chosebrno Vloženo 22. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2021 (editace) Ahoj všem, včera jsem koupil ženě O3 před FL 12/2016 (výbava Style) ,bohužel rádio bylo jen Swing a řešíme změnu za něco s BT. Volant je multifunkční a řekl bych, že ve stropě už bude mikrofon. Jde mi výměnu kus za kus, bez tahání kabelů, výměny kastlíku apod. jak jsem vyčetl. Co jsem po pročtení našel, tak že Swing (z verzí po FL) už by měl být v pohodě a neměl by být ani problém se zadními senzory. Může mi to prosím někdo potvrdit, případně i provést výměnu/kódování. Díky Editováno: 26. Prosinec 2021, autor: chosebrno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 23. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2021 Výměna rádia není problém, bude třeba pak nějaké to kódování a online kvůli CP. Mic je třeba dotáhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chosebrno Vloženo 26. Prosinec 2021 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2021 @h2o Díky. A nějaká konkrétní nabídka by nebyla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 27. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2021 Napiš SZ a pošlu nabídku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.