Publikováno Prosinec 17, 20213 r Jen muj osobní postřeh , ostatní si ho nenechte vnutit poslední dobou tady na foru zaznamenávám dotazy od FERDŮ co se přihlásej , vznesou JEDNIM příspěvkem dotaz at už rozumnej nebo debi...nechytrej a čekaj na spasení světa Když se jim dostane odpovědi-í tak už ani nemaj tu slušnost vyjádřit výsledek rad-y ... chápu že je těžky to vyfiltrovat kdo je slušnej a kdo vykuk , ale asi už nemam sílu ani chuť někomu s prvním dotazem po registraci před ,,pěti´´ minutama poradit ...... JE TO FAKT JEN ZA MĚ
Prosinec 17, 20213 r Jo, a někteří se tady na foru po zadání dotazu už ani neukáží, takže ani případnou odpověď si nepřečtou...
Prosinec 17, 20213 r Zdravím vespolek. Jsem na tomto fóru také nováček, ale na jiných fórech jsem již nějakou dobu a všude je to stejné. V dnešní uspěchané době se lidem nechce číst, tak se hned ptají a někdy nemají trpělivost ani počkat na tu odpověď. A když jim doporučíte nastudovat téma a dáte jim odkaz, tak vás pošlou do .... ,že přece nebudou hodinu něco pročítat. Tož asi tak nějak to dnes chodí :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.