Přejít na obsah

elektrická leštička


luckyluck

Doporučené příspěvky

fakt jsem hledal, takže jestli to tu někde je, tak omluva.

Má smysl kupovat elektrickou leštičku na auto. Přemýšlím, že bych jí zakoupil, ale nemám vůbec žádnou zkušenost s tímhle stroječkem. Potřebuju to jak na ulehčení údržby laku ( a mých rukou ), a jednak bych "chtěl" odstanit drobné škrábance od kamínků, atd..

Máte někdo - něco doma. Podle čeho kupovat, abych si to auto (lak) ještě "více" nezrasoval

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kamarád si tím 2 roky leští štříbrnou Octu a zatím nenadává.

Asi bude záležet, co si koupíš za typ, protože nějaká slabší se může dusit a přitlačením ji zastavíš úplně. Chce to zkusit.

Mluvím pouze o rotační.

Jinak si myslím, že to dvakrát až třikrát do roka přežiju ručně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to luckyluck:

tak ja ji mam doma uz tak ze 2 roky ale koupil jsem slabou takze se to fakt hodne dusi kdyz pritlacis ale na takovy to jemny lesteni to staci...jinak ji mam v krabici a lezi v garazi...vubec to nepouzivam...mozna by bylo lepsi misto lesticky investovat do kvalitnich lesticich pripravku B)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zdravim vsetkych , jedna vec je lesticka a druha cim to lestis , to znamena aku pastu na lestenie pouzivas , myslim pastu vhodnu na lestenie pre elek. lesticku , lepsia je urcite kruhova ako pasova ale hlavne zalezi na tom aky tam je kvalitny filc a hlavne pasta!!

od tej zavisi vela , ale ako bolo spomenute kvalitna lestenka ktoru nanesies hadrou a vylestis je super , ja bych to nedoporucoval ,

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čo som počul, tak zatiaľ nikto neodporúčal použiť elektrickú leštičku na lak. Otázka je však, či to platí na kruhovú aj pásovú. Nejaký odborník na lak by sa mohol vyjadriť :rolleyes:

Nie som odbornik, ale nechaval som si prelestit elektrickou lestickou u znameho celu prednu kapotu este ked som mal nove auto. V salone kde som ho kupoval asi niekto odstranoval vtaci trus kefou na topanky ... Kapota po vylesteni vyzerala ako nova, ziadne znamky po skrabancoch, alebo mapach. Podla mna sa to s rucnym lestenim neda porovnat. Samozrejme sa jednalo o profi lesticku a kvalitne pasty od 3M. Planujem si s tym nechat prebehnut cele auto po tejto zime. Drobnych skrabancov na aute uz mam more. Ale chcel by som upozornit, ze aj ked sa jedna o elektricku lesticku, nie je to take jednoduche. Trva to dost dlho koli tomu, ze ta pasta je naozaj velmi jemna. Vysledok je ale fakt vynikajuci. Treba dat pozor na to, aby sa lestene miesto moc neprehrievalo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...