Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Hele na Audine A6 mam taky 17'' a ty 225/50 sou to sice balony ale je to jak gauc :t

• 5 měsíců později...

Prodávám Solidy s pneu nové Bridgestony 225/45/17. :palec2:

kolik za ne? muzes hodit foto?

můj názor je,že kompromis jsou 17 a gumy 225/45,pokud člověk jezdí 50/50 město venek............jinak platí pravidlo víc venek,tak větší,víc město ,tak menší...ale každého co jeho jest........ :)

Měl jsem 17" asi půl roku na autě, ale přestali mě bavit, bylo to jak jet se žebřiňákem, každá nerovnost byla cítít, tak jsem se vrátil k 16", jsem asi už pohodlný a chci si jízdu užívat komfortně a kochat se :p

Asi stárnu ;)

Ja presedlal z 16" na 17" je to znat,ale zvyk sem si.... ;)

Já taky přešel ze 17 na 19 ;) Auto líp sedí a mnohem líp vypdá :) Oproti 17 to je něco tvrdší, ale jde to.

Rozdíl mezi gumou 225/50 a 225/45 ani podle oka nepoznáš. Superb jde snížit o 10 cm a nikde to nedře:)

Presne takto som sa riadil aj ja. Pretoze 225/45 je na mna moc tvrde. Mam pripravene Solid 17" s 225/50. Celkovy dojem je absolutne vyhovujuci a nebudem sa musiet bat obrubnikov.

To Sebring: Rozhodne by som sa tohto kroku nebal, ked to obujes posli obrazky, ja to budem davat tak za 1-2 tyzdne.

CHlapi a co 19" 225/40 nebo 235/40, bojim se tech 35, prijde mi to uz dost malo... :-(

40 je procentuální výška podle šířky

Upraveno od žralok

Já mám 335/35/19 a jsem spojenej, není to tak tvrdý jak by se zdálo a sedí to líp v zatáčkách. Ještě by to ale chtělo sportovní podvozek :)

Fajn, tak 235/35, rozhodnuto. Ted otazka co za pneu, nevite o necem za prijatelnou cenu, co ma dobre jizdny vlastnosti? Koukal jsem na goodyear f1, 5500,- je celkem dost, ale kdyz nic jineho nezbyde, tak po nich budu muset sahnout.. :-/

Tak to vyhral falken 235/35 19" v akci za 4500,- Jsem na ne zvedavej. Snad budou slouzit dobre

Tak diky za usetreny penize :palec2:

Upraveno od žralok

Koukal sme na ceny a nestacim se divit.... ;)

Psal jsem jim mail a zatim bez odezvy

Jak mail? Rovnou objednej...já už tam nakupoval několikrát.

Nakonec jsem je sehnal jeste o stovku levneji :-)) no ale jinak jsem zklamanej, cekal jsem od 19" trosku vic... asi by to chtelo 20". Myslim vzhledove.. jizdni vlastnosti super..

Foto bude, ale momentalne resim mensi problem s prednima kolama :-(

• 3 týdny později...

nevi nekdo co je to za kola? :help:

post-14021-1220780675_thumb.jpg

Upraveno od Laras

Nevím, ale vypadají l.u.x.u.s.n.ě. :palec2: :palec2:

Upraveno od žralok

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.