o3-scala Vloženo 3. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2021 Pri naštartovaní sa na infotaimente vždy ukáže uvítacia obrazovka. Následne je zobrazená až kým neklepnem na ok. Zobrazuje sa bez ohľadu na úroveň nastavenia ochrany osobných údajov. Je to chyba alebo vlastnosť? Je možné to prípadne nejako vypnúť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 3. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2021 Taky skáče, taky pěkně sere, už se to tu někde řešilo, možná v sekci Kamiq, ale myslím že nedořešilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 3. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2021 V menu to není... Mě to tedy neukazuje. Rovnou naběhne radio. Možná by to mohlo být tohle: 5F ENG117919-Startup_Screen_Sticker_HMI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wazi Vloženo 3. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2021 Nic takového se mi neděje. Ukazovalo se mi to pouze když jsem laboroval s tím ovládáním přes mobil, to byla ale katastrofa, tak jsem to všechno zrušil a je to OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3-scala Vloženo 4. Říjen 2021 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2021 14 hours ago, keras said: Možná by to mohlo být tohle: 5F ENG117919-Startup_Screen_Sticker_HMI Ahoj, co to prosim znamena? To je nejaky chybovy kod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardhouse.trip Vloženo 31. Březen 2022 Sdílet Vloženo 31. Březen 2022 Mě by třeba zajímalo, jestli si můžu misto loga Škody to změnit třeba na svůj vlastní pozdrav (,jako třeba u OI přes interface MaxiK) Na kódování jsem našel úpravu na Maxidot - různé uvítací obrazovky, a pak na infotainment. Ale ty jsou všechny předvolené. Nejde to nějak upravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 13. Květen 2022 Sdílet Vloženo 13. Květen 2022 jednoducho nie. a aj to zlozite riesenie sa nie kazdemu chce absolvovat (patch jednotky, green menu, uprava niekolkych obrazkov, spatne nahratie do radia cez kartu skrz green menu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thejohndoe Vloženo 16. Červen 2022 Sdílet Vloženo 16. Červen 2022 Ta pitomost se tam zobrazuje jen když se nastartuje a je vypnutý infotainment. Po klobnutí na ok se zobrazí hodiny. Taky se mi zdálo, že mě to se-e, ale pak jsem si uvědomil, že vypínat infotainment nedává žádný smysl. Rádio může zeslabit a mám přepnutou obrazovku telefonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.