Publikováno Září 15, 20213 r Ahoj, nemá někdo návod jak v domácích podmínkách vyměnit brzdovou kapalinu? Předpokládám, že se musí odblokovat ABS na diagnostice nebo stačí jen šlapat pedál a od každého kola upouštět do lahvičky? Podle nádržky se dává brzdovka DOT 4. Stačí obyčejná DOT 4 nebo musí splňovat nějaké další požadavky? Díky za rady
Březen 9Bře 9 Evidentne tu nikdo nic nenapsal. Nejake zkusenosti za tu dobu? Chystam se to udelat na 2 Rapidech. Mam na to specialni tlakovou nadobu. U Mazdy jsem menil brzdovku od zadnich k prednim, cili bych postupoval stejne. Otazka je, jak odvzdusnit spojku. Jesli to jde provist a jak 🙂
Březen 9Bře 9 Pokud se chceš rýpat v autě víc, dobré je stáhnout si Dílenskou příručku, tam jsou přesné postupy. Vycucl jsem z ní info o brzdách. Odvzdusneni Rapid.pdf Vymena brzdovky Rapid.pdf Upraveno Březen 9Bře 9 od miklisek
Březen 9Bře 9 @miklisek super, diky moc, to presne jsem potreboval 🙂 Jakoze taky mam dilenskou prirucku, ale to o vymene brzdove kapaliny aji s tou spojkou, to tam nemam teda.. asi nejaka slabsi dilenska prirucka 😄 Upraveno Březen 9Bře 9 od tom.i
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.