Leden 13, 20223 r Oproti 1804 úplně jiné odezvy a vyřešilo všechny moje problémy, na nové jsem zatím nepřišel.. předtím se mi i infotainment chvíli zapínal, chvíli trvalo, než začala hrát hudba z BT apod, teď je vše v podstatě moment po nastartování Upraveno Leden 13, 20223 r od Hamman
Leden 13, 20223 r Zajímavé, díky za foto. O této verzi jsem snad ještě ani nečetl - že by nějaká úplně nová?
Leden 13, 20223 r To je snad první zmínka taky na fóru o verzi 1889. Tak to vypadá na pěkný pokrok! Super...
Leden 13, 20223 r Nevím, zda už ji servisy vůbec mají, to se musíte optat, ale pro použití schválená je.. kdyby neměli, tak vydržte :) Chtěl jsem informovat, že je nová, která vám (snad) pomůže. No první zmínka.. teď doufám, že jsem neleaknul něco, co bych neměl :D
Leden 13, 20223 r No aspoň že jsi leaknul zprávu, která po těch dlouhých měsících strastí a nefunkčních palubních systémů konečně udělá z Octy výborné auto a už nebudu stále číst v recenzích "výbroné auto s katastrofálním infotainmentem"... Doufejme, že se to bude u všech chovat jako u tebe :) a neobjeví se nějaké vady později
Leden 13, 20223 r Zítra/v pondělí se schválně zeptám v servisu, kterou poslední mají dostupnou Upraveno Leden 13, 20223 r od Hamman
Leden 14, 20223 r Tak u nás v servise mají verzi 1889 dostupnou od 50. týdne 2021 (13. - 19. prosince)
Leden 14, 20223 r Autor před 21 hodinami, Hamman napsal: Zítra/v pondělí se schválně zeptám v servisu, kterou poslední mají dostupnou Zdar pre ktorý MR? Je to navrhnuté?
Leden 14, 20223 r @patrik42 já mám 2022, ale tak předpokládám, že to půjde všude? to se musíš v servise zeptat, aby se ti podívali podle vin @Rapid1.0jasně, nic jsem neobjevil, jen jsem za odměnu chytil velkej šutr, ale to se softwarem nesouvisí :D
Leden 18, 20223 r Ahoj, ve svém vlákně k O4 píšu o rychlém a bezproblémovém infotaimentu. Nyní jsem zjistil, že verze 1889 je relativně čerstvá a můžu být rád, že jsem se nesetkal s problémy předchozích jako ostatní beta testeři :). Potvrzuji tedy dosavadní nadšení z verze 1889. Auto je vyrobeno 15.12., dodáno dealerem v lednu. Nevím, zda již bylo se systémem 1889, protože po prvním nastavení mi infotaiment nabídl větší aktualizaci, která se stáhla, nainstalovala a ač mě smazala jako hl. uživatele, po opětovném přihlášení vše šlape na 100 %. Auto mám týden a 800 km. Viz první dojmy ZDE.
Leden 21, 20223 r Mam verzi 1889. Vyroba 3.1.2022. Nemam v menu polozku wlan, takze nemuzu rozchodit bezdratove CarPlay. Jinak zatim vse funguje rychle a bez problemu.
Leden 21, 20223 r Jaké máš, prosím Tě, "Číslo zařízení:" ? Uvedeno v informacích o systému nahoře nad číslem verze SW a HW. Děkuji.
Leden 22, 20223 r Nebyl by někdo z vás, kdo už verzi 1889 máte, ochotný natočit nějaké krátké video, jak se infotainment chová hned po zapnutí zapalování? Nejvíce by mě ale však zajímala odezva navigace při výběru vhodné trasy (jestli se v té mapě už dá alespoň prsty pohybovat a každou z alternativních tras si nějak projet, aby člověk zjistil, kudy by ho daná trasa vedla). To je totiž jediná věc, co mě momentálně trápí, ale pořád to není něco, co využívám denně, tudíž ve výsledku nic hrozného.. Za chvíli půjdu na výměnu oleje po 15t km a pořád přemýšlím, jestli nechat SW přehrát nebo ne :/ Mám z toho strach, když teď žádné problémy nemám.
Leden 22, 20223 r Ono nic jiného nezbývá, jakmile se auto objeví v servisu mají nakázáno upgrade. Také jsem už zkoušel ať se do toho n...
Leden 22, 20223 r Vážně? Já když byl na výměnu oleje po zajetí motoru, tak jsem jim říkal, ať nedělají nic jiného než vyměnit olej a filtr a souhlasili, nikdo z techniků neříkal, že musí dělat upgrade, když nějaký bude dostupný.
Leden 22, 20223 r Mě tady v Praze toto tvrdil. Jen jsem chtěl výměnu oleje v 15 tkm bylo to i v zakázce a při předání prý byli povinné dvě aktualizace.
Leden 22, 20223 r Autor Záleží na aktualizácii ak je na bezpečnosť ako napr.airbag musíš aktualizovať komfort nie.
Leden 22, 20223 r Uvidíme teď, za 2 tkm mám olej, ale pojedu už do ,,svého" servisu. Měl jsem 1315, dali 1316, naštěstí funkčnost neutrpěla.
Leden 22, 20223 r před 20 hodinami, jakas napsal: Jaké máš, prosím Tě, "Číslo zařízení:" ? Uvedeno v informacích o systému nahoře nad číslem verze SW a HW. Děkuji.
Leden 22, 20223 r Ja mám presne tie isté údaje o systéme ako Tomas na mojom aute. Auto vyrobené tiež 3.1.2022.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.