houmr Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 kupil som pneu co mali 3 alebo 4 mesiace uz si nepamätam a to som objednaval s netu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SPEEDY_TDI Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 A proč ne?3006 = 30. týden roku 2006 Špatně jsem se vyjádřil...určitě se dají sehnat, ale ne od seriozního prodejce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 já bych řekl že seriozní prodejce prodává pneu 08 a pokud jsou 06 měl by zákazníka aspon informovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Já jsem loni před zimou kupoval zimáky přes net s dopravou zadarmo na http://www.rajpneu.cz/ a kurýr mi přivezl gumy vyrobené 3803. Škoda byla že jsem nebyl u převzetí. Pak už jsem to neurgoval nemělo by to cenu. Mám sice rok staré pneu, ale lotos už jsou oficielně pro zimni provoz nepoužitelný a to nemají najeto ani 5t km. Takže když jsem si letos před létém kupoval letnáky,šel jsem přímo do pneuservisu a tam si je objednal.Výroba byla 0708. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Já teď kupoval letní Barum bravuris na nejlevnější.cz a jedna je vyrobená 10/08 a druhá 48/06 tak jsem se šel do pneuservisu zeptat jestli to mám řešit a bylo mi řečeno že to nevadí letní gumy by neměly bejt starší než 4roky(na skladě nepoužité) než se nasadí jinak pokud je to do 4let tak je to jedno.Na zimní jsem se neptal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahafan Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Já jsem loni před zimou kupoval zimáky přes net s dopravou zadarmo na http://www.rajpneu.cz/ a kurýr mi přivezl gumy vyrobené 3803. Škoda byla že jsem nebyl u převzetí. Pak už jsem to neurgoval nemělo by to cenu.Mám sice rok staré pneu, ale lotos už jsou oficielně pro zimni provoz nepoužitelný a to nemají najeto ani 5t km. Takže když jsem si letos před létém kupoval letnáky,šel jsem přímo do pneuservisu a tam si je objednal.Výroba byla 0708. To je přesně co mám na mysli, až si objednám pneu a dodávka dorazí ke dveřím od jakého data mu je mám nasadit na hlavu a poslat šupem domů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tech60 Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 V řijnu 2008 jsem koupil zimní pneu přez internet ( www.levne pneu.cz ) a marně jsem hledal datum výroby. Teď už to vím tak dík za vysvětlení. Hned jsem se šel podívat na auto a všechny čtyři mám 3508. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 čau, no docela jsem se zarazil, a hned jsem se šel podíval. Objednával jsem totiž zimní pneu přes nejlevnejsipneu.cz. Mám barum polaris a výroba 2608, ale je mi divný přoč je to jen na 2 gumách a na těch dvouch to není. No nic uvidím ráno, tedˇ toho s mobilem v ruce moc nevykoukám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tech60 Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 čau, no docela jsem se zarazil, a hned jsem se šel podíval. Objednával jsem totiž zimní pneu přes nejlevnejsipneu.cz. Mám barum polaris a výroba 2608, ale je mi divný přoč je to jen na 2 gumách a na těch dvouch to není. No nic uvidím ráno, tedˇ toho s mobilem v ruce moc nevykoukám... Mám stejný gumy a nejdřív jsem koukal jako ty, ale tím, že jsou gumy nasazeny podle směru otáčení a datumovka je vyražená jen na jedný straně, tak dvě razítka jsou na vnější a dvě na vnitřní straně vozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Aha, tak v tom je ten zakopanej pes, hledal jsem to dneska jak blázen a nic. Dík za info, tohle mě fakt nenapadlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
centris610 Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Mam ten pocit, ze pri objednavce cehokoliv pres net je lepsi napsat, ze chcete aby vsechny 4 byli stejnyho data vyroby, pak nemuzou ani meknout kdyz to dodaji spatne a vy jim to vratite resp. neprevezmete ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.