mdobi Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Zdravim Koupil jsem novou octávku Tour 1,9tdi combi a nák jsem zapoměl na dálkovej centrál:-) Mam tam centrál,přední okna, palubní počítač včetně dojezdu, manuální klimu. Pokud jsem dobře pročet fórum abych měl centrál na dálku potřebuju jinou konforní jednotku? Nejspíš 3 generace? Potřeboval bych poradit jaký číslo jednotky mam shánět? Mam doma tyhle klíče a zajímalo by mě jestli mi k něčemu jsou nebo jestli mam shánět i klíče k tý jednotce. 730-955-00 433mhz 5FA 007 680 (dvoutlačikovej) SFA 009259-10 (vystřelovák z fabie) 434mhz předem díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 vystřelovák z Fabie ti půjde, stačila by ti komfortka 799A... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 799A tam určitě má,jen nepodporuje dálku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 jo máš pravdu, tak mu to přehrej na B a má pokoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 neexistuje to přehrát!!!!!Má jen dvě okna vepředu,vzadu manuál,tedy předek jde po Canu a zadek ne,to B neumí.Umím upgradovat A aby uměla dálku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 to jsem myslel, blbě jsem to napsal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Se taky připojím k tomuto s dotazem, takže u Touru (trumfu) stačí přehrát software a bude umět dálku, ona ta komfortka má v sobě všechny potřebné vf obvody??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mdobi Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Díky za poznatky, můžete mi někoho doporučit kdo by mi to naprogramoval? Severní čechy, nebo Praha ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Odporucit mozem Cosby-ho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 Dovolim si pridat dalsi poznatek kolem vymeny komfortky. Je to pomerne zasadni problem Od doby vymeny z 2 gen (mr99) jsem mel dost casto problemy s baterkou( za tyden vybita) Teprve ted jsem zjistil nasledujici zahadu. Odpojim aku. pripojim, spotreba 20mA. parada ! Zapnu zapalovani. zamcu auto spotreba 300mA !!!! Dokonce pri zamcenym aute sli stahovat okna zevnitr spinacem. Tak jsem nad tim stravil nekolik dni a konecne se mi to podarilo najit. V mr99 je ozasena pojistka S6 (jde z 15 napajeni) v Else je napajeni komfortky 3 gen. pres tuto pojistku pouze pro motor AEE. Jakmile jsem tuto pojistku vyndal tak uz pri zamcenym aute nejdou stahovat okna zevnitr a po zamceni spotreba klesne na 20mA. Takze vsichni , kteri jste predelavali na komfort 3 gen, pozor pokud mate ozasezou pojistku S6, je treba ji vyndat !!!! kazdopadne doporucuji vsem pripojit ampermetr na baterku, zapnout zapalovani na 20 sekund, vypnout , zamcit auto a zkotrolovat spotrebu za cca 20 sekund. pokud je vyssi nez 100mA, mate tento problem !!!! Snad to nekomu pomuze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiiilio Vloženo 25. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 nazdar, mam octaviu tour rv. 2005, 2x el. okna, central bez dialkoveho, mam komfortku 1C0 959 799A a chcem sa spytat ze ci tato podporuje dialkove ovladanie, alebo nie? ak nie, tak tam staci prehrat soft a islo by to? ak hej, tak je niekto zo zapadneho slovenska, kto by to vedel spravit, alebo viete o nejakej firme? diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 (editace) Ahoj, budu předělávat také na 3 gen rovnou. Mám O1 12/2000 facelift bohužel bez jedinýho okna v elektrice Kvůli tomu se také do přestavby pustím. Kluci, mám sehnaný za 800 stahovačky i s motorky a mozkem D /ks potom za 100/ks kabeláž dveří a za 500 799B. Jsou to dorý ceny? co potřebuju ještě, aby mě vše fungovalo? Počítám s klíči a zámky, jiný tapece a tlačítka plus joystick. Bude potřeba ještě něco jinýho? Uff, to bude práce jak sviňa..:/ a ještě taková hádanka, jaký číslo a označení by mohla mít moje komfort, když pův. vybavení bylo ambiente a mám origo alarm? Editováno: 24. Březen 2010, autor: brc.majkl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysell Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 (editace) To dolezelk, velmi pekne ti dakujem, odisla mi dioda na podsvieteni tak som, pri tej prilezitosti po dlhom case pozrel forum a nasiel som tvoj prispevok. Mal som presne ten problem, len s tym, ze pri vypnuti zapalovania mi vzdy automaticky odomkol central a tiez nonstop mierne svietili diody v podsvieteni vypinacov. Myslel som si ze bude chyba v komfortke a chcel som sa do toho pustit v lete ale ta poistka problem vyriesila, Zatial to ide paradne, este odskusam dlhodobe. Dakujem ti velmi som rad ze mam s tym pokoj. - aktualizacia, nejde mi ale zatvaranie okien cez DO. Pred tym to fungovalo nahodne, raz islo raz neslo, ale nejako mi to nevadi. Editováno: 4. Duben 2010, autor: sysell Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 to jestli ti odemkne nebo neodemkne centrál při vytažení klíčku se dá nastavit ale v komfortce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 pokud je spínané plus na pinu 5 tak nastavení komfortky nepomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysell Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 mihalusek, ono to robilo vzdy aj ked bolo odomnknute, ked som rychlo zapol a vypol zapalovanie tak to neodomklo, ked som nechal zapnute zapalovanie par sekund vzdy central odomkol. (Par krat sa mi stalo, ze neodomkol ale to tak raz z 50x). Svietili pri tom aj mierne stale vypinace el. okien, neviem ci aj ine videl som len tie mimo dveri vodica, kde su smd. Teraz som to pozeral po tme a ked odomknem zase slabucko zasvietia ale hned aj zhasnu, taksito ked otvorim dvere na kratko zasvietia a zhasnu. Este zajtra zmeram kolko to zere pri zamknutom aute ale bude to hadam ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikkii Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 (editace) cize ak mam Komfortku 799A a mam O1 Tour rv.2007,el predne okna, chcel by som dorobit zadne el okna co presne potrebujem ,stahovacky do zad, dvery by som mal z O1 rv 2000 slo by to? alebo musim dat prehrat eprom Cosbymu na 799B?? 799AH by som taktiez mal k dispozicii Editováno: 5. Duben 2010, autor: pikkii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 (editace) Potrebujes zadni jedntoky z auta, ktery melo 3. generaci komfortky, tedy komfortku 799B coz mely auta cca od druhe poloviny r2001, ale je to dost individualni. Jednotky poznas tak, ze konci pismenem D (jako ty tvoje). No a pak potrebujes komfortku 799B pripadne nejakou, ktera ma soft z 799B. Editováno: 5. Duben 2010, autor: tomina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 zadní jednotky a komfortka AH je to v 2007 na nic sežeň dveřní jednotky z 2002 a novější a bude to OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 jo,mozky z 2002 a výš a komfortku 799B nebo upravit 799A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSsoft Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 Zdravím mohl bych se zeptat jaká je toto generace komfortní jednotky ?1C0 959 799 B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 máš to v názvu tématu!!! Komfort III - 799B!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSsoft Vloženo 8. Duben 2010 Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 a jdena této : Řídící jednotka: 1C0 959 799 B aktivovat otvírání oken přez dálku ?mám 3 tlač ovladače a kufr plně funguje .,a po případě umí to někdo nebo poradíte jak a přez jakej soft ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 8. Duben 2010 Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 jde to.. upravou eeprom v komfortce.. není problém udělat... nebo motordiag komfort manager.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.