Jufus Vloženo 24. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2021 Zdravim vsechny, pozadal bych o radu zkusenejsi. Na F3 combi jsem namontoval pricniky, ale u zadnich dveri mi pricniky spatne drzi (viz. foto). Zkousel jsem ruzne polohy, ale po dotazeni maji zelezne packy tendence se kousek vysunout ven. Naopak u prednich dveri drzi packy dobre. Je na to nejaka finta? Napadlo me dat gumovou podlozku pod packy, nebo packy trosku vic ohnout? Po hodinove jizde 90km/h s kolama na strese drzi, ale na dalnici bych si netroufnul. Diky, Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 24. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2021 A neni to urceno pro kratkou verzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 24. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2021 To bude tím, že kombi nemá oficiálně jiné příčníky než ty co se montují na hagusy. U kombi chybí výřezy ve dveřích no by je drželi (HB má na horní straně dveřního otvoru 2 fixační body). Mimochodem, ty příčníky vypadají dost "použitě", jsou vůbec určené pro FIII kombi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jufus Vloženo 25. Říjen 2021 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2021 před 17 hodinami, Čečulák napsal: A neni to urceno pro kratkou verzi? Je to mozne. Pricniky jsem dostal a jsou stare cca. 10-15 let. Kratka verze ma jiny tvar horni hrany dveri? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 25. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2021 To myslíš jako fakt vážně? Mě se zdály jak z felicie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jufus Vloženo 25. Říjen 2021 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2021 před 17 hodinami, Martab napsal: To bude tím, že kombi nemá oficiálně jiné příčníky než ty co se montují na hagusy. U kombi chybí výřezy ve dveřích no by je drželi (HB má na horní straně dveřního otvoru 2 fixační body). Mimochodem, ty příčníky vypadají dost "použitě", jsou vůbec určené pro FIII kombi? Ano, na kapote nejsou zadne fixaci body a pricniky primo pro FIII urcene nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jufus Vloženo 25. Říjen 2021 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2021 před 5 minutami, ben06 napsal: To myslíš jako fakt vážně? Mě se zdály jak z felicie. Je to mozne ze budou na Felicii, dostal jsem je. Vzdycky jsem mel na aute podelniky, takze nemam zkusenosti s timto druhem uchyceni a proto se ptam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 25. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2021 Tvar hrany je stejný, ale jsou tam dvě “díry” do kterých zapadnou úchyty na originálním nosiči. Tady to očividně na FIII combi určené není a proto to nesedí… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jufus Vloženo 25. Říjen 2021 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2021 Rozumim, koupim pricniky urcene na FIII combi, diky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 25. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2021 Pokial nemas hagusy, tak ziadne pricniky nekupis, lebo combi nema fixacne body! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 25. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2021 Pokud vozíš jen kola vážil bych montáž pevného TZ a nosič dle možného svislého zatížení na kouli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel z HK Vloženo 25. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2021 Žádný fixační body nepotřebuje! A pokud nemá kouli tak HAKR Brno prodává 4 druhy pod lem střechy. Od 2570 do 3560 Kč. Např. tohle, já mám jen na hagusy a tichý! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 25. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2021 Téma k nosičům tady taky je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jufus Vloženo 13. Červen 2023 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2023 Zapomnel jsem odpovedet, pricniky uz drzi dobre. Bylo nutne pro zelezne packy najit spravne misto (vpredu a vzadu). Packy jsem porovnal a nejsou stejne (jedny jsou mensi a druhe vetsi), takze jeden par patri dopredu a druhy dozadu. To mi predchozi majitel zapomnel rict. Diky vsem za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel z HK Vloženo 13. Červen 2023 Sdílet Vloženo 13. Červen 2023 Na těch gumách co leží na střeše bývá Z. Alespoň na Hakru to bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.