koudy Vloženo 2. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2018 mozna to sem nepatri,ale kdyz zavirate el. zadni pate dvere vrzou vam taky ty pisty nebo to mate uplne potichu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 2. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2018 Potichu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 2. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2018 Potichu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 2. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2018 Reklamuj to co nejdřív, pokud máš auto v záruce. Mění se obě a stojí to raketu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 3. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2018 můžeš udělat nahrávku? mě u jednoho trochu vržou a u druhého ne a nevím, kde je hranice :-) resp. kdybych měl jenom to vrzající, asi bych si toho ani nevšiml, není to nějak intenzivní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka_S Vloženo 3. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2018 Vržou a hodně. Budu muset reklamovat. Při prvním pokusu se servis tvářil, že je to normální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 3. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2018 Nesmí vrzat. U starého Superba2 ty vzpěry odcházely na koncových polohách, ale nikdy jsem neslyšel tak hrozné zvuky, jako slyším u Superba3 co má 4 roky. Dle mého názoru, tam není olej a bude to vidět i na těch plastech, že budou od oleje. To bych zkusil reklamovat, že jsou vzpěry od oleje a zvuk je jen následek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka_S Vloženo 3. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2018 Myslím, že olej mi z nich neteče. Jsou suché a vždy jsem měl pocit, že jim tam právě něco jako olej chybí. Vržou, jak kdyby to šlo na sucho. No, řeknu správci vozového parku, že to má vyreklamovat a nenechat se oblbnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy Vloženo 7. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2018 prikladam video,hodne to je slyset jak jsem sel bliz kdyz se to zavira 20180806_181836.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 7. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2018 já jsem na tom takhle: IMG_7402.MOV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 7. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2018 Mohu vám říci, že u svého ~1,5 (12/2016) roku starého SuperB III Combi nic takového neslyším....zatím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapitan9 Vloženo 7. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2018 U svého 1/2016 bez pazvuků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy Vloženo 9. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2018 V 7. 8. 2018 na 19:22, Plzeňáček napsal: já jsem na tom takhle: IMG_7402.MOV byl si s tim uz v servise? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 9. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2018 Dneska, prý je to na výměnu, ale klasicky chtějí mít auto alespoň dva dny u sebe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kraso Vloženo 19. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2018 To "drnceni" mam uplne stejne jako vy. Minuly tyden to bylo v servise - zkouseli to cele rozdelat a promazat, ale sami museli uznat, ze to skoro vubec nepomohlo. Nicmene na vymenu celych pistu se zatim netvarili - pravdepodobne proto, ze jeden stoji 10 520,- Kc. Auto uz mam pres 3 roky, nicmene mam prodlouzenou zaruku na 5 let. Vam to teda nakonec vymenili v pohode? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 20. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2018 (editace) Tak porovnej to co jsem posilal vyse s timhle :-) Budu to reklamovat asi tenhle tyden. IMG_7438.MOV Editováno: 20. Srpen 2018, autor: Plzeňáček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kraso Vloženo 20. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2018 Uprimne to druhe video mi prijde daleko lepsi, protoze tam slysim akorat slabsi piskani, ale zadne drnceni. A me teda nejvic vadi to drnceni, protoze to zni jako kdyby to melo kazdou chvili prestat fungovat uplne a to je to, ceho se bojim nejvic - ze mi vyprsi zaruka a pak budu davat 20kkc jenom za to, abych vubec otevrel kufr :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 20. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2018 Právě, to jsou dvě rozdílná auta. To první je staré 3 roky a vrže, to druhé 1 rok a nevrže. Když si to poslechli v servisu, vidí to na výměnu, ale klasicky to chtějí přistavit, zdokumentovat a schvalovat to bude Škodovka. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy Vloženo 20. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2018 tak dej pak vedet jak si dopadl. Taky se s tim chystam,ale nevim jak mi to vyjde casove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 24. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2018 Tak dnes vzpěry vyměněny na záruku, včera přistaveno, dnes vyzvednuto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy Vloženo 4. Září 2018 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2018 tak u me to neproslo,pry to uznavaji u aut ktere maji najeto maximalne 5tis. km. Musel to nekdo tahat mechanicky silou a ne tlacitkem. Hlavne,ze mam prodlouzenou zaruku na 5let a pak skoro nic neuznaji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 4. Září 2018 Sdílet Vloženo 4. Září 2018 Hmm - tak nějak nechápu co mají elektrické vzpěry společného s počtem najetých kilometrů.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy Vloženo 4. Září 2018 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2018 taky to nechapu a pekne mi to sere. Cokoliv reklamuji je problem, prijde mi,ze ten technik se snad boji,aby to neplatil ze sveho nebo co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 4. Září 2018 Sdílet Vloženo 4. Září 2018 Jestli máš auto v záruce, tak tohle musí jít vyreklamovat. Buď zkus jiný servis, nebo se přímo obrátit na Škodovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 4. Září 2018 Sdílet Vloženo 4. Září 2018 Napiš přímo na infolinku, toto mi nepřijde normální, jedno auto může najet 5tis. skoro bez otevření kufru a jiné může najet to samé, ale se stovkami otevření. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.