Srpen 20, 20223 r Tak jsem měl od září 2021 "slíbenou" aktualizaci FW pro zamrzání infotainmentu a e-callu, která měla být ve 2Q/2022. Samozřejmě se nikdo dosud neozval, problémy trvají, teď jsme dali auto do servisu kvůli klima a z jednání jsem měl pocit, že samozřejmě žádná účinná aktualizace neexistuje. Jediné co Škoda zvládla zaktualizovat, je upozornění na jejich stránkách, ze kterého se dá v podstatě vydedukovat, že neexistuje kompatibilní mobil, který by byl schopný dlouhodobě fungovat s jejich "robustním" infotainmentem. Prostě alibistický blábol, díky kterému můžou neuznat jakoukoliv reklamaci. Technik nám řekl, že pokud vše funguje dobře bez mobilu, tak Škoda problém neuzná...
Srpen 21, 20223 r Autor A zkoušel si tedy jiný telefon? Puvodne jsem jel samsung A41 vse ok, přešel jsem na jablko 12 a taky ok, dokonce bych řekl i lepší rychlejší spojení a reakce.
Srpen 21, 20223 r Autor @Luboun ted si tak uvědomuji jestli řešíme ve správně sekci, tobě jde o SOS nebo připojení telefonu?
Srpen 21, 20223 r Hlavně infotainment (zamrzání) a občas i červeně svítící dioda u SOS. Aktuálně má manželka Samsung S20FE, předtím jiný telefon, ale obtíže podobné.
Srpen 21, 20223 r Autor Nefunkční SOS nám již za sebou výměnou baterie a přehrání, zatím ok, radio mam myslím 464 a mam možnost na přehrání 469, ale pokud funguje tak prý je lepším raději ponechat, ze i prehrani je nekdy k horšímu, tak nevím 🙈😀
Srpen 9, 20232 r U Karoqa (2020) taky SOS nouzového volaní omezena a místo zelené kontrolky svítila červená. Zavezl jsem do ofik. servisu, kde mi to během dne opravili v rámci záruky. Jednalo se o vadnou anténu.
Únor 26, 20241 r zdravim, nemá tu niekto Kamiq s panoramou? Menili mi panoramu v ktorej by mala byt vstavana antena pre SOS system ale ziadna tam nebola a kablik teraz ostal nezapojeny. Nikde sa ani neviem dopatrat k OEM cislu tej anteny ci to nieje aj samostatny diel. Upraveno Únor 26, 20241 r od kukino963
Únor 26, 20241 r Antény pro panorámu.GPS antena má číslo 8S7035503B.Anténa pro mobilní telefon má číslo 657035510A.
Červen 15, 20241 r Kamiq koupený nový před 1,5 měsícem, včera závada SOS, červená ledka na stropě, na virtuálu vikricnik, špatně ukazující navigace, nefunkční Laura, auto nedostupné v aplikaci, celkově auto bez internetu. Ikony v Amundsenu na druhé záložce většina vyšedlá. Po vypnutí zapalování a znovu zapnutí i po restartu Amundsenu žádná změna. Ale po uspání jednotek a návštěvě auta za cca 30 minut vše funkční. Snad to byla jen sporadická chyba, nikoli náběh na trvalý problém.
Duben 4Dub 4 Dobry den mam stejny proble s tim ze mi sviti kotrolka a nejde rádio po pěti minutové pauze od zapnuti a vypnuti motoru je vše ok na kolik by me vyšla oprava u skdoa kamiq 2019 která už nemá záruku u škodovky.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.