Luboun Vloženo 20. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2022 Tak jsem měl od září 2021 "slíbenou" aktualizaci FW pro zamrzání infotainmentu a e-callu, která měla být ve 2Q/2022. Samozřejmě se nikdo dosud neozval, problémy trvají, teď jsme dali auto do servisu kvůli klima a z jednání jsem měl pocit, že samozřejmě žádná účinná aktualizace neexistuje. Jediné co Škoda zvládla zaktualizovat, je upozornění na jejich stránkách, ze kterého se dá v podstatě vydedukovat, že neexistuje kompatibilní mobil, který by byl schopný dlouhodobě fungovat s jejich "robustním" infotainmentem. Prostě alibistický blábol, díky kterému můžou neuznat jakoukoliv reklamaci. Technik nám řekl, že pokud vše funguje dobře bez mobilu, tak Škoda problém neuzná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 21. Srpen 2022 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2022 A zkoušel si tedy jiný telefon? Puvodne jsem jel samsung A41 vse ok, přešel jsem na jablko 12 a taky ok, dokonce bych řekl i lepší rychlejší spojení a reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 21. Srpen 2022 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2022 @Luboun ted si tak uvědomuji jestli řešíme ve správně sekci, tobě jde o SOS nebo připojení telefonu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luboun Vloženo 21. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2022 Hlavně infotainment (zamrzání) a občas i červeně svítící dioda u SOS. Aktuálně má manželka Samsung S20FE, předtím jiný telefon, ale obtíže podobné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 21. Srpen 2022 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2022 Nefunkční SOS nám již za sebou výměnou baterie a přehrání, zatím ok, radio mam myslím 464 a mam možnost na přehrání 469, ale pokud funguje tak prý je lepším raději ponechat, ze i prehrani je nekdy k horšímu, tak nevím 🙈😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndrewK Vloženo 9. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2023 U Karoqa (2020) taky SOS nouzového volaní omezena a místo zelené kontrolky svítila červená. Zavezl jsem do ofik. servisu, kde mi to během dne opravili v rámci záruky. Jednalo se o vadnou anténu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukino963 Vloženo 26. Února Sdílet Vloženo 26. Února (editace) zdravim, nemá tu niekto Kamiq s panoramou? Menili mi panoramu v ktorej by mala byt vstavana antena pre SOS system ale ziadna tam nebola a kablik teraz ostal nezapojeny. Nikde sa ani neviem dopatrat k OEM cislu tej anteny ci to nieje aj samostatny diel. Editováno: 26. Února, autor: kukino963 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo 26. Února Sdílet Vloženo 26. Února Antény pro panorámu.GPS antena má číslo 8S7035503B.Anténa pro mobilní telefon má číslo 657035510A. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 15. Června Sdílet Vloženo 15. Června Kamiq koupený nový před 1,5 měsícem, včera závada SOS, červená ledka na stropě, na virtuálu vikricnik, špatně ukazující navigace, nefunkční Laura, auto nedostupné v aplikaci, celkově auto bez internetu. Ikony v Amundsenu na druhé záložce většina vyšedlá. Po vypnutí zapalování a znovu zapnutí i po restartu Amundsenu žádná změna. Ale po uspání jednotek a návštěvě auta za cca 30 minut vše funkční. Snad to byla jen sporadická chyba, nikoli náběh na trvalý problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.