SimSon Vloženo 1. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2021 Uz nekolikrat sem rano po usednuti a nastartovani videl na displeji hlasku: Stav vozidla: Porucha posilovace brzd S autem se jezdni normalne, posilovac zjevne funguje. Pro jistotu sem tu hlasku nafotil a zajel do autorizovaneho servisu (dokonce dvou). Nikde se nic nenaslo. Ale mne se to nejak nelibi. S tim autem jezdi pritelkyne, a kdyby posilovac opravdu vypadl, ona by asi neubrzdila. Co s tim? Do dalsiho servisu? Zas mne poslou pryc ze to nic neni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiKey Vloženo 1. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2021 a) I ty blbci u nás v MB tě pošlou zpět s výpisem z diagnostiky... b) nedávno jsem řešil starou Fábku závada ABS, brzdová kapalina nad minimem doplněno a OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.