Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Jen muj osobní postřeh , ostatní si ho nenechte vnutit
poslední dobou tady na foru zaznamenávám dotazy od FERDŮ co se přihlásej , vznesou JEDNIM příspěvkem dotaz at už rozumnej nebo debi...nechytrej a čekaj na spasení světa 
Když se jim dostane odpovědi-í tak už ani nemaj tu slušnost vyjádřit výsledek rad-y ... chápu že je těžky to vyfiltrovat kdo je slušnej a kdo vykuk , ale asi už nemam sílu ani chuť někomu s prvním dotazem po registraci před ,,pěti´´ minutama poradit ...... 

JE TO FAKT JEN ZA MĚ 

Vloženo

Zdravím vespolek. Jsem na tomto fóru také nováček, ale na jiných fórech jsem již nějakou dobu a všude je to stejné.  V dnešní uspěchané době se lidem nechce číst, tak se hned ptají a někdy nemají trpělivost ani počkat na tu odpověď. A když jim doporučíte nastudovat téma a dáte jim odkaz, tak vás pošlou do .... ,že přece nebudou hodinu něco pročítat. Tož asi tak nějak to dnes chodí :-)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...