gismo Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 (editace) Tady davam moje. Auto je rv 97, svetla jsou po faceliftu a nemuzu si stezovat. Ale nej bych chtel lampy z novy octavky, kde sviti celej ten oblouk, vypada to mnohem lepe. Ale asi to skonci na nejakejch s chromovym podkladem (design auta musi ladit) Kua, skoda, ze uz tam nemam to logo (toho co to slohnul, bych zmlatil az do krve) - zel tam bude original Editováno: 28. Listopad 2006, autor: gismo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Midas_Tkoz Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Tady davam moje. Auto je rv 97, svetla jsou po faceliftu a nemuzu si stezovat. Ale nej bych chtel lampy z novy octavky, kde sviti celej ten oblouk, vypada to mnohem lepe. Ale asi to skonci na nejakejch s chromovym podkladem (design auta musi ladit) Kua, skoda, ze uz tam nemam to logo (toho co to slohnul, bych zmlatil az do krve) - zel tam bude original mám doma dva ty znaky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gismo Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Tady davam moje. Auto je rv 97, svetla jsou po faceliftu a nemuzu si stezovat. Ale nej bych chtel lampy z novy octavky, kde sviti celej ten oblouk, vypada to mnohem lepe. Ale asi to skonci na nejakejch s chromovym podkladem (design auta musi ladit) Kua, skoda, ze uz tam nemam to logo (toho co to slohnul, bych zmlatil az do krve) - zel tam bude original mám doma dva ty znaky original, nebo ty z milotecu (stribrna vlajecka). Ja budu mit gratis primo original sice z O2, ale tma je detail jen v tech nozickach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubSkopal Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 já mám zadní světla IN PRO black maximální spokojenost mám je už cca rok na autě + zima a nejdou vydět žádny škrábance ani že by se do nich dostával prach 100% doporučuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BartasS Vloženo 17. Duben 2010 Sdílet Vloženo 17. Duben 2010 Pěkný to máte. Nevím kam napsat tak to zkusím tady. Hledal jsem nějaky pěkný zadní lampy a narazil jsem na tohle: zadni lampy máte to někdo na autě?? Hodně by mě zajmalo jak to vypadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 17. Duben 2010 Sdílet Vloženo 17. Duben 2010 Měl jsem je a jsou to lampy na nic, protože zežloutnou. Jedině origo škoda bílé nezežloutnou, ale stojí dost peněz. Mimochodem totá cena těch taiwanů taky není dobrá, dají se koupit za 2590. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 17. Duben 2010 Sdílet Vloženo 17. Duben 2010 originál je originál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BartasS Vloženo 19. Duben 2010 Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 Aha no stejně dík. Já původně hledal něco takovýho Golf ma kamoš na golfu. Nědělají se nějake takové tmavý i na Octu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 19. Duben 2010 Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 Bohužel ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubSkopal Vloženo 19. Duben 2010 Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 ale když prej ty bíly od těch Taiwanů zastříkáš jemně do černa speciální barvou na zatmavování světel tak prej nezežloutnou to jsme slyšel od někoho ale nevím nevím zatím jsem je viděl málokrát ale pokaždy byly zežloutly jak prase:) takže ty bych moc nedoporučoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 19. Duben 2010 Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 Měl jsem je stříklý brutálně a stejně to bylo vidět, jsou to totální mrdky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kissat Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 mám je na autě a můžu vřele nedoporučit .. sice vypadají absolutně nejlíp, ale jedině v originálu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petmen Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 mám je na autě a můžu vřele nedoporučit .. sice vypadají absolutně nejlíp, ale jedině v originálu a kde se daji sehnat ty original. a nedaval nekdo zadni svetla s pasata?? pry take pasuji. s takovym tim snehulakem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubSkopal Vloženo 3. Červen 2010 Sdílet Vloženo 3. Červen 2010 (editace) teď jsem je dodělat jsou tam 3 vrstvy zatmavovací barvy na světla, vypadaj skvěle ještě jsou pak zalakovany, dejme temu nemusíš kupovat new světla, stačí ti jenom cca 300,- :palec2: :palec2: ještě jsou uprostřed nalepeny krepovky. Editováno: 3. Červen 2010, autor: JakubSkopal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petmen Vloženo 3. Červen 2010 Sdílet Vloženo 3. Červen 2010 teď jsem je dodělat jsou tam 3 vrstvy zatmavovací barvy na světla, vypadaj skvěle ještě jsou pak zalakovany, dejme temu nemusíš kupovat new světla, stačí ti jenom cca 300,- :palec2: :palec2: ještě jsou uprostřed nalepeny krepovky. nic proti ale to vypada divne . radeji nechat original Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crros Vloženo 3. Červen 2010 Sdílet Vloženo 3. Červen 2010 Musíš hodit fotku jak to vypadá na autě, páč na něm to vypadá dycky jinak, taky dost záleží jakou to auto má barvu, aby to dokonale buť ladilo nebo kontrovalo, já mám rád kontrast, tak tam mám od JOMu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubSkopal Vloženo 3. Červen 2010 Sdílet Vloženo 3. Červen 2010 no je to na stříbrnou octu, právě že to tam bude celkem pěkny už jsou v úpravě i přední světla a to bude teprve pecka. Jasny no na autě je všechno úplně jinačí než když to je doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BartasS Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 Týýjo zatmavené vypadají fakt dobře. Ještě počkám jak budou vypadat na autě, a kdyžtak se do toho taky pustím. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petmen Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 (editace) Týýjo zatmavené vypadají fakt dobře. Ještě počkám jak budou vypadat na autě, a kdyžtak se do toho taky pustím. :-) sakra proc nedelaji nejake led svetla jako na G4 Editováno: 8. Červen 2010, autor: Petmen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crros Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 Poněvač netuší jak velký zájem by o ně určitě byl! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petmen Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 Poněvač netuší jak velký zájem by o ně určitě byl! kuwa VELKEJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubSkopal Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 (editace) tak tady máte ty světla jak vypadaj na autě jako za dobrou cenu máš celkem pěkny světla aspoň je nemá většina:) a co je na tom nej to že jsou tam 3 vrstvy a perfektně přes to svítí večer aj přes den světlo:) Editováno: 22. Červen 2010, autor: JakubSkopal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.