Invertor Vloženo 1. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2021 Dnes se mi při otevření odkládací schránky před spolujezdcem, spustilo automatické zasunutí rolety, servo co otvírá roletu běží tak dlouho co je schránka před spolujezdcem otevřená a zároveň mi na přístrojovce zobrazí symbol otevřených 5. dveří. Jakmile schráku zavřu servo vypne a kontrolka zhasne. Díky za radu. Superb III combi, rok výroby 4/2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thief1 Vloženo 1. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2021 Boli menené niekde v interiéri svetla za LED? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Invertor Vloženo 1. Listopad 2021 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2021 Díky za reakci, měnil jsem jen ledky s logem ve dveřích před cca 3/4 rokem, v autě mám LED paket vše v led. Je pravda že jsem asi nikdy neotvíral tu schránku tak nevím jestli to bylo už před výměnou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thief1 Vloženo 2. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2021 Pýtam sa zámerne, lebo niekedy tie ledky z aliexpresu dokážu pustiť prúd iným smerom a zblbne presne takto elektronika auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.