Publikováno Listopad 17, 200618 r Na technické mi napsali do poznámky, že mám špatně čitelné číslo motoru a že až se to posere uplně, tak s tím budu mít problém. Nevíte někdo jak se to řeší? To mi někde dají novej štítek? Dělali jste to už někdo? Díkec
Listopad 17, 200618 r 1/ jak se to může posrat úplne?! 2/ číslo motoru už se neeviduje, je možné požádat o výmaz. A jestli by byly problémy, číslo motoru je zjistitelné i po vybroušení.
Listopad 17, 200618 r Měl jsem stejný problém, když jsem kupoval starší Oktávku. Na evidenci to prošlo s odřenýma ušima. (asi i Tvůj případ). Poslední 2 čísla tam skoro už nebyly. No a při přihlášení jsem požádal o výmaz čísla motoru. A je to! Teď už číslo motoru nemusí být.
Listopad 17, 200618 r Mě taky minule na STK buzeroval, že mám špatně čitelné číslo motoru! Jen jsem tomu technikovi řekl, že mě to nijak zvlášť nezajímá. Ptal jsem se ho, co s tím teda mám jako dělat! Vyndat motor a vyleštit to číslo???
Listopad 19, 200618 r Autor Měl jsem stejný problém, když jsem kupoval starší Oktávku.Na evidenci to prošlo s odřenýma ušima. (asi i Tvůj případ). Poslední 2 čísla tam skoro už nebyly. No a při přihlášení jsem požádal o výmaz čísla motoru. A je to! Teď už číslo motoru nemusí být. Jo to je přeně můj případ. "Poslední čísla špatně čitelné." Takže si mám zajít na úřad kde jsem to auto registroval a říct, že chci vymazat číslo motoru? Dival jsem se do techničáku a tam mám jen AHF, ale žádný čísla, tak jsem z toho trochu vedle. Jaký číslo si mám teda nechat vymazat
Listopad 19, 200618 r Já jsem měl v TP: Motor AEE Výrobní číslo xxxxxxx. To přeškrtli, za to udělali * Do poznámek napsali: dne x x proveden výmaz čísla motoru na žádost vlastníka, zůstává typ AEE. Ty asi už číslo motoru v TP nemáš, takže není co řešit.
Listopad 19, 200618 r Autor Aha, takže až mi příště na technické ten týpek bude říkat jak mám blbě čitelný číslo, tak mu můžu s klidem říct, že v TP mám napsaný jen AHF a další čísla už mu můžou být ukradený?
Listopad 23, 200618 r já to ještě musel řešit jinak, jel jsem do škodováckýho servisu, tam mi ofotili staré nečitelné číslo, vzali to místo ocelovým kartáčem, odrezili, pak přetřeli ten kus litiny stříbřenkou, nafotili znovu - napsali dobrovzdání s fotkama a razítkem o shodě s techničákem a zkásli mě o 500,-Kč a pak hurá znova na technickou a bulda tam na to koukal jak vosa do flašky .... Něco si bručel a v pohodě jsem projel..
Listopad 23, 200618 r Ja vetsinou na STK nemam problem. Jak neco mekta automaticky ho posilam do pr. a jedu nekam jinam
Listopad 23, 200618 r hmm a ted mi jeste nekdo poradte jak nejlepe poresit typ motoru, samozrejme vim, ze to legalne nejde, ale?? hromada lidi meni motor uz za jinej, napr AGR za ALH atd a poreseny to maj i v technicaku, ale jak? podelte se .. treba ja mam AGR motor a kdyz ho budu chtit menit, tak asi tezko budu schanet AGR v super stavu kdyz se prestal delat dejme tomu v roce 2000 .. schanet dedka, kterej najede 5 tisic rocne asi bude porod Upraveno Listopad 23, 200618 r od gdanx
Prosinec 22, 200618 r ked dam vymazat, tak sa vymaze aj typ motora alebo len cislo? Upraveno Prosinec 22, 200618 r od mcsolle
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.