa vedla). To je totiž jediná věc, co mě momentálně trápí, ale pořád to není něco, co využívám denně, tudíž ve výsledku nic hrozného.. Za chvíli půjdu na výměnu oleje po 15t km a pořád přemýšlím, jestli nechat SW přehrát nebo ne :/ Mám z toho strach, když teď žádné problémy nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 22. leden 2022 Sdílet Vloženo 22. leden 2022 Ono nic jiného nezbývá, jakmile se auto objeví v servisu mají nakázáno upgrade. Také jsem už zkoušel ať se do toho n... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabik263 Vloženo 22. leden 2022 Sdílet Vloženo 22. leden 2022 Vážně? Já když byl na výměnu oleje po zajetí motoru, tak jsem jim říkal, ať nedělají nic jiného než vyměnit olej a filtr a souhlasili, nikdo z techniků neříkal, že musí dělat upgrade, když nějaký bude dostupný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 22. leden 2022 Sdílet Vloženo 22. leden 2022 Mě tady v Praze toto tvrdil. Jen jsem chtěl výměnu oleje v 15 tkm bylo to i v zakázce a při předání prý byli povinné dvě aktualizace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik42 Vloženo 22. leden 2022 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2022 Záleží na aktualizácii ak je na bezpečnosť ako napr.airbag musíš aktualizovať komfort nie. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 22. leden 2022 Sdílet Vloženo 22. leden 2022 Uvidíme teď, za 2 tkm mám olej, ale pojedu už do ,,svého" servisu. Měl jsem 1315, dali 1316, naštěstí funkčnost neutrpěla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabik263 Vloženo 22. leden 2022 Sdílet Vloženo 22. leden 2022 Já na olej pojedu nejspíš další týden, tak dám taky vědět :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 22. leden 2022 Sdílet Vloženo 22. leden 2022 před 20 hodinami, jakas napsal: Jaké máš, prosím Tě, "Číslo zařízení:" ? Uvedeno v informacích o systému nahoře nad číslem verze SW a HW. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smire Vloženo 22. leden 2022 Sdílet Vloženo 22. leden 2022 Ja mám presne tie isté údaje o systéme ako Tomas na mojom aute. Auto vyrobené tiež 3.1.2022. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.