jakas Vloženo 22. leden 2022 Sdílet Vloženo 22. leden 2022 Díky za odpověď. Tak to jsem zvědav, jak dají do kupy to moje auto, máme jednotku končící E a SW 1803 a momentálně nic zásadního nezlobí, ale pomalý je to pořád a hlavně po startu. Oprava prý ve 2.Q tohoto roku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabik263 Vloženo 22. leden 2022 Sdílet Vloženo 22. leden 2022 Mám stejnou jednotku/verzi SW jako ty. Jak jsi zjistil, že oprava má být až ve 2Q/2022? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakas Vloženo 22. leden 2022 Sdílet Vloženo 22. leden 2022 Řeším to už přes rok, v servisu jsem s tím byl průměrně víc než jednou měsíčně. Po desáté návštěvě jsem to přestal počítat... Od léta minulého roku slibovali 48. týden, ale asi týden před tím se v servise dozvěděli, že se komplexní náprava odkládá na 2.Q 22. I na britském fóru se taková informace objevuje, tak to bude jistě pravda :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabik263 Vloženo 22. leden 2022 Sdílet Vloženo 22. leden 2022 Hm, rozumím. A podle všeho znovu musím zaklepat, že žádné problémy nemám... Každopádně chápu tedy správně, že verze 1889 opět není aplikovatelná na všechny jednotky a pouze na některé? Stejně jak to očividně bylo u 1810? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakas Vloženo 22. leden 2022 Sdílet Vloženo 22. leden 2022 Jj, určitě je to tak. Zdá se, že 1889 je jedna z finálních a funkčních verzí. Otázkou je, jestli jednotka J nemám úplně jiný HW než ty starší a proto lépe zvládá svoji práci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabik263 Vloženo 22. leden 2022 Sdílet Vloženo 22. leden 2022 Hm, to by možná i dávalo smysl 😐 Protože zatím všichni, co psali, že verzi 1889 mají, tak mají zároveň "čerstvě" vyrobená auta. Když jsem se nedávno díval na britské forum, tak jsem tam pro změnu o verzi 1889 nenašel vůbec nic, což je taky zajímavé, na druhou stranu, pokud je ta verze už opravdu odladěná a lidé jsou s ní spokojení, tak většinou nemají potřebu sdílet své pocity na foru (pokud tedy neměli předchozí špatnou zkušenost, kterou upgrade na 1889 změnil). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik42 Vloženo 22. leden 2022 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2022 Starší HW ako mám aj Ja máme HW56. Novší majú HW58. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 22. leden 2022 Sdílet Vloženo 22. leden 2022 Docela by mě zajímalo, jaká změna se skrývá pod změnou HW z 56 na 58. Jestli to náhodou není výkonnostní vylepšení HW, které na konci loňského roku avizovali u Golfu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik42 Vloženo 22. leden 2022 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2022 Pripájam sa aj ja otázkou aký je to rozdiel HW56vsHW58. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 22. leden 2022 Sdílet Vloženo 22. leden 2022 před 2 hodinami, smire napsal: Ja mám presne tie isté údaje o systéme ako Tomas na mojom aute. Auto vyrobené tiež 3.1.2022. Mas v menu polozku WLAN? Ja ani po tovarnim nastaveni bohuzel ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smire Vloženo 22. leden 2022 Sdílet Vloženo 22. leden 2022 To neviem, auto je ešte u predajcu, čakám na prepis a potom si ho odveziem. Keď som si ho bol pozrieť, tak som si odfotil obrazovku so softverom, pretože ma to zaujimalo, lebo som sa dočítal, že 1889 by mal fungovať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 22. leden 2022 Sdílet Vloženo 22. leden 2022 To Tomas_cz1: Lenže smire má Columbusa a ty podľa obrázka asi nie. A Wlan sa nastavuje v Menu a potom Setup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 22. leden 2022 Sdílet Vloženo 22. leden 2022 před 20 minutami, rodolfo napsal: To Tomas_cz1: Lenže smire má Columbusa a ty podľa obrázka asi nie. A Wlan sa nastavuje v Menu a potom Setup. Ja mam Bolero. Vlastne nevim, jak velky je rozdil oproti Columbusu (navigaci si muzu dokoupit v shopu za 10k a pak jsou tam jine zobrazeni map o dalsim rozdilu nevim). Wlan nemam v zadnem menu ani setupu, proste chybi a tim padem nejsem schopen rozjet bezdradove Carplay. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobil-man Vloženo 24. leden 2022 Sdílet Vloženo 24. leden 2022 V 22. 1. 2022 na 13:01, fabik263 napsal: Nebyl by někdo z vás, kdo už verzi 1889 máte, ochotný natočit nějaké krátké video, jak se infotainment chová hned po zapnutí zapalování? Nejvíce by mě ale však zajímala odezva navigace při výběru vhodné trasy (jestli se v té mapě už dá alespoň prsty pohybovat a každou z alternativních tras si nějak projet, aby člověk zjistil, kudy by ho daná trasa vedla). To je totiž jediná věc, co mě momentálně trápí, ale pořád to není něco, co využívám denně, tudíž ve výsledku nic hrozného.. Za chvíli půjdu na výměnu oleje po 15t km a pořád přemýšlím, jestli nechat SW přehrát nebo ne :/ Mám z toho strach, když teď žádné problémy nemám. Posílám odkaz na krátké video, kde je vidět standardní rychlost studeného startu infotaimentu ve verzi 1889 (auto stálo 12 hodin vypnuté). Nevím, co přesně bylo myšleno alternativními trasami, to můžu vyzkoušet. Každopádně, kdybych kliknul na cíl, tak to hned spouští navigaci. YOUTUBE VIDEO 2 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 24. leden 2022 Sdílet Vloženo 24. leden 2022 Potvrzuji, na 1889 to funguje takto rychle, na 1804 nemožné 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik42 Vloženo 24. leden 2022 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2022 Pri SW1806 my to nabehuje tak isto ale navigáciu nenačíta tak rýchlo😥. Ale sporadicky raz za 10 štartovani my nabehne na displeji nadpis Skoda na modrej obrazovke a to načítava dlhšie neviem prečo je to tak. Bolo by super keby každému takto nabehoval systém tak snáď tento rok sa dočká každý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 24. leden 2022 Sdílet Vloženo 24. leden 2022 Zatím to vypadá, že jakmile postupně na SW 1889 (nebo další v budoucnu vydanou) přejdou všechny již vyrobené vozy, bude konečně špatná pověst O4 zažehnána (tím samozřejmě nemyslím zapomenuta). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabik263 Vloženo 24. leden 2022 Sdílet Vloženo 24. leden 2022 Díky moc @mobil-man! To vypadá fakt hodně slibně, hlavně teda rychlost odezvy té navigace a jak reaguje na posun prstu po mapě. Jak píše @patrik42 v jednom z příspěvků nade mnou, mám sice verzi 1803, ale tohle je po zapnutí zapalování nemyslitelné. Infotainment jako takový mi naskočí taky takto rychle, ale třeba u navigace se sem tam stane, že se dlouho načítá (prostě nevidím ten widget mapy hned na domovské obrazovce). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kowalski Vloženo 26. leden 2022 Sdílet Vloženo 26. leden 2022 Přidávám svou aktualizaci. Provedeno dnes v servisu na mou žádost. Verze 1810 údajně z listopadu. Dle technika by se už infotainment měl aktualizovat sám. Po aktualizaci z verze 16XX jede systém lépe, lepší odezvy, bezdrátový smartlink funguje, více možností nastavení, Laura sype vtipy ;-) 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabik263 Vloženo 26. leden 2022 Sdílet Vloženo 26. leden 2022 Díky za info! Nicméně to pravděpodobně znamená, že 1889 není dostupná pro všechny jednotky 😐 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 26. leden 2022 Sdílet Vloženo 26. leden 2022 Zatím jsem s 1889 zaregistroval pouze nové vozy co pravé sjeli z linky, pokud se nepletu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenycek Vloženo 26. leden 2022 Sdílet Vloženo 26. leden 2022 (editace) V pátek dám vědět jakou verzi budu mít v úplně novém kousku. Editováno: 26. leden 2022, autor: jenycek Chybějící interpunkce. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik42 Vloženo 26. leden 2022 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2022 Urob aj foto aký tam bude SW a HW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenycek Vloženo 26. leden 2022 Sdílet Vloženo 26. leden 2022 Pokud to nebude vadit, tak bych fotky vkládal do mého vlákna 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cossie Vloženo 26. leden 2022 Sdílet Vloženo 26. leden 2022 Ja som kupoval Octaviu koncom decembra a už mám 1889 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.