Říjen 19, 200915 r Zdravim Koupil jsem novou octávku Tour 1,9tdi combi a nák jsem zapoměl na dálkovej centrál:-) Mam tam centrál,přední okna, palubní počítač včetně dojezdu, manuální klimu. Pokud jsem dobře pročet fórum abych měl centrál na dálku potřebuju jinou konforní jednotku? Nejspíš 3 generace? Potřeboval bych poradit jaký číslo jednotky mam shánět? Mam doma tyhle klíče a zajímalo by mě jestli mi k něčemu jsou nebo jestli mam shánět i klíče k tý jednotce. 730-955-00 433mhz 5FA 007 680 (dvoutlačikovej) SFA 009259-10 (vystřelovák z fabie) 434mhz předem díky za odpověď
Říjen 19, 200915 r Autor neexistuje to přehrát!!!!!Má jen dvě okna vepředu,vzadu manuál,tedy předek jde po Canu a zadek ne,to B neumí.Umím upgradovat A aby uměla dálku
Říjen 19, 200915 r Se taky připojím k tomuto s dotazem, takže u Touru (trumfu) stačí přehrát software a bude umět dálku, ona ta komfortka má v sobě všechny potřebné vf obvody???
Říjen 19, 200915 r Díky za poznatky, můžete mi někoho doporučit kdo by mi to naprogramoval? Severní čechy, nebo Praha ???
Prosinec 20, 200915 r Dovolim si pridat dalsi poznatek kolem vymeny komfortky. Je to pomerne zasadni problem Od doby vymeny z 2 gen (mr99) jsem mel dost casto problemy s baterkou( za tyden vybita) Teprve ted jsem zjistil nasledujici zahadu. Odpojim aku. pripojim, spotreba 20mA. parada ! Zapnu zapalovani. zamcu auto spotreba 300mA !!!! Dokonce pri zamcenym aute sli stahovat okna zevnitr spinacem. Tak jsem nad tim stravil nekolik dni a konecne se mi to podarilo najit. V mr99 je ozasena pojistka S6 (jde z 15 napajeni) v Else je napajeni komfortky 3 gen. pres tuto pojistku pouze pro motor AEE. Jakmile jsem tuto pojistku vyndal tak uz pri zamcenym aute nejdou stahovat okna zevnitr a po zamceni spotreba klesne na 20mA. Takze vsichni , kteri jste predelavali na komfort 3 gen, pozor pokud mate ozasezou pojistku S6, je treba ji vyndat !!!! kazdopadne doporucuji vsem pripojit ampermetr na baterku, zapnout zapalovani na 20 sekund, vypnout , zamcit auto a zkotrolovat spotrebu za cca 20 sekund. pokud je vyssi nez 100mA, mate tento problem !!!! Snad to nekomu pomuze.
Prosinec 25, 200915 r nazdar, mam octaviu tour rv. 2005, 2x el. okna, central bez dialkoveho, mam komfortku 1C0 959 799A a chcem sa spytat ze ci tato podporuje dialkove ovladanie, alebo nie? ak nie, tak tam staci prehrat soft a islo by to? ak hej, tak je niekto zo zapadneho slovenska, kto by to vedel spravit, alebo viete o nejakej firme? diky za odpoved
Březen 24, 201015 r Ahoj, budu předělávat také na 3 gen rovnou. Mám O1 12/2000 facelift bohužel bez jedinýho okna v elektrice Kvůli tomu se také do přestavby pustím. Kluci, mám sehnaný za 800 stahovačky i s motorky a mozkem D /ks potom za 100/ks kabeláž dveří a za 500 799B. Jsou to dorý ceny? co potřebuju ještě, aby mě vše fungovalo? Počítám s klíči a zámky, jiný tapece a tlačítka plus joystick. Bude potřeba ještě něco jinýho? Uff, to bude práce jak sviňa..:/ a ještě taková hádanka, jaký číslo a označení by mohla mít moje komfort, když pův. vybavení bylo ambiente a mám origo alarm? Upraveno Březen 24, 201015 r od brc.majkl
Duben 4, 201015 r To dolezelk, velmi pekne ti dakujem, odisla mi dioda na podsvieteni tak som, pri tej prilezitosti po dlhom case pozrel forum a nasiel som tvoj prispevok. Mal som presne ten problem, len s tym, ze pri vypnuti zapalovania mi vzdy automaticky odomkol central a tiez nonstop mierne svietili diody v podsvieteni vypinacov. Myslel som si ze bude chyba v komfortke a chcel som sa do toho pustit v lete ale ta poistka problem vyriesila, Zatial to ide paradne, este odskusam dlhodobe. Dakujem ti velmi som rad ze mam s tym pokoj. - aktualizacia, nejde mi ale zatvaranie okien cez DO. Pred tym to fungovalo nahodne, raz islo raz neslo, ale nejako mi to nevadi. Upraveno Duben 4, 201015 r od sysell
Duben 4, 201015 r to jestli ti odemkne nebo neodemkne centrál při vytažení klíčku se dá nastavit ale v komfortce
Duben 4, 201015 r mihalusek, ono to robilo vzdy aj ked bolo odomnknute, ked som rychlo zapol a vypol zapalovanie tak to neodomklo, ked som nechal zapnute zapalovanie par sekund vzdy central odomkol. (Par krat sa mi stalo, ze neodomkol ale to tak raz z 50x). Svietili pri tom aj mierne stale vypinace el. okien, neviem ci aj ine videl som len tie mimo dveri vodica, kde su smd. Teraz som to pozeral po tme a ked odomknem zase slabucko zasvietia ale hned aj zhasnu, taksito ked otvorim dvere na kratko zasvietia a zhasnu. Este zajtra zmeram kolko to zere pri zamknutom aute ale bude to hadam ok.
Duben 5, 201015 r cize ak mam Komfortku 799A a mam O1 Tour rv.2007,el predne okna, chcel by som dorobit zadne el okna co presne potrebujem ,stahovacky do zad, dvery by som mal z O1 rv 2000 slo by to? alebo musim dat prehrat eprom Cosbymu na 799B?? 799AH by som taktiez mal k dispozicii Upraveno Duben 5, 201015 r od pikkii
Duben 5, 201015 r Potrebujes zadni jedntoky z auta, ktery melo 3. generaci komfortky, tedy komfortku 799B coz mely auta cca od druhe poloviny r2001, ale je to dost individualni. Jednotky poznas tak, ze konci pismenem D (jako ty tvoje). No a pak potrebujes komfortku 799B pripadne nejakou, ktera ma soft z 799B. Upraveno Duben 5, 201015 r od tomina
Duben 5, 201015 r zadní jednotky a komfortka AH je to v 2007 na nic sežeň dveřní jednotky z 2002 a novější a bude to OK
Duben 7, 201015 r Zdravím mohl bych se zeptat jaká je toto generace komfortní jednotky ?1C0 959 799 B
Duben 8, 201015 r a jdena této : Řídící jednotka: 1C0 959 799 B aktivovat otvírání oken přez dálku ?mám 3 tlač ovladače a kufr plně funguje .,a po případě umí to někdo nebo poradíte jak a přez jakej soft ?
Duben 8, 201015 r jde to.. upravou eeprom v komfortce.. není problém udělat... nebo motordiag komfort manager..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.