Přejít na obsah

Johny Black

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Johny Black

  • Narozeniny 16.7.1981

Kontaktní metody

  • ICQ
    239096718

Návštěvy profilu

703 zobrazení profilu

Oznámení Johny Black

  1. Máte ho vyzkoušené, že rozměrově pasuje ?
  2. Máme Kamiq Style z roku 2022. Na podzim bych chtěl objednat druhý a koukám, že zadní top LED světla už jsou až ve vyšší výbavě a nejde si za ně připlatit. To je tedy hnus.
  3. Používáme WiFi, ale na dlouhou cestu je to nepraktické. Na stránkách škodovky píši , že si máš aktualizovat software. Tak ať ho tam dají . Data pro loga rádiových stanic mi přímo pro naše auto jdou stáhnout, tak to nějak musí jít.
  4. Bezdrat používáme na kratší cesty, tam se to nestihne projevit. Ale otevírání rychlého menu přestane fungovat i na 15 minutové cestě. Mohli by to dát na web, využily by to i ostatní.
  5. Bezdrat používáme. Na 5-ti hodinovou cestu už ale používáme kabel. Jde i o to otevírání rychlého menu, když před odjezdem chceme vypnout klimatizaci. Psal jsem na infolinku, jestli by mohli uvolnit firmware na update portál na jejich stránkách, jelikož nám autorizovaný servis nepomohl.
  6. Bezdrat tam je. SW jsme chtěli, ale závada se prý neprojevila .
  7. Tak mě ještě napadá, že se nám občas odpojuje telefon připojený kvalitním kabelem. Někdy vydrží 3 hodiny, jindy se odpojí a nejde 5 minut připojit. To by také mohlo souviset. Ještě jsme chtěli aktualizovat SW, protože se nám v zimě mlží okna. Viděl jsem někde na internetu, že je verze ve které jde v automatickém režimu volit jednu ze tří intenzit asi foukání ventilátoru ( tří tlačítka na pravé straně menu ). Bylo nám řečeno, že by se musel dodělat vyhřívaný volant, aby šla tato verze nahrát.
  8. Skoda, že to nejde stáhnout ze stránek Škodovky jako jdou aktualizace pro Amudsen. Takhle budeme muset do jiného servisu.
  9. Reset jsem dělal několikrát. Ten na to vliv nemá.
  10. Bolero. Verzi SW nevím. Na garanční prohlídce .. závada se neprojevila..
  11. Stává se vám také, že když chcete otevřít rychlé menu, tažením prstu shora dolů tak to občas nejde ? Pomůže přepnutí na CAR a zpátky na rádio a hned jde rychlé menu otevřít.
  12. Parkuji v garáži. V lete, až bude sklo špinavé od hmyzu, postřikem ostřikovačů a jak půjdu později okolo auta, tak to už rozmocene umeju stezkou jakou mají na benzinkach... Třeba i na vraceni stěračů ze servisní polohy..
  13. Funguje nám to stejně. Kamiq 2020 Style. S klíčem mimo auto. Beru to jako výhodu.
  14. Ahoj. Na pravé straně v ,, kufru '' je světlo s obyčejnou žárovkou. Kolem žárovky je objimka i kolem skla, tudíž není moc místa na výměnu žárovky za LED. Nemáte někdo tušení zda by šlo použít celé světlo s LED z jiného auta ?
  15. To jsem zkoušel. Nabídne to převedení vozidla na nového uživatele . Puvodni uzivatel by byl odebrán. V infotaimentu to hlasi, ze x y je hlavni uzivatel .
×
×
  • Vytvořit nový...