misa.jazz Vloženo 17. leden 2022 Sdílet Vloženo 17. leden 2022 Ahoj, byl jsem s autem (2018, najeto cca 40 tis, u mě cca půl roku) na pravidelným servise a důraz jsem dal na kontrolu brzd. Proč? protože při brždění a zejména po vyjetí po stání (jen přes noc) je to jako by byly destičky totálně vyjeté (jako kov na kov). Po nějaké době se to sice trochu uklidní, ale i tak slyším ten "škrábavý" zvuk, i když méně. Po servise mi řekli, že technik nic špatnýho nenašel a desky a kotouče jsou v pohodě do minimálně další kontroly...chápu, že při delším stání se to stává, než se to "ojede", ale u několik předchozích vozidel to nebylo rozhodně takhle extrémní a už vůbec ne pořád...nejspíš to nechám projet ještě v jiném servisu, nicméně si říkám...autorizovaný, razítko a potvrzení o kontrole brzd, tak snad... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 17. leden 2022 Sdílet Vloženo 17. leden 2022 Zbytočná námaha, brzdy na O3 (a nielen tu) sú kvalitatívne sračka (vyjadrenie autorizovaného predajcu) a ani to nevyreklamuješ - leda vymeniť za svoje (ja som tak menil po 30 000km - jó bratu za 700€)... Ohľadom toho je tu niekoľko tém, skús si to prejsť, ale obávam sa že nič pozitívne sa nedozvieš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vápno Vloženo 17. leden 2022 Sdílet Vloženo 17. leden 2022 Nic divného, hlavně když se solí. Je to úplně normální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_TDi Vloženo 17. leden 2022 Sdílet Vloženo 17. leden 2022 Dělalo Ti to i v letním období za sucha, nebo jen nyní v zimě? Já jsem před cca 2 lety reklamoval hlučné zadní brzdy na mém S3 (i když pohledově byly brzdy pěkné a čisté). Opravdu byla kvalita hlavně zadních brzd mizerná přímo z fabriky. S reklamací jsem uspěl až v druhém autorizovaném servise Škoda, kde mi dali celé zadní inovované brzdy (kotouče a desky). Od té doby mám klid. Když auto zmokne, nebo je ve vlhku tak první 1-2 zabrždění to je hlučnější, ale pak je klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misa.jazz Vloženo 19. leden 2022 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2022 No jedna věc je období, je asi pravda, že je to v zimě hlučnější. Druhá věc je, že do konce roku mám po servisní prohlídce prodlouženou záruku, o kterou bych pravděpodobně výměnou brzd přišel.(?) Ale protože to bude pět let od výroby, tak to asi stejně končí a navíc už pro ten pocit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 19. leden 2022 Sdílet Vloženo 19. leden 2022 Pokiaľ si dobre pamätám, brzdy sa dali reklamovať do 6 mesiacov / 10 000km od dátumu predaja... Takže pravdepodobne smolík... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 20. leden 2022 Sdílet Vloženo 20. leden 2022 Mám auto 6 let, najeto 120 tkm a brzdy původní, něco máš špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misa.jazz Vloženo 26. leden 2022 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2022 smolíka s reklamací asi mám, no...něco je špatně...to abych to odvezl do jinýho servisu, jenže když ti autorizák řekne že je všechno v pořádku...no a pokud vyměním brzdy mimo servis, tak asi o záruku (která je ještě rok) přijdu...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 26. leden 2022 Sdílet Vloženo 26. leden 2022 Môžeš prísť o záruku leda na brzdy /to čo si vymenil mimo nich/, nie na celé auto, pokiaľ viem... Tie brzdy sú proste sračky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.