liborch Vloženo 12. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2021 (editace) Ahoj lidi, ráno jsem nenastartoval, startér běžel naprázdno, zuby zřejmě nezaskočili Roomster má málo najeto, cca 70tis. km Startér je tam VALEO ještě originál, číslo dílu: 02T911024N, rozebral jsem a co jsem viděl na první pohled tak rotor je dvou místech vybroušený plus nějaký únik maziva Jak se to může stát? Je to příčina závady? PS: ve svěráku jsem na zkoušku zapojil na baterku a normálně běží a vysouvá pastorek Editováno: 12. Prosinec 2021, autor: liborch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 12. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2021 je to šmejd , tiezo Valeá som menil pár krát aj do 10000km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborch Vloženo 12. Prosinec 2021 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2021 před 3 hodinami, suri. napsal: je to šmejd , tiezo Valeá som menil pár krát aj do 10000km a je to vybroušení na rotoru závadou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.