Martab Vloženo 7. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2023 A který z nich že to má matrix, nebo adaptivní vedení v pruzích, bezdrátový SmartLink nebo nabíjení v dané ceně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2023 Pánové, tady není téma o konkurenci. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 2. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2023 A je vymalovane…za 18300 v scala zaklade s manualnou klimou, ocelove 16 a len predne okna v elektrike …”konkurenieschopna vybava a cena” 🤣 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 2. Říjen 2023 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2023 (editace) Levnější už to nebude https://webapps.skoda-auto.sk/Cenniky-a-katalogy/cenniky/Skoda_Scala-FL-First-Edition_cennik.pdf?202309271531 Editováno: 2. Říjen 2023, autor: Jan R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 3. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2023 @Jan R.Nie nebude, to mi je jasne, ale ani konkurencieschopne s takouto cenou. Kedze mimo CR, Škoda nie je srdcova zalezitost. Auto za 18k so svihadlami vzadu je uz za mna dost mimo v 21st. Len zo zvedavosti som nahodil konkurencny "cesky" vyrobok a za 18190 tam je hatchback s 1,0T (120k), family výbava, plne elektrika, klíma 2zonova za 18190,- No som velmi zvedavy ako sa bude novy FL predavat mimo CR. Osobne si myslim, ze tu ani FL nepomoze pri ekonomickom porovnani a som velmi rad, kedy som to auto kupil a za aku cenu. Svet sa teda meni a vyrazne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mariacek Vloženo 3. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2023 Mě ta cena přijde odpovídající dnešní realitě... Moc nechápu, co řešíte. To je něco kolem 419 000 Kč na české, ne? Vždyť teď je stará Scala od 459 000 Kč. Vzhledem k situaci prostě udělali jen méně vybavenou a levnější variantu... 2 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 3. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2023 (editace) dal som reakciu do temy konkurencie Editováno: 3. Říjen 2023, autor: csabac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 3. Říjen 2023 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2023 před 13 hodinami, csabac napsal: @Jan R.Nie nebude, to mi je jasne, ale ani konkurencieschopne s takouto cenou. Kedze mimo CR, Škoda nie je srdcova zalezitost. Auto za 18k so svihadlami vzadu je uz za mna dost mimo v 21st. Len zo zvedavosti som nahodil konkurencny "cesky" vyrobok a za 18190 tam je hatchback s 1,0T (120k), family výbava, plne elektrika, klíma 2zonova za 18190,- No som velmi zvedavy ako sa bude novy FL predavat mimo CR. Osobne si myslim, ze tu ani FL nepomoze pri ekonomickom porovnani a som velmi rad, kedy som to auto kupil a za aku cenu. Svet sa teda meni a vyrazne... Ona od začátku Scala nikdy nebyla z levného kraje a na to, že to měl být levnější Golf, statistiky to potvrzují. V ČR se teď auta moc neprodávají, proto známý v pátek koupil škodovku za ceníkovku 703t. ( cena i na webu Škody) za 620t. hotově. Chci říci, že z 18t.E bude třeba jen 16t. a pro patrioti to bude zajímavé. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 17. Říjen 2023 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2023 Nový model Scala startuje na doporučené prodejní částce 459 900 Kč ve výbavovém stupni Selection, 519 900 Kč ve výbavovém stupni Top Selection a 559 900 Kč ve sportovně laděné verzi Monte Carlo. Už základní specifikace Selection upoutá rozsáhlou výbavou, která zahrnuje i položky v kompaktním segmentu ne zcela běžné. Obsahuje například virtuální kokpit mini o velikosti 8″, který nahradil klasické analogové ukazatele, dále infotainment Media s 8,25“ displejem nebo funkci rozpoznávání dopravních značek. V případě výbavového stupně Top Selection je nově součástí sériové výbavy například bezdrátový SmartLink, čtyři USB-C konektory s rychlonabíjením o výkonu 45 W nebo ambientní osvětlení s možností volby dvou barev. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 17. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2023 Neví někdo jestli ten základní infotaiment má i mapové podklady? Pokud ne, tak to rozpoznávání značek bude docela otravné 😕 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 17. Říjen 2023 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2023 V ceníku nebo pak soupis základní výbavy z konfigurátoru by mohlo být zřetelné. Mě by stačilo funkčnost, jako u Toyoty. Kamera sejme značku a někde na displeji to bude svítit. Pro kontrolu, kolik se tu teď jezdí ideální. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 17. Říjen 2023 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2023 Ani zmíňka https://cc.skoda-auto.com/cze/cs-CZ/summary-scenic?activePage=summary&color=8E8E&configurationId=C93P127C&extraEquipments=MAHV1M6&id=CZE%3Bskoda%3B2024%3BNW1DM5%3B0%3BGYO1YO1%3Bmda20231017121508%3Bcs-CZ%3B%3B61007%3B61007&interior=HN&modifiedPages=trimlines|colors|wheels|extraequipments&snapshotVersion=a18aa37c-11ad-43d5-ae26-84376f03a627&trimline=NWD|Selection6100761007&visitedPages=trimlines|colors|wheels|interiors|engines|extraequipments|services|summary Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wazi Vloženo 20. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2023 Tak ty ceny mě docela překvapily. Dostat nějakou slušnou slevu, tak si i říkám, v porovnání s konkurencí to vychází i celkem slušně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 8. Února Sdílet Vloženo 8. Února Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 8. Února Autor Sdílet Vloženo 8. Února 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fsociety19x Vloženo 9. Února Sdílet Vloženo 9. Února ten predok je za mna hnus ale svetla sa mi celkom pacia aj ked niektori ludia pisali ze tym scala stratila svoju identitu...jedine co by ma lakalo je ten novy EVO2 motor mozno a ze sa daju dat matrixy lenze to uz su potom inde ceny...inak nevidim dovod nad FL uvazovat, infotainment len jemne zmeneny, panel klimy pribudli cudliky na ventilator coz je fuk ked auto rezim ide OK radsej mohli pridat tlacidlo na A/C ako to mal rapid... zadok tiez bieda. laktovu opierkui nevyriesili, vraj budu kvalitnejsie plasty a tam to prakticky konci. velka slabota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prof. Birkermaier Vloženo 9. Února Sdílet Vloženo 9. Února I facelift je pěkné auto, ale na původní Scale se mi líbí právě to, že se od ostatních Škodovek odlišuje. Tohle mi zase začíná připomínat přifouklou Fabii / nedofouklou Octavii. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 20. Února Sdílet Vloženo 20. Února (editace) Editováno: 20. Února, autor: Dodi 15 foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 20. Února Sdílet Vloženo 20. Února Zarazil mě dekor palubky, hezké, ale myslím, že hodně nepraktické. Jak ´to bude asi vypadat po nějaké době? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 20. Února Sdílet Vloženo 20. Února Je to bledý plast ci látka? Tá bledá látka na sedadlách od riflí je dosť nevkusná pri používaní čo mám v aute. Ale osobne to neriešim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 20. Února Sdílet Vloženo 20. Února Právě že taková hrubší látka, to bych si asi fakt nedal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 20. Února Sdílet Vloženo 20. Února No ten gumovej PUR věnec volantu, nevím, tvar dobrý ale ta světlá barva, jak to bude vypadat po půl roce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 25. Února Sdílet Vloženo 25. Února Bol som zvedavy na tie ked mateixi. Dialkove ma nezaujimaju. Tie stretavacie teda na videu nic moc. Asi stale ich nastavuju nizko. Lebo i tie moje som si musel dvihat sam aby to bolo normalne. Ale pozrite si tu cast o sedanke. Vraj stale padajuce operadlo nie je vyriesene na 100%. Od 6 ej minuty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fsociety19x Vloženo 25. Února Sdílet Vloženo 25. Února jojo prve ked som pocul o sedacke tak som si sponenul na teba :DDDDD tie matrixy tazko hodnotit az ked spravia normal test... ale vela hovori uz to, ze to ma len 8 lediek proste dali do vybavy matrixy ale su low cost...kazdopadne mne moja scala svieti dobre. nastavenie som si dal ale aj tak spravit v servise za 5 eur pri prehliadke... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 26. Února Sdílet Vloženo 26. Února (editace) Ono by to bolo najlepšie osobne otestovať, aby sa to dalo porovnať s tým, čo jazdíme. Bral by som to na jeden večer, že vyskúšať viacero ciest a povrchov asfaltu. Ale to u nás nehrozí, keď i náhradné vozidlo nevedia dať Inak vtipné mi prišlo to faceliftovanie zadného svetla. Že tam spravili v tom ohybe to predelenie, keď sú rozsvietené a prerušili ucelenú líniu. Prvotne som si to ani nevšimol. Editováno: 26. Února, autor: csabac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.