Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

V 30. 1. 2025 na 19:42, denial napsal:

takze 2 snimace 200 a praca 600 ?

Ano, 

V 31. 1. 2025 na 5:41, Jaro92 napsal:

Nazdar, aký motor a z ktorého roku máš auto?

Kodiaq  1,5tsi  , 2019 . 

• 1 měsíc později...

Nazdar všetkým, 2-3 krát sa mi stalo raz aj na diaľnici, že za jazdy zrazu auto stratilo rýchlosť ako keby preradilo na neutrál ale na pristrojovke bolo stále zaradené D. Po vypnuti a znovu naštartovaní vsetko ok. Škoda Kodiaq 2.0 l dsg7

čeká tě výměna mechatroniky

• 3 měsíce později...

Pozdravujem,

Tato krasna zavada postihla aj mna (Superb, 2018, TDI 2.0). Na ceste do Chorvatska, podotykam. Po 200 km sa to objavilo, presiel som s tym dalsich 550 km. Teraz rozmyslam, ci to risknem domov (750km) alebo radsej odtah/odvoz, aby ma to nenechalo pri krajnici. Auto stale radi 2, 4, 6 a R. Co myslite? :D

Muze to vyjit, ale take nemusi, mám vyzkouseno, ze s touto zavadou mechatroniky to zakazik risknul a pri podrazovani to zaradilo 2 rychosti najdnou a bylo po prevodovce. Rozhodnuti je na tobe.

Já bych to neziskoval. Kdyby si měl jistotu že nebudeš nikde poskakovat a pojedeš to celé na 6tku, tak bych se toho asi nebál. Ještě zlých zkusil místní škodovu, jestli by jen přes diagnostiku nesmazali chybu a nezaucili znovu spojku. Ale otázkou je, jestli bude ochota.

• 1 měsíc později...
V 19. 9. 2024 na 21:23, luki1255 napsal:

Ahoj, tak já také přispěji. Výroba auta únor 2020, do provozu červen 2020, na dovolené v Řecku, cca 1750km od domova. Závada, řadi pouze R, 2,3,4,6.. stalo se po cca 4 dnech stani na sluníčku. Nastartování, par vteřin stani na volnoběhu a ejhle. Následoval odtah vozidla přes pojišťovnu zpět do ČR. Závada P072C... Chyba nesla smazat, diagnostika pri nastaveni noveho zauceny prevodovky napsala, ze ukon nelze provést. Z prevodovky se ozvalo par svaknuti. Vyměněna mechatroniky od lidí z internetu od 20 tis až po 37 tis. Fakt jsem nevěděl co vybrat. V autorizovaném servise výměna za 37 tis bez DPH. Bylo rozhodnuto, nájezd 111 tis, pravidelný servis v autorizovaném servise. Jednou přetažen servis. Místo 60 tis, 64 tis. Kulance neuznána.  Teď, měsíc o půl od výměny mechatroniky,  najeto 2,5 tis km a chyba znovu, pri nastartovani a stani par vterin na volnobeh. 

Vypnutí nastartování nepomohlo. Nastarovani po cca 3 hodinách a svítila jen závada na motoru. Auto radilo najednou normálně. Nicméně opět závada P072C.. Chybu jsem smazal a najeto tedy zatím jen cca 100km ale zatím vše v cajku. Jen si říkám, že mechatronikou to jako takovou asi nebude. Musí dojít k něčemu jinemu, co asi ji porouchá. Nesetkal se s tímto někdo? Mám na to 2 roky záruku ale pochybuji, že mi ji vymění...

Ahoj.Ako to dopadlo?Zistila a odstranila sa chyba,co ju spisobovalo?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.