Johny. Vloženo 21. leden 2022 Sdílet Vloženo 21. leden 2022 Zdravím, jak je to s doděláním předních parkovacích senzorů a zadní parkovací kamery? Lze to ofiko? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 21. leden 2022 Sdílet Vloženo 21. leden 2022 Na to je este asi skoro. Ale minimalne co sa tyka kamery, vela zavisi od typu a oznacenia radia. Skus cez nastavenia - info o systeme a tam by malo byt cislo dielu. Nie vsetky maju video cip, ako sme sa presvecili pri F3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 6. Květen 2022 Sdílet Vloženo 6. Květen 2022 V 21. 1. 2022 na 1:30, Johny. napsal: Zdravím, jak je to s doděláním předních parkovacích senzorů a zadní parkovací kamery? Lze to ofiko? Díky Ofiko dodělat parkovací zadní kameru jde, prodává se normálně jako příslušenství na jejich eshopu viz odkaz..u F4 už to není jako u F3, kde kameru podporovaly jen některé. MIB3 infotaimenty zobrazují všechny kameru, viz popis v tom odkaze..mám to potvrzené emailem i ze škodovky, kdy jsem se na to dotazoval. Ovšem zatím je otázkou, jak by to bylo s nějakou neorigo kamerou, nebot k aktivaci té origo kamery se používá nějaký kod o kterém se píše i v tom popisu v odkaze..takže jak by to bylo s nějakou neorigo kamerou je zatím asi ve hvězdách, dokud do někdo nezkusí..:-) https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/zadni-parkovaci-kamera-fabia-iv/p/6VE054634 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 25. Červen 2022 Sdílet Vloženo 25. Červen 2022 V 21. 1. 2022 na 1:30, Johny. napsal: Zdravím, jak je to s doděláním předních parkovacích senzorů a zadní parkovací kamery? Lze to ofiko? Díky Ahoj, už jsi si nechal namontovat a nebo snad namontovál sám tu zadní parkovací kameru ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny. Vloženo 26. Červen 2022 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2022 Nakonec jsem objednal nové auto s kamerou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filas2022 Vloženo 5. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2022 (editace) Zadní neoriginální kameru jsem montoval tento týden a není to žádný problém. Použil jsem tuhle kameru https://www.zbozi.cz/vyrobek/stualarm-c-vw06a/ která pasovala přesně včetně konektoru pro osvětlení. pak stačí protáhnout kabel k rádiu a připojit 2 piny do konektoru. napájení kamery lze vzít vzadu přímo od motorku stěračů. Nakódovat pak rádio třeba pomocí Obdeleven, jako jsem to dělal já: V jednotce 5F Multimedia jít do Adaptace, function configuration rvc a povolit active_no_legal_screen. Editováno: 5. Srpen 2022, autor: Filas2022 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 5. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2022 (editace) @Filas2022 krásná práce, a kufr jde přes tohle stále otevírat ? a ty piny do rádia, to jsou tyhle dva viž šipka na obrázku ? Editováno: 5. Srpen 2022, autor: ski1961 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libac Vloženo 5. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2022 🤮 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filas2022 Vloženo 5. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2022 před 24 minutami, ski1961 napsal: @Filas2022 krásná práce, a kufr jde přes tohle stále otevírat ? a ty piny do rádia, to jsou tyhle dva viž šipka na obrázku ? Jojo, kufr funguje normálně, piny se dají koupit třeba zde: https://www.elancar.cz/most-pin-do-konektoru-25-055-4-minimost-samice-10-ks-stm-41055-2-1109848.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filas2022 Vloženo 5. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2022 Jinak jsem se inspiroval podle tohoto videa: https://www.youtube.com/watch?v=1YORY5n7N8A&t=83s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny. Vloženo 16. Říjen 2022 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2022 To chces takhle prijit o zaruku u novyho auta kvuli kamere 😃 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
White Shark Vloženo 25. Březen 2023 Sdílet Vloženo 25. Březen 2023 Zdravím, mám dodělanou zadní parkovací kameru v origo servise. Cena 12 tis. Jen se mě moc nepozdává kvalita obrazu. Nikde jsem nenašel třeba rozlišení té kamery nebo tak. Má ji někdo taky dodělanou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 25. Březen 2023 Sdílet Vloženo 25. Březen 2023 Vyhozené peníze, protože kvalita obrazu není kvalitní a nic s tím neuděláš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta.MM Vloženo 25. Březen 2023 Sdílet Vloženo 25. Březen 2023 V 17. 10. 2022 na 1:28, Johny. napsal: To chces takhle prijit o zaruku u novyho auta kvuli kamere 😃 Jedině originál v AS. Pak nebude problém se zárukou ani s kvalitou obrazu a všeho. Ovšem bude to stát pár zlatých. Nicméně budeš spokojen. Já ji mám ve Scale a jsem s tím maximálně spokojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 26. Březen 2023 Sdílet Vloženo 26. Březen 2023 @Vojta.MM no ale on přece píše, že ji má montovanou v AS, tedy origo kamera, čínu mu tam určitě za 12 tis. nedali a jak píše není spokojen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
White Shark Vloženo 26. Březen 2023 Sdílet Vloženo 26. Březen 2023 Musím někde porovnat, na jednu stranu jsem rád že tam je, ale ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.