Tomin Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 Ahoj mám prozbu jak se dostanu k nádobce ostřikovaču .Když chcu ostřikovat zadni sklo tak mi kapalina vytika na předni nápravu , asi bude vypadlá hadička , jenomže jak se na ňu mám dostat? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=15073 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 Ahoj mám prozbu jak se dostanu k nádobce ostřikovaču .Když chcu ostřikovat zadni sklo tak mi kapalina vytika na předni nápravu , asi bude vypadlá hadička , jenomže jak se na ňu mám dostat? dik Aky maš motor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomin Vloženo 15. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 mén 1.4 MPI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomin Vloženo 15. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 Mám 1.4 MPI 44kw jenže mě to teče na předni nápravu - takže novy moterek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedlimit Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 Mám 1.4 MPI 44kw jenže mě to teče na předni nápravu - takže novy moterek? Mal som presne ten isty problem, pokial ti funguje predny a zadny nefunguje tak ti to vyteka zo spoja ktory je umiestneny pod riadiacou jednotkou. Demontuj puzdro so vzduchovym filtrom a vytiahni RJ a pozri ci to tam nemas odpojene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomin Vloženo 15. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 Jo přesně tak to vypada skusím na to mrknout Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 Mám 1.4 MPI 44kw jenže mě to teče na předni nápravu - takže novy moterek? Mal som presne ten isty problem, pokial ti funguje predny a zadny nefunguje tak ti to vyteka zo spoja ktory je umiestneny pod riadiacou jednotkou. Demontuj puzdro so vzduchovym filtrom a vytiahni RJ a pozri ci to tam nemas odpojene. To som chcel pisať aj ja.Ta hadička je myslim v kablovom zväzku je to tam špatne dostupne a nie je na to dobre vidieť.Ked to nasadiš poisti to aspon paskou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.